NEW: Veckans Utmaning

Hej på er!

Jag frågade er för ett tag sedan om ni ville börja med veckans utmaning igen som jag hade i rullning hela våren och det fanns ett intresse för det igen. Så jag tänkte ändra upplägget lite samt pröva igen i två veckor så ser vi om ni tycker om det lika mycket som sist.

Denna gång tänkte jag fokusera helt på er. Förra gången så visade jag er ett jobb jag gjort och så ville jag att ni (frisörer) skulle efterlikna mitt jobb så mycket som möjligt. Men denna gång tänker jag välja vad som inspirerar mig och låta er göra jobbet. Syftet är fortfarande att läsare och framtida kunder ska finna en ny frisör och att frisörerna som deltar och kommer topp 2 ska få visa upp hur duktiga dom är samt våga ta sig ann nya utmaningar. Förra gången så valde jag ut en topp tre och gav en kommentar, denna gång kommer jag endast välja ut två samt lämna en kommentar så konkurrensen hårdnar.

Så vad är Veckans Utmaning?

veckans utmaning

Precis, denna vecka ska handla om Lob:ar. Loben har aldrig varit så het som den är just nu och det är inte alltid så enkelt att få till den, både med färg och form. Så därför denna vecka vill jag att ni ska tolka er egna version av denna look, och varför jag säger look så är det hela paketet. Ni får fria händer att tolka denna utmaning, vill ni gå all in så fixar ni en snygg modell i stolen, färgar, klipper, stylar, sminkar samt tar en bra bild. Det kommer krävas mer av frisörerna denna gång än förut.

Regler:

1. Frisören ska tolka sin egna Lob på en kund.
2. Frisören ska klippa, färga och styla utifrån kundens hy, ansikte och personlighet.
3. Frisören ska ta en för och efter bild i dagsljus (LIGGANDE & ENSKILDA BILDER)
4.
Frisören får leka helt fritt och addera precis vad som helst som lyfter denna look till sin egen.
5. Frisören ska skiva med egna ord en kommentar på arbetet och vad dom inspireras av.
6. Frisören ska inte skicka in ett gammalt jobb utan det ska göras denna vecka, allt annat raderas direkt.
7. Frisören skickar in sitt bidrag senast fredag kl 20.00 med namn, vart i Sverige du jobbar, Instagram, Facebook eller blogg till [email protected] och märk mailet med ”Veckans Utmaning”.

Jag vill denna gång att ni ska vara mer kreativa, ta bra bilder och verkligen göra det lilla extra. Ni ska ha roligt, göra någonting som ni inte tro att era konkurrenter tänker göra och att ni blir sjukt stolta över er själva. Tävlingen avslutas på fredag kl 20.00 och dom två bästa bidragen presenteras på lördag kl 10.00. Jag kommer att bedöma efter det mest välgjorda, trendigaste och det mest kreativa arbetet.

FullSizeRender-43

Mitt jobb på Celina är det jobb som jag är väldigt stolt över. Allt klaffade och denna look passar hela henne så bra. 

IMG_3410

Lika väl Bellas galna makeover!!!

Vinnarna får deras arbete publicerat, namn, vart dom jobbar i Sverige, salong, Instagram/blogg eller Facebook länkar samt nå ut till 40.000 läsare i veckan. Min blogg har blivit betydligt större nu så denna gång så kommer vinnarna verkligen boostas ännu mer. Glöm inte att läsa igenom reglerna ordentligt innan ni skickar in. Jag hoppas få in massor med grymma arbeten och att ni har roligt och glöm inte att vara kreativa. Vi är frisörer för att vi älskar människor, vara kreativa och utmana oss själva. Kunderna idag kräver så mycket mer än förr och det är vårt jobb att verkligen visa dom att ingenting är omöjligt och hur duktiga Sveriges frisörer är.

Stort Lycka till och jag hoppas ni tycker detta upplägg är roligt!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer
 • Kanske är det snarare så att kunden ” börjar” förstå att även kvinnligt hantverk kostar. Vi kan inte bedriva välgörenhet?:)

  Tina Mattsson 2015-10-26 22:03:25
  Svara
  • Svar på Tina Mattssons kommentar.

   Kunde inte sagt det bättre själv. Jag försöker lyfta fram frisörers kunnande och det är värt alla pengar i världen. Men det finns billiga frisörer och dyrare, kvalité kostar och kunden har ett val att välja kvalité eller kvantitet. 🙂

   Elin Johansson 2015-10-26 22:05:44
   Svara
 • Hej Elin!

  Skulle du kunna recensera denna produkt: TIGI BED HEAD URBAN RECOVERY DUO. Jag har hört en massa bra om det, men du verkar ju inte tycka om Tigi Bed Head generellt, så är väldigt kluven!

  Mvh Veronica

  veronica 2015-10-26 18:52:07
  Svara
 • Såklart kunden kräver mer när det är löjligt dyrt att gå till frisör, känns som man blir rånad 🙂

  Linda 2015-10-26 18:38:24
  Svara
 • Lysande,tjejer behöver ej tatueringar.

  Uffe

  ulf lofgren 2015-10-26 18:19:45
  Svara
 • Kan du visa eller berätta mer hur du gjorde Bellas lockar? En konformad locktång har jag förstått 🙂

  Jacqueline 2015-10-26 08:09:55
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!