Oljande Treatment för håret

IMG_3973

God dagens söndag!

Vilken helg jag har haft. Galej i fredags, jobb och bästis-fix igår med middag och nu är det söndag och jag ska verkligen inte göra någonting. Jag sov till halv 1 vilket jag inte gjort på länge – så det var välbehövt. Ni som hängt med ett tag vet att söndagar är min ”Fixa-Elin-dag” där jag bland annat tvättar håret, skrubbar kroppen, tar hand om huden, ansiktet och ha en SPA-dag helt enkelt. Därför tänkte jag tipsa er om en inpackning som jag fick i ett pressutskick förra veckan.

Keune Satin Oil 
Intensive Treatment 295 kr
(Finns hos utvalda frisörsalonger)

Jag testade denna förra veckan och detta är en intensivt vårdande och näringsgivande inpackning som ska verka på djupet. Den innehåller essentiella mineraler och en lyxig blandning av oljor som ska vårda ett torrt och skadat hår inifrån. Denna inpackning passar dom som har lite grövre, väldigt torrt och skadat hår. Även fast jag har tjockt hår och lite torrt bara så tyckte jag nog att den blev lite för tung i mitt hår. Man märker verkligen att det är mycket oljor i denna inpackning. Den känns lyxig och doftar supergott!

IMG_3974

Jag tycker inpackningen ska appliceras i handdukstorkat hår. Jag brukar gå in i duschen, schamponera håret och sedan gå ur duschen och torka håret med handduken. Sedan står jag framför spegeln och applicerar inpackningen i hela håret, jag är lite försiktig att lägga inpackning på mina Hairtalk fästen. Snurrar håret i en knut i nacken och sedan brukar jag skrubba ansiktet, lägga ansiktsmask o.s.v. Oftast står det 3 minuter på inpackningen men jag sitter minst 30 minuter för då hinner jag göra min ansiktsrutin. Det gäller att vara tidseffektiv (:

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Den är heeeeeeeeelt amazing!

  M 2015-11-09 23:46:28
  Svara
 • En dum fråga kanske. Men sköljer du ur schampot innan du handdukstorkar?

  Sandra 2015-11-09 21:56:25
  Svara
 • Finns det någon billigare inpackning som du rekommenderar till grövre, torrt och skadat hår??

  katarina 2015-11-08 19:35:25
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!