Så får du volym i ditt hår

IMG_3574

Batiste har lanserat ett nytt torrschampo som ska ge volym till håret. Jag tycker mycket om torrschampo som ger volym, det är en två i ett lösning och det är väldigt enkelt. Det jag gillar med Batiste är att dom är billiga, finns massor med olika varianter, dom kommer med nyheter och limited edition för olika säsonger och det finns någonting för alla.

Batiste Heavenly Volume Dry Shampoo
79 kr Finns på Kicks, Åhléns mm

Jag som blondin tycker om detta torrschampo, anledningen för att jag säger det är för att den ger den där pudriga (vita) känslan. Så jag skulle inte rekommendera denna till brunetter. Den ger en torr och bra volym, det är det som är viktigast. Jag kan varmt rekommendera denna till dom som har ljusa, korta, rockigare frisyrer som lätt vill ha en styling som ger resultat direkt – utan att håret känns tungt och kletigt.

IMG_3574

Superbra volym, bra doft och till ett väldigt bra pris!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer
 • Jag undrade i min försvunna fråga över sprayvax från redken , har försökt sluta med vanlig spray efter dina fantastiska råd . Men – hur gör jag dag 2 efter tvätt och framåt till nästa tvätt ? Kan jag ta lite sprayvax varje dag eller blir det för tungt ? Vad tar jag annars ”dagen efter ” ?

  Elisabeth forsman 2015-10-27 12:52:15
  Svara
 • Föregående inlägg är bara första meningen av det jag skrev , var är resten av texten med min fråga ?

  Elisabeth forsman 2015-10-26 18:28:31
  Svara
 • Hej! Samma här, din blogg är beroendeframkallande

  Elisabeth forsman 2015-10-25 11:20:12
  Svara
 • Hej,

  följer din blogg med STORT intresse. Är typ beroende..
  Har du tips på hårolja för rätt tunt och fint hår, skadat och torrt och blekt till kall ljusblond. Är orolig att de flesta oljor ”gular” ner mitt hår nämligen… Lie omärkligt först men efter daglig och långvarig användning blir det gulare… Använder en pumphårolja från Joyco. Är så himla ljus och kall så minsta lilla gula ton blir märkbar. Använder revlon silverpigment inpackningen hålla det kallt…
  Kram och kärlek och kraft EntreprenörsElin!

  Maja 2015-10-23 13:06:15
  Svara
  • Svar på Majas kommentar.

   Hej Maja!
   Men åh, vad roligt – tack snälla. Ja men jag tycker att Kevin Murphy – Young Again oljan är väldigt bra för tunt/fint hår och den är genomskinlig. Kramar

   Elin Johansson 2015-10-23 15:05:29
   Svara
 • Hej,
  Jag är en hårtokig tjej som hittat din blogg till stor förtjusning. Jag efterfrågar fler videos med olika tips, frisyrer, hår makeovers mm.
  Vilken salong jobbar du på?
  Med vänlig hälsning, Sandra

  Sandra 2015-10-22 21:03:59
  Svara
  • Svar på Sandras kommentar.

   Hej!
   Åh vad roligt, det är bara söka på vad du undrar över på bloggen och kika in min Youtube kanal (elinjohanson). Annars dyker det upp tips lite hela tiden här. Kram Elin

   Elin Johansson 2015-10-23 15:17:47
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!