Revlon – One Step Hairdryer

Unknown1

 

Ni vet att jag inte direkt tycker om allt i ett lösningar för det resulterar oftast till problem. Men jag satt på Pinterest och fick syn på denna? Alltså det blir verkligen inte enklare än såhär. En paddelborste goes hårfön, jag ÄLSKAR DET. Tyvärr, tyvärr så har jag inte testat den och hittade ingen svensk sida där man kunde köpa den. Ni måste gå in på Youtube och kolla filmen på hur den fungerar, haha jag tycker detta är så roligt.

För som som inte kan, vill eller har tid att volymföna håret med rundborstar så är detta är väldigt bra alternativ. Jag brukar oftast tipsa om att föna håret medhårs tillsammans med en paddelborste och fön (såklart). Det gör att man får kontroll, en mer skonsam föning, mer glans till håret och småhåren lägger sig. Har någon av er sett detta förut? Finns det andra märken som har samma funktion, alltså platt borste.  Om den är bra och har en bra borste så tror jag denna kan bli en enkel favorit i vardagen.

Revlon
One-Step Hair Dryer and Styler
ca 500 kr

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
10kommentarer
 • Den är superbra, jag har den och är jättenöjd!

  Anna 2015-11-06 10:50:05
  Svara
 • Hej Elin, Jag har en liknande rundborste-fön-isch från OBH Nordica/Björn Axén som jag tycker är väldigt bra. Det följer tre munstycken varav en är en padelborste likt den du visade. Kan varmt rekommendera den. Kram Anna

  http://www.mediamarkt.se/mcs/product/_OBH-NORDICA-Bj%C3%B6rn-Ax%C3%A9n-Tools-Airstyler-X3,90952,455920.html?langId=-16

  Anna 2015-11-06 10:49:14
  Svara
 • förslag! använd sökfältet högst upp bland kategorierna och prova söka så får du detta: http://elin.damernasvarld.se/?s=mason+pearson. hon har ca 20 inlägg eller något sådant där hon tar upp borstars betydelse etc.

  nia 2015-11-05 02:47:58
  Svara
 • Hej!
  Jag undrar om du testat någon borste från Mason pearson. Jag har hört en del bra om dem från andra bloggerskor men eftersom dom är rätt dyra vill jag kolla med dig vad du tänker eftersom du är expert! Är en hårborste betydande för vårdandet av håret och är det värt att investera en borste i kvalité för att få finare här? Hoppas min fråga besvaras.
  Kram och tack för en inspirerande och fin blogg!

  Fanny 2015-11-04 21:56:33
  Svara
  • Svar på Fannys kommentar.

   Hej!
   Du kan söka på Mason Pearson i sökfältet så kommer det komma massor med information upp 🙂 Kram Elin

   Elin Johansson 2015-11-08 15:57:52
   Svara
 • Hmmm, känner stor skepsis mot denna. Jag har mycket hår, tjockt och lockigt. Känns som att jag skulle bli stående väldigt länge med den där i handen för att få mitt hår torkat. Vill jag snabb-styla blåser jag håret i princip torrt och kör topparna med rundborste med blås bara.

  Annika 2015-11-04 14:50:11
  Svara
 • Är inte denna från Björn Axéns lite liknande?
  https://www.ahlens.se/skonhet/skonhetsel/bjorn-axen-varmluftsborste.html

  E 2015-11-04 14:18:39
  Svara
 • Såg en variant på detta men som samtidigt gjorde håret platt på eBay, dock en billighetsversion men då tänker jag att några större märken också borde ha…

  Julia 2015-11-04 09:10:59
  Svara
 • Hahaha naae hur ballt?! Om det funkar så känns det ju kickass!! Men jag är lite skeptisk ändå, för att komma åt i hårbotten känns det som att man måste ha en vanlig hårfön, speciellt om man har löshår i.. och då tappar man ju det osmidiga direkt genom att behöva byta till vanlig fön + borste och behöva använda det också.. och sen undrar jag hur det blir med hårstråna, för det måste ju blåsa utåt från borsten, och jag vill ha ha alla småhår fönade inåt liksom.. hmm, skeptisk men nyfiken! 😀 Alltid kul med nya, innovativa saker 😀

  Mikaela 2015-11-04 08:27:59 http://emellebeautysweden.blogg.se/
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!