Blond, askig bob

IMG_3662

Hej mina fina!

Det är F R E D A G!!! Jag vill verkligen att denna vecka ska ta slut nu, jag börjar känna mig bättre men denna hosta kommer jag få dras med länge känner jag. Men hur som, jag har jobbar hemifrån idag på morgonen med det administrativa och sitter nu i bilen påväg hem till min familj i Gävle. Det var längesedan jag var upp så jag hoppas jag kan bli fit for fight till nästa vecka. Jag hoppas ni tycker bloggningen har varit bra denna vecka trots min förkylning.

MEN, alltså jag måste få visa er min brutalt snygga kund Johanna. Den kund som satt bob:en på kartan totalt. Jag tror jag postar Johannas hår varje gång hon är hos mig, det har blivit standard – haha. Men jag har klippt hennes hår kortare, kortare hela tiden och nu är vi inne i ett trubbigt, iskallt blond svall i form av den bob.

FullSizeRender-52

Hur snygg är hon inte? 

Hoppas ni alla får en underbar helg, mys framför Idol ikväll så hörs vi under helgen.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • Snygg frisyr på en snygg tjej!

  Helena 2015-10-28 11:11:33
  Svara
 • Hej Elin!

  Du är en frisör som jag har stor tillit och förtroende för!

  Därför undrar jag om du har några tips på schampo och balsam för skadat och färgat hår? Jag tappar lätt hår när jag kammar och duschar mig, och har kluvna toppar. Men jag vill ändå också bevara min färg som annars rinner ur och få till det bästa! Kan du hjälpa mig är du snäll (:? Tack på förhand!

  veronica 2015-10-24 12:38:32
  Svara
 • Petra Marklund!! 😉

  ErikaJ 2015-10-23 21:08:40
  Svara
 • Gu vilken underbart vacker färg …

  Annika 2015-10-23 16:07:01
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!