Tips på kall brun hårfärg

askig brun

På sista tiden har det varit väldigt mycket varma nyanser på mina mörkhåriga skönheter. Jag älskar det, det vet ni. Men det var lite roligt för igår så kom gulliga Sandra och ville bättra på sin hårfärg efter fyra månader. Jag har alltid färgat henne varm för att hon är det i sig själv och tillsammans med hennes bruna fina ögon så har det alltid passat så bra.

bronde

Här är Sandra för några gånger sedan 2014. Denna färgning blev verkligen startskottet på Bronden förra året. 

Vi har fortsatt i denna guldiga anda men gjort hennes hår ljusare inför sommaren. Denna gång valde jag att lägga en lite kallare bottenfärg, färga ombren lite naturligare och dämpa ner alla solblekta längder. Ville att tonen på hennes hår ska gå i en kallare mocca-färg, klippde även 3cm på längden och volymfönade hela håret. Vi funderar också på att sätta i en förtjockning med Hairtalk för att fylla ut hennes tunna hår i fram så helheten blir fylligare. Älskar Hairtalk, att fylla dom hål som behövs. Om vi gör det så ska jag visa er för/efterbilder (:

Visst blev det fint? Jag älskar båda fägringarna och den varmare tonen är så underbar men man vill förnya sig och testa nya saker. Man kan alltid gå tillbaka, älska hårfärg. Hoppas ni får en bra tisdag!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
15kommentarer
 • Hej,kan du berätta vilka färger du använt dig av så jag kan berätta för min frisör?

  anna 2016-05-04 14:15:02
  Svara
 • Tunt hår?! OMG då undrar jag verkligen vad mitt hår klassas som O-O

  Vilma 2015-10-30 21:36:21
  Svara
 • Vill se inlägg om hudvårds rutinen snart 😀

  Johanna 2015-10-28 06:18:35
  Svara
 • Frisörer brukar ofta prata om att ”kunden får gå hem och ta hand om sitt hår och låta det vila” några veckor innan den tänkta behandlingen. Men om håret är så pass överpreparerat och skadat att det inte klarar av exempelvis en blekning, hur kan då kunden själv reparera ett skadat hårstrå på så kort tid? För mig känns det som att det bästa vore att ta fram saxen. Nyfiken att se hur du tänker!

  E 2015-10-27 22:15:33
  Svara
 • Hej!
  Undrar vad du tycker om märket moroccanoil? Schampoo, balsam, inpackning och oljan? Nånting du skulle rekommendera ?:)
  Har själv riktigt torrt hår och har hört av några att dom ska vara bra, men tänkte kolla med dig nu när du skev om frisörprodukter gentemot ”vanliga” hårprodukter!
  Tacksam för svar

  En liten fråga.., 2015-10-27 21:41:29
  Svara
 • Gud så duktig du är

  Ulrika 2015-10-27 20:00:25
  Svara
 • Men alltså hur proffsig är du?! 🙂 Tycker detta är ett av det finaste och snyggaste du gjort ärligt talat. Ja nu finns det såklart hur många superjobbfina jobb att välja på som du gör, men detta var f a n t a s t i s k t på alla sätt. Kan man inte klona dig och du öppnar en egen salong med bara Elin-frisörer så vi som helt omöjligt får tid hos dig kan bli kunder snart…? :))

  Åsa 2015-10-27 19:36:16
  Svara
  • Svar på Åsas kommentar.

   Men ÅH, TAAACCCKKK!!!! Gud vad glad jag blir <3 Haha, det är drömmen. Kunna klona mig själv så jag bygger upp ett frisör-elin Sverige, haha. Kram Elin

   Elin Johansson 2015-10-27 23:09:10
   Svara
 • Riktigt duktig är du!

  Solin 2015-10-27 12:35:26 http://solinj.blogg.se
  Svara
 • Superdupersnyggt! Som vanligt 😉 Jag ska sätta i tejphår framtill nu i veckan, har alltid i det om jag inte har helförlängning. Så snyggt, bra, enkelt och lättskött 🙂

  Mikaela 2015-10-27 10:30:07 http://emellebeautysweden.blogg.se/
  Svara
 • Jättesnygg hårfärg Elin! Du är så duktig!

  Finns det någon färgbomb man kan lägga i för att uppnå det kalla resultatet?
  jag har själv samma mörkhetsläge och färgning men mitt hår vägrar vara kallt 🙁 Funderar på Revlons färgbomber, finns det något alternativ?

  johanna 2015-10-27 08:43:09
  Svara
  • Svar på johannas kommentar.

   Tack snälla 🙂 Det är lite svårt med färgbomber i mörkare hår, det finns risk att ingenting händer. Det finns en färginpackning från Maria Nila som heter 8.32, den tycker jag är väldigt fin. Man kan blanda en silver 0.22 tillsammans för extra violetta pigment. Jag lovar inte att det fungerar men kan vara värt att testas (sitt läääääänge). Kram Elin

   Elin Johansson 2015-10-27 23:17:25
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!