En hälsosam Bronde

bronde

Före/Efter

Åh, ni som följer mig på Instagram (StyleElin) vet att jag la upp denna magiska hårfärg igårkväll. Men jag ville verkligen visa er denna makeover. Jag hade min underbara kund Ulrika igår och även äger och driver ”The Healthy Box”, glöm inte att klicka hem en box vetja. Men hon ville göra en makeover, mörka ner helheten men ändå känna sig ljus. Ni kan det här vid det här laget, vad tror ni jag gjorde? En Bronde al’a Elin (: 

Sen en sak som jag blir galen på, det blir mörkt kl 15.00 typ och jag får nog börja jobba 06.00 för att kunna göra mina hårfärger rättvisa på bild. Även fast salongen är enormt upplyst så är det så svårt att fånga hårfärgen.

bronde1

Jag är sjukt nöjd med resultatet och det blev verkligen så bra. Tänk att detta är hennes hår? Gillar ni det? 

bronde3

IMG_4010

Haha, jag var tvungen att ta en bild på våra hår – Humle och Dumle. Man ser ju vilken frisör mina kunder får till i alla fall, haha (: Dock märkte jag nu att shit va gult mitt eget hår var i jämförelse med smashing Ulrikas.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
9kommentarer
 • Hej!
  Jag undrar om du använde locktången från GHD när du fixade hennes lockar? Den ovala som du tipsade om för någon vecka sen.
  Tack!

  Helena 2015-11-06 10:45:40
  Svara
 • Fantastisk hårfärg! Och fantastiska lockar! Vilken locktång använde du till dessa?

  Johanna 2015-11-06 10:29:36
  Svara
 • Hej! Jag har en fråga gällande Revlons nutria colour cream serie. Jag har nu testat 1002 Platinum två gånger men jag får iiiiinget resultat mitt hår ser exakt lika dant ut som innan. Första gången följde jag instruktionen med att man skulle ha i det i 3 min men andra gången hade jag i det i va 35 min för att nå NÅGOT resultat men fortfarande ingenting hände. Vad är felet med mitt hår?? har en mörk utväxt och mellanblont resten ifrån en blonspray. Snälla svara!

  Elvira 2015-11-05 21:08:40
  Svara
  • Svar på Elviras kommentar.

   Hej!
   För att färginpackningarna ska fungera så måste håret vara väldigt ljust, särklit om man vill ha en kallare blond nyans. Ju har du en mörk utväxt så kommer färginpackningen INTE ta någonting på där, lika så om du har ett lite mörkare mellanparti. Om du är blond längst ner på längderna så kan den ta bättre där 🙂 Sen om du har använt blondspray så kan det vara anledningen till att det inte fungerar, blondspray är döden för en fin hårfärg. Jag skulle tipsa dig om att gå till en frisör och färga dig en snygg kallare blond hårfärg 🙂 Kram Elin

   Elin Johansson 2015-11-08 15:56:13
   Svara
 • Elin, nu räcker det väl med det här att inte ta emot nya kunder !! Jag måste ju också få komma och bli sådär extremt fin ^^ ! Älskar resultatet < 3 < 3

  Lovisa 2015-11-05 20:46:58 http://www.blog.mjukhud.se
  Svara
 • Hej duktiga Elin!
  Jag tänkte bara tipsa om och önska att du kan visa lite enklare snabba vardagsuppsättningar för oss som inte har ditt fantastiska långa och tjocka hår. Vardagsknuten härom veckan där du ”knöt” var ju toppen, men det ser tyvärr lite fattigt ut på oss med kortare hår, inte kortkort men inte heller toklångt – medellångt hår mellan bröst och nyckelben.

  Kram på dig,
  ha en fin torsdagkväll!

  Ellen 2015-11-05 18:03:19
  Svara
 • Jag brukar inte gilla när det ser för ”randigt” ut men detta var väldigt snyggt.

  ErikaJ 2015-11-05 17:07:39
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!