By Kiki 2.0

Hej på er!

Det är söndag och det är verkligen hemskt väder ute. Grått och trist… Men jag tycker om det när man får mysa ner sig i soffan utan att känna sig tråkig. Dock ska jag iväg på möte senare men det är bara positivt. Men jag måste visa er min senaste makeover på min underbara blogg-kollega Kristin. Ni som följer mig på Instagram (StyleElin) vet att denna makeover kickade igång helgen rejält.

kristin

Före/Efter

Kristin kommer med ett långt, gult och stripigt hår och är sugen på att göra en förändring. Vi kom överens om att bli mörkare, göra en Bronde med några ljusa partier kvar. Helt otroligt så fick jag klippa av 1dm är hennes hår, det trodde jag aldrig. Kontraster i fokus, mörkare ”rå” botten, mocca toner och lite ”sol-blekta” ljusa partier.

IMG_3801

Henens hår blev dubbelt så tjockt och det går att styla håret på ett helt annat sätt nu. Jag vet att hon vill ha mycket längre hår men jag hade inte kunnat färga henne som hon ville om jag inte fick ta bort den där dm hår som var helt dött. Nu kan håret växa starkare och friskare.

kicki

bronde

Visst blev det fint? Det är så kul att Kristin är från Gävle, har så mycket att prata om. Ha en underbar söndag

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
9kommentarer
 • 1 dm dött hår ? Är inte allt hår dött…..

  Angi 2015-11-02 21:41:10
  Svara
  • Svar på Angis kommentar.

   Yes, det är död vävnad. Dött hår i klarspråk = trasiga, kluvna toppar så kanske du förstår bättre. Kram Elin

   Elin Johansson 2015-11-02 22:13:01
   Svara
 • Hennes hår ser ju dubbelt så tjockt och minst lika långt ut, bara för att det är så stripigt på första bilden! Vilken förvandling, wow!! Du är såå duktig!! Jag ska själv bli frisör, börja plugga nu i januari, och du är min stora förebild!! 😀 😀 Du är bäst!

  Mikaela 2015-11-02 12:02:13 http://emellebeautysweden.blogg.se/
  Svara
  • Svar på Mikaelas kommentar.

   Eller hur 🙂 Tusen tack. Åh men vad roligt, stort lycka till och välkommen till frisörfamiljen 😀 Kram Elin

   Elin Johansson 2015-11-02 22:37:27
   Svara
 • Såg nu..haha

  Isabella 2015-11-02 07:41:09 http://www.isabellasfoto.nu
  Svara
 • Hej! Varför finns det ingen presentation av dig i bloggen? Jag kom in på din blogg av en händelse, men kunde inte hitta någon information om dig, arkiv, kategorier osv….lite trist. Men kanske jag bara missat:) Kram

  Isabella 2015-11-02 07:25:47 http://www.isabellasfoto.nu
  Svara
 • Hej,
  Är hennes hår lockat med locktång eller har det enbart fönats? Är SÅ snyggt och levande! Det är så man vill ha det!

  Sandra 2015-11-01 19:28:22
  Svara
 • Hej Elin!
  Vet du vart jag kan köpa Shu uemuras produkter online? Vänliga hälsningar Hanna

  Hanna 2015-11-01 17:28:41
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!