Att göra en slut-finish

IMG_3969

Maria Nila Colour Guard Complex
Finishing
 Spray 100 ml
129 kr 

Hej mina vänner!

Hoppas allt är bra och att ni är taggade för helg snart. Igår var jag på pre-lanseringen av Balmain för H&M och jag kan säga att det var GALET. Även fast det var för strikt inbjudna så var folk som gamar. Folk slogs, bråkade och jag har aldrig sett varit med om hur folk är så elaka mot varandra för några klädesplagg. Vissa plockade på sig massor av plagg för att köra ”bytes-handel” med hela kvällen för att få exakt vad dom ville ha. Jag hade riktat in mig på två saker men dom tog slut direkt och det var omöjligt att ens hoppas på att någon skulle släppa dom. Jag var sjukt taggad och jag ville ta mycket bilder och visa er kvällen men jag ledsnade och blev på dåligt humör så jag struntade i det. Nog om det…. jag fick med mig några gobitar hem som jag kan visa er senare.

Men detta inlägg ska handla om finish-spray. Vissa har lite svårt att förstå vad det är bra för eller hur man använder det på bästa sätt och hur ska man veta, det finns miljoner olika produkter. Jag brukar säga att en finish-spray är en spray som egentligen inte gör någon verkan men ”man-vill-bara-spraya-håret-in-i-det-sista” men något fast det inte gör så mycket. Jag är likadan, jag vill spraya bara ”lite” till – haha någon som känner igen sig? 

Men en finishspray kan ge glans, lite stadga och oftast en ”fetare” känsla om man överdoserar. Den vårdar oftast ingenting, oftast produkter som kommer i gas är inte vårdande alls (bra att veta). Jag vill ändå tipsa er om denna från Maria Nila som ger håret en liten textur men mest glans. Min jag märkte att man inte får ta för mycket och jag tycker man endast ska spraya finish-spray i längderna – då tillför den någonting bra. Den doftar gott, den bevarar hårets färg och är sulfat/parabenfri och 100% vegansk.

IMG_3968

Jag sprayade den på mina lockar och tyckte att stylingen höll ihop lite bättre och håret doftar magiskt gott. En produkt för den som vill ha det där lilla extra.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • Hej Elin!

  Jag har en fråga som jag har funderat på en stund 🙂

  Hur tänker du med ögonbrynsfärg när du färgar hår?
  Jag tänker speciellt när du ljusar upp en hårfärg, blir inte ögonbrynen mycket mörkare än hårfärgen då?

  Jag har själv funderat på att jag skulle vilja ljusa upp mitt hyfsat mörka hår, men mina ögonbryn är supermörka, mörkare än min nuvarande hårfärg. Vilket jag tycker kan se lite skumt ut ibland… Dem gör att jag istället för att ljusa upp håret funderar på att göra mitt hår ännu mörkare bara för att matcha med mina bryn. Så ska man vän inte behöva tänka? Eller? Måste jag ljusa upp mina bryn samtidigt som håret, eller måste brynen vara mörkare än håret?
  Hur gör du?
  En tanke bara 😉 Tack på förhand!!

  Stor kram på dig! 🙂
  Tack för en bra blogg!

  Ebba 2015-11-05 21:20:30
  Svara
 • Hej Elin 🙂 Vad tycker du om Maria Nilas produkter? Får så oklar bild av vad du tycker när andra frågat, du bl.a. Säger att det beror på vad man är ute efter för resultat. Kan du gå mer in på det? vill gärna veta vad du tycker 🙂 Jag själv tycker mitt hår känns riktigt friskt och fint med volym schampot, innan använde jag redken all soft, tycker Maria Nila fungerar bättre.
  Sen läste jag i innehållsförteckningen att de innehåller vete. Jag som är glutenintolerant, borde jag tänka på det? Antar att du inte har någon aning om detta, men du kanske fått höra något nån gång, blev riktigt överraskad när jag läste innehållet, inget jag tänkt på skulle förekomma i ett schampo.
  Kram

  Linn 2015-11-05 14:29:56
  Svara
 • Vuxna människor som roffade och idkade byteshandel, äh fy fan! Jag hade ruttnar ur rätt fort jag med. Vad är det för satsning?

  Jessica ovan här, kanske inte alls vad du vill ha, men en bra tång för detta med ett ännu bättre pris är denna. Jag använder den på mitt hår som är tjockt och långt. https://www.netonnet.se/art/halsapersonvard/harvard/locktang/remington-ci9532curlpearlpro/175394.9153/

  Annika 2015-11-05 13:48:43
  Svara
 • Hej Elin! Vet att du gillar ghd:s värmeverktyg och undrar om du testat ghd platinum? Den verkar fantastiskt och jag är sugen på att köpa, för att göra slarviga lockar/vågor med, men måste förstås rådfråga dig först, haha! 😀

  Jessica 2015-11-05 09:35:44
  Svara
  • Svar på Jessicas kommentar.

   Hej!
   Yes, jag har den hemma 🙂 den är helt magisk. Men om du vill ha slarviga lockar/vågor så passar en locktång bättre än en plattång att göra det med. Kram Elin

   Elin Johansson 2015-11-08 15:57:16
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!