Så gör du en enkel vardagsknut

IMG_3914

Hej mina vänner! 

Först och främst, TACK för alla tips och kommentarer om underfransarna. Jag ska verkligen testa alla tips ni gav mig, tusen tack. Idag tänkte jag visa er en enkel knut som är jätte-enkel att göra och är perfekt både till vardags och till fest. Jag tycker om enkelhet och detta är verkligen enkelt, om du har lite tunnare hår så se till att använda textutgivande spray och tupera upp svansen.

Jag hoppas ni tycker om videon och testa denna gärna hemma

IMG_3920 IMG_3925 IMG_3913

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • Hej
  Känner du till någon frisör i Malmö med all din kunskap, som du kan rekommendera?

  Maja 2015-11-03 22:14:29
  Svara
 • Har hört många liknande historier… min syster är frisör och hon använde olaplex i sitt hår en (!) gång och förstörde kvalitén, så hon är ganska emot det. Hon berättade också att Olaplex får mycket kritik men plockar bort det direkt (typ på facebook) och istället går ut med ett samlat meddelande som säger typ ”Om håret fått sämre kvalité är det p.g.a. något annat, t.ex. att du bytt kost, shampoo osv i samband med behandlingen” Tror jag inte en sekund på! 🙂 Hoppas det löser sig iaf, tycker du ska kontakta din frisör omedelbums! 🙂

  Mikaela 2015-11-03 09:15:47 http://emellebeautysweden.blogg.se/
  Svara
 • Hej ! I tidigare inlägg har du skrivit att du masserar in balsam i hårbotten , jag gjorde också alltid det innan jag skaffade hairtalk extension . Men nu efter har jag inte gjort det pga att de inte rekommenderar de då fästerna kan låstna . Så jag bara undrar om du har fortsätt med balsam i hårbotten rutinen nu när du har hairtalk i ? Kram Hanna

  Hanna 2015-11-02 22:02:06
  Svara
  • Svar på Hannas kommentar.

   Hej! Det stämmer, jag masserar in balsamet i mitt överhår (hårbotten) där fästerna inte sitter 🙂 annars så ska man ta det försiktigt med balsam när man har extensions. Kram Elin

   Elin Johansson 2015-11-02 22:14:21
   Svara
 • Hej Elin! Hoppad på att få hjälp från dig. Jag var hos el frisör i Göteborg, efter stt ha sett mycket flr och efter bilder på fina svall!
  Jag skulle ljusa upp mitt sommarblekta orangea hår.
  Och frisören talade om att vi kunde lägga till en olaplexbehandling. Som kostade ca 500kr! Håret var knappt slitet från början, och klippte av ca 15 cm. Men 2 veckor efter, så är håret som svinto, tuggummi. Väldigt slitet.
  Skall det bli så med olaplexbehandling? Eller kan hon ha glömt lägga i det i färgen?
  Bästa hälsningar
  Erica

  Erica 2015-11-02 20:10:59
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!