Så sminkar du bort mörka ringar under ögonen

makeup

Hej bästa ni!

Som ni vet så är jag sjuk (gud vad jag tjatar om det) men jag ville verkligen visa er sminket mig så jag gör ett blandat inlägg med det jag skulle göra samt visa lite på mig själv. En sak är klar, det gick att sminka över ett blekt, sjukt och flammigt ansikte till något som ser bra ut. Det gäller bara att veta hur man ska göra. Eftersom jag själv jobbar mycket med färger (hår) så handlar det om att en färg ska neutralisera en annan. Jag är väldigt blå/lila under ögongen, vet inte om ni ser det ovan där. Det var ljust i lägenheten när jag tog bilderna men jag ska visa er hur jag gör för att få bort mörka ringar under ögonen.

IMG_3597

Jag börjar applicera foundation i hela ansiktet. Denna är från Dior Nude och jag har färg 020.

IMG_3599 nude

Använder en borste och ett tips jag har som verkligen gör skillnad är att ni duttar in foundationen i huden. Oftast så drar vi upp, runt och ner vilket gör att produkten bara yrar runt. Man får bättre täckning om man duttar foundationen på huden, pröva – det gör skillnad. 

nyx

Sedan använder jag en orange concealer för att neutralisera det blå/lila. Lägger den endast där jag är blå/lila. Använder en liten borste att även där dutta på runt ögonen. Denna heter Dark Circle Concealer i färgen ”deep” från Nyx Cosmetics.

makeup1

Sedan tar jag min nya underbara concealer från Diorskin i färgen 011 Ivory och lägger på det orangea och där jag vill ha concealern. Jag blandar även med min andra concealer från Bobbi Brown.

IMG_3544

IMG_3611

Detta är en ”Tinted Eye Brightener” och jag har färgen Bisque 03. Sedan bländar jag ihop allt med en Beauty Blender.

IMG_3622

Sedan använder jag ett transparent puder från By Terry över hela ansiktet, samma sak här – duttar på.

IMG_3624

Sedan köpte jag även Anastasia Contour Kit Medium. Jag har verkligen suktat efter denna palett länge men nu var det dags för mig att införskaffa mig denna. Jag älskar den, någon av er som använder denna?

IMG_3641

IMG_3552

IMG_3559

Sen köpte jag en ny highlighter från Bobbi Brown. Först var jag lite skeptisk till denna men nu när jag använt den några gånger så älskar jag den. Den ger superbra lyster utan att det känns för skimmrigt. Denna är alltså från Bobbi Brown och heter Brightening Finishing Powder Nude.

IMG_3621

Här har vi V Ä R S T A närbilden men här ser ni – mina mörka ringar är borta. Sen har jag inte fyllt i ögonbrynen, inte lagt extra puder eller gjort något åt ögonen. Det är rätt skönt att ha en jämn bas och strunta i ögonmakeupen ibland, inte sant? 

IMG_3634

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer
 • Vad använder du för foundationborste?

  Nathalie 2015-10-21 12:38:42
  Svara
 • Hej! Skittsnyggt, verkligen! Du såg ju visserligen väldigt bra ut innan också men väldigt fräsch efter. Jag har svårt att hitta en foundation som passar min hy som är torr, så vad har du för hudtyp? Kanske dior är nåt för mig…

  Cecilia 2015-10-21 06:19:44
  Svara
 • Den sista bilden var en sjukt vacker bild på dig! 🙂

  Sanna 2015-10-21 01:20:56
  Svara
 • Hej Elin!
  Jag skulle gärna vilja få lite tips på håruppsättningar. Ska man tänka på något speciellt på hurdan frisyr man väljer till en viss klänning. Vilka är dem hetaste uppsättningarna just nu?

  Linn 2015-10-20 12:07:07
  Svara
 • Smink kan verkligen göra så stor skillnad när man vet vad man gör 🙂 Tyvärr har jag aldrig egentligen sminkat mig men ska börja öva lite nu faktiskt. Går ALLTID utan smink. Skulle du kunna göra det? Sminkar du dig mest för utseendet eller tkr du även att det är kul? Ha en bra dag 🙂

  Josefin 2015-10-20 11:06:37
  Svara
 • Supersnyggt!

  Johanna 2015-10-20 09:00:05
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!