Vilken är din största önskan?

IMG_3977

I veckan kom ett underbart bud från Bonjour och ”Min stora dag”. Det var en tidig julklapp till mig och jag (och mina kollegor) blev väldigt glada. Detta syfte är väldigt fint och jag beundrar verkligen Min Stora Dag för deras arbete. Nu när november/december är på ingång och människor köper julklappar på löpande band så ska man stanna upp och tänka att man kan både äta gott och göra gott.

Genom att köpa en Önskebulle så ger du chansen till svårt sjuka barn att uppfylla sina drömmar. För varje såld bulle går 1 kr till Min Stora dag och kan hjälpa t.ex Petter 4 år som är svårt sjuk i leukemi att få testa att få vara ambulansförare för en dag. Bullarna kommer att säljas i butik under november över hela landet bl.a. hos ICA, Coop, Pressbyrån och 7-Eleven.

IMG_3980

Jag stöttar detta till 100% och jag kommer äta Önskebullar så jag spricker hela november för dessa var helt magiskt goda. Skippa dom torra bullarna och välj Önskebullen och ge lite extra kärlek till sjuka barn som bara vill vara barn utan sjukdom.

Är ni med? 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Underbart Elin! Hejja dig!

  Barn vill ju som sagt bara vara barn, och det här är ett fantastiskt fint initiativ för att barnen ska få möjligheten att glömma att de är sjuka om så bara för en stund, och få uppfylla en dröm de har, stor eller liten.

  Vi som är friska och har jobb eller annan form av inkomst har möjligheten att göra skillnad! När man är sjuk önskar man inget hellre än att bli frisk. Det går även att skänka en gåva eller bli månadsgivare hos Min Stora Dag om man känner att man vill göra mer!

  Tillägger också att jag inte jobbar för Min Stora Dag, men jag är månadsgivare och tycker att det är en fantastisk organisation att bidra till!

  Sara 2015-11-07 13:21:05
  Svara
  • Svar på Saras kommentar.

   Precis, tycker detta är så viktigt. Roligt att du är månadsgivare 🙂 tack för din kommentar. Kram Elin

   Elin Johansson 2015-11-08 15:15:47
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!