Nya höstfavoriter från Elizabeth Arden

Hej och hoppas ni haft en bra helg!

Jag sitter med en kopp kaffe och funderar när jag ska börja göra min vanliga rutin på söndagar. Tvätta håret, skrubba kroppen, hårinpackning, ansiktsmask mm. Detta tar några timmar så bör nog börja nu så jag får en mysig kväll med min karl. Men jag har suttit på dessa produkter ett tag men jag har bestämt att jag måste tipsa er om dessa. Jag fick ett pressutskick för någon vecka sedan och jag har blivit helt frälst i dessa produkter, foundation:en har jag visat er redan.

IMG_3682

Första skönheten är:

ELIZABETH ARDEN
HIGHLIGHTER GOLD ILLUMINATION 400 kr 

– Detta är ett glittrande, trefärgat highlighter som ger huden ett naturlig glow. Jag älskar orden glow, både i hår och hud. Den består av nyanserna champagne, guld och brons (mina favoritfärger). Jag brukar använda en borste och blanda alla nyanserna och lägga på kindbenet, pannan, näsan och under ögonbrynet. Jag gillar denna så mycket just nu också under hösten för den har tre nyanser som passar året om. HETT TIPS!!! Dock så tror jag detta är en limited edition så värt att tänka på.

IMG_3684

Den andra skönheten är:

IMG_3565

Jag älskar parfymer överlag, jag köper nog nya parfymer varje månad. Jag är igen sån som vill dofta samma hela tiden så denna skönhet är så välkommen.

ELIZABETH ARDEN
UNTOLD LUXE – PARFUM – 50 ML 695kr

Det finns många olika typer av parfymer från ”Untold” men detta är den nya stjärnan i familjen ”LUXE”. Den har en orientalisk blomsterdoft, vilket jag inte trodde jag skulle tycka om – MEN ACK så fel jag hade. Det står att det börjar med en explosion av rosépeppar, bergamott och kanel. Sedan blomstrar ut av apelsin-blomma, jasmin, ros, sandelträ, vanlig och vit choklad. Det kanske inte säger er så mycket men jag är helt såld, den passar perfekt nu till hösten. Jag känner när jag går där i löven att allt klaffar så bra. Sen måste det tilläggas att min pojkvän kallar denna doft för ”upphetsnings-parfymen” haha, fråga mig inte men han älskar den. Lite annorlunda från Miss Dior parfymerna som jag alltid har som bas här hemma.

Jag hittade ingen sida som sålde denna men kika in på Kicks, Åhléns eller NK så finns den garanterat där. Hoppas ni fick lite inspiration för att köpa nytt höstsmink

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Jag gillar de icke hårrelaterade inläggen, kul m smink o annat oxå!

  Kattis 2015-10-26 11:39:36
  Svara
 • Hej Elin!
  Först och främst, du är grym. Jag förundras (och beundrar) verkligen hur duktig, kunnig och engagerad du är. You go girl! Jag undrar trots att du redan skrivit om det, eftersom jag är så okunnig, hur man går tillväga när man använt schampo och balsam som innehåller både parabener, sulfater och silikoner och vill väck dessa från håret? Har läst något om att man ska använda ett schampo med sulfatet för att tvätta bort silikonerna? Jag undrar dessutom vad du tycker om Rapunzel of Swedens egna hårvårdsserie. Jag har köpt ett clip in-set därifrån att ha då och då och blev vid köptillfället självklart rekommenderad att köpa deras schampo och balsam, vilket jag gjorde. Fick dessutom en inpackning på köpet. Säljaren sa att dessa produkter fungerar jättebra på mitt egna hår också. Eftersom jag tycker all kemi angående schampo är så svår har jag svårt att avgöra och förstå om schampot och balsamet verkligen är bra… Produkterna jag köpte är:
  http://www.rapunzelofsweden.se/harvard-styling/harvard/daily-shine-shampoo-schampo
  http://www.rapunzelofsweden.se/harvard-styling/harvard/daily-shine-conditioner-balsam
  http://www.rapunzelofsweden.se/harvard-styling/harvard/reconstruction-treatment-harinpackning

  Förstår självklart om din tid inte räcker till, om inte så fortsätt som du gör, du äger!
  Kram på dig.

  Amanda 2015-10-25 23:19:01
  Svara
 • Hejsan!
  Trillade in här och är redan fast, verkligen superbra blogg!
  Jag har en fråga angående silverschampo. Mitt hår är blont, lite guldlocksnyans och jag har velat tona ner det till lite mer askigt/kallt. Fått tips om silverschampo av kompisar men kommer det inte bli ojämnt eller ens fungera? Jättetacksam för svar! tänkte nämligen dra till stan för att kolla in highlightern du tipsa om och då även passa på att ev köpa schampot 🙂
  kram

  linn 2015-10-25 20:34:58
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!