Batiste Event / Messy & Wild

Hej fina ni!

Igår tog jag med mig bästis till ett event som Batiste stod för. Vi fick kika in olika torrschampon, blev stylade och drack gott bubbel. Jag hade redan tvättat håret men att få håret stylat av någon annan är faktiskt inte så dumt. Det fanns en meny man kunde välja hur man ville bli stylad, tyckte det var så roligt. I USA eller i andra delar av Europa så har jag sett dessa styling-menyer och det är så fiffigt.

IMG_3838

IMG_7551

Ni som följer mig på Snapchat (Styleelin) märkte nog att jag hade rakt hår igår, haha. Som ni vet så har jag A L D R I G rakt hår, till och med mina kollegor var tvungen att kika lite extra på mig igår för att bekräfta hur jag mådde och om det verkligen är jag som står där i rakt hår – haha. I alla fall, såhär såg vi ut innan stylingen.

IMG_3831 IMG_3832 IMG_3827 IMG_3856

Jag valde ”Messy and wild – Beachy Hair ”. Jag lockar mitt hår nästan på samma sätt hela tiden så bästis tyckte jag skulle göra någonting annat, jag tackar henne för det. Lockarna blev så fina och dom är fortfarande fina.

IMG_3863

Såhär fina blev vi. Bästis ville också ha Messy & Wild – passade henne väldigt bra. Visst är det lita konstigt att se ni mig lockar alá Carrie B?

nicole

elin

Tack så mycket Batiste, Pretto PR och salong Sandvik/Domeij.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
9kommentarer
 • OJ, vad annorlunda du såg ut i rakt hår. Var tvungen att kolla extra på bilden om det verkligen var du. Men fortfarande så himla fin!

  Sofia 2015-11-12 23:08:37
  Svara
 • Du är jätte fin i både rakt och lockigt hår! Jag som har självlockigt hår är precis tvärt om haha, jag vill aldrig gå ut med lockar utan bara rakt hår hela tiden haha.

  Angelica 2015-11-03 19:03:36 http://www.blog.mjukhud.se
  Svara
  • Svar på Angelicas kommentar.

   Men gulle, TACK. Ja, oftast är det så men jag känner mig så ”ofixad” med rakt. Typ som ”jag orkade inte styra upp håret på morgonen” haha. Kram Elin

   Elin Johansson 2015-11-03 21:34:02
   Svara
 • Sjukt snyggt hår! Vore jätte kul med en film där du visar hur man får till dessa snygga Carrie-lockar. Älskar dina videos, du är en stor inspirations-källa och lär mig som inte kan något om hår så otroligt mycket. Tack för en grym blogg och keep up the good work 🙂 kram!

  Linda 2015-11-01 18:32:39
  Svara
 • Åhh vad fin du blev i håret! Du passar verkligen i allt!!

  Jag har en fråga. Jag har gått hos samma frisör en tid nu, var där senast igår. Hon färgade mitt hår mörkt i hår botten och gjorde bailage (?) i längderna. Men där håret möts blev det lite orange. Hon tyckte att jag skulle hem och tvätta bort det med silver schampoo. Gör man så? Jag har heller inte klippt mitt hår sedan i maj men tyckte inte att det var så slitet så hon klippte mig inte dödens gången. Hon sa även att jag passar i tunnare toppar?! Jag kanske borde byta frisör men jag är ju nöjd med färgen.. Förutom den orangea färgen då.. Tack för en toppen blogg

  Malin 2015-11-01 13:06:32
  Svara
 • Shit va snygga lockar du fick! 🙂

  Johanna 2015-11-01 11:47:34
  Svara
 • Gud vad fin du blev i håret! En skönhet som du klär i både rakt och lockigt. Älskar Batiste så kanske ska testa på en egen blow dry hemma 😉

  Anna H 2015-10-31 23:59:02
  Svara
 • Så fint! Vart är din skjorta från?

  Josefin 2015-10-31 19:20:26
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!