Glöm inte att tvätta handskarna

IMG_3577

Ni som lockar håret mycket (som mig) vet hur viktigt det är att använda värmehandske. Det har varit väldigt svårt att finna värmehandskar, jag har fått mina i förpackningen när jag köpt locktänger från Amika. Jag förstår inte varför det inte kommer med en värmehandske i ALLA värmeverktyg? Det enda märke jag vet är just Amika. Om vi tar GHD t.ex, dom locktänger som är bäst på marknaden och som har blivit standard att alla har hemma – där får man inte med värmehandske? Så till alla företag där ute, VI behöver verkligen en värmehandske när vi stylar håret. Dom kostar liksom några ören på ebay så något måste man kunna lösa. Eller hur?

Men lika viktigt som det är att rengöra sina verktyg och borstar så är det viktigt att tvätta handsken samt byta örngott på kudden varje vecka. Jag tvättar alltid håret en gång i veckan, då byter jag kuddfodral i samma veva som jag tvättar håret. Jag har sagt det många gånger men man vill inte lägga sitt nytvättade hår på en kudde som du hade superfett hår på dagen innan. Håret håller sig fräschare och blir inte liks fett fort. Jag tvättar mina handskar i 30 grader och hänger upp dom på tork över natten.

IMG_3585

Haha, skulle ta bild i sängen på handskarna och titta vem som la sig på dom och ville va med på bild. Mammas pojke

IMG_3583

Det jag kunde googla fram vart man kan köpa värmehandske var på ghd´s hemsida (länk). Dock ser den lite annorlunda ut, jag har inte testat den men kanske fungerar? Annars finns det att klicka hem på ebay för några kronor.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
9kommentarer
 • hej ,skrev en jättelång kommentar häromdagen med frågor om olika shampo oljor o hårband, den finns ej här nu, tog du bort den? : /

  Med vänlig hälsning anna

  anna 2015-10-22 22:47:56
  Svara
 • Jenny!
  Kan rekommendera Maria Nilas schampon balsam. Lägger du lite mer på bra produkter räcker dom oftast längre då man inte behöver ta lika mycket (upplever jag). Håret blir bättre kvalite och man kan dra ut på tvättar med torrschampo. Slutändan blir det inte så dyrt 🙂

  Johanna 2015-10-21 10:13:46
  Svara
 • Nu bytte jag kuddfodral direkt!

  ErikaJ 2015-10-21 07:52:16
  Svara
 • Hej Elin! först vill jag bara tack dig för din blogg du har hjälpt mig att ”lära känna” mitt hår så mycket och eftersom jag gärna vill ta hand om de så bra som möjligt men inte har särskilt mycket pengar just nu eftersom jag går på gymnasiet och bara har studiebidraget och mamma heller inte är särskilt intresserad att köpa dyrt schampoo och balsam nu. Jag har idag schwarzkopfs schampoo och balsam från gliss som jag tyckte om först men nu tycker jag de torkat ut håret ganska rejält och de har blivit frissigt, inte så nice! men jag vet att du rekommenderar frisörprodukter men eftersom de är lite dyrare undrar jag om du vet några ”bra” produkter som sälj i butiker som inte är lika dyra? Är tresemmé bra? eller finns det något märke/produkt du rekommenderar? Hade varit tacksam om du svarat på detta då jag verkligen lärt mig så mycket av dig och tycker verkligen du är superduktig!!

  jenny 2015-10-20 21:34:05
  Svara
 • Jag tror visst du glömde beskriva vad man använder en värmehandske till?! Jag tror det är många med mig vanliga dödliga som inte har den blekaste…

  Sophia 2015-10-20 21:02:49
  Svara
 • Hej ett bra tipps är att köpa isolerande hanskar på tex Jula kostar runt 25 kr och funkar hur bra som helst är isolerande mor värme likväl mot kyla 🙂

  Johanna 2015-10-20 20:50:48
  Svara
 • GHD säljer liksom värmehandskar, men tycker att det borde komma med vissa verktyg ändå :/

  Enis 2015-10-20 19:29:01
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!