L.A Blekt till Scandinavia Bronde

IMG_4187

Före

Igår tog jag hand om min älskade vän Nicole. Kom ni ihåg när jag var i San Francisco i somnas? Nicole har bott där i ett år och nu äntligen har hon kommit hem. När jag var där i somras så tog jag med mig färg och saxar och slingade bort hennes utväxt, kändes precis som när man gick frisörgymnasiet och åkte hem till folk och färgade hår – haha en riktig flashback. Men nu var det dags att göra en förändring, en stor förändring.

Nicole vill bli mörkare men med textur och djup i hela håret. Jag valde att göra en naturlig Ombre men guldiga ljusbruna toner. Jag använde dom ljusare partierna som hon redan har som mina balayage-partier och klippte igenom håret.

IMG_4196

Efter

Jag volymfönade hela håret och sedan använde jag Ghd – Curve Creative Curl Wand som jag lockade några delar med. Sprayade vaxspray och det var det, visst blev det fint?

IMG_4218

IMG_7736

Älskade vän!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Fantastiskt snyggt!

  Andreatherese 2015-11-08 22:16:19 http://nouw.se/andreatherese
  Svara
 • Skitsnygg färg!!

  ErikaJ 2015-11-08 20:33:59
  Svara
 • Hej Elin! Tack för en bra blogg. Jag har rätt mörkt råttfärgat hår som jag alltid har blonderat på olika sätt hos frisör. Innan sommaren så blev jag sugen på ombre för jag blev trött på en rätt skarp utväxt. Gick till frisör och hon la en bottenfärg, för att ge mer liv i det. Problemet är att det blev rött? Efter sommaren flyttade jag och letade upp en ny frisör som har fixat till min ombre men det röda går inte bort, och den nyfärgade botten blir alltid lite röd. Hur ska jag förklara för min frisör att jag inte vill ha några röda toner alls? Är det ens möjligt att få till det så?
  Kram!

  Karin 2015-11-08 20:17:05
  Svara
 • Gud va snyggt!

  Mathilda F 2015-11-08 18:55:31
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!