Äntligen kan jag använda läppglans

lips

Ni kommer säkert tycka att jag är galen… Nej men jag tror ni är rätt coola här inne (: 

Men jag har varit och fyllt mina läppar igår. Jag har gjort det två gånger tidigare (1 år sedan) så det var dags igen. Innan hade jag ännu smalare överläpp än före-bilden (ovan). Jag har alltid haft komplex över min mun, jag har en väldigt liten mun och kontra mina stora ögon och höga kindben så tycker jag proportionerligt att det ser konstigt ut. Jag som älskar skönhet har alltid velat bära läppstift eller läppglans men i och med min lilla mun så har jag inte trivts i det.

Direkt när jag gick därifrån så tassade jag in på Åhléns och köpte en läpp-penna och ett läppstift. Här ovan har ni resultatet, det skiljer 2h mellan bilderna så dom är fortfarande svullna.

IMG_4290

Jag är supernöjd och ska även fylla i underläppen lite mer om några veckor. Som ni ser är överläppen fylligare än under, men en sak i taget. Jag vill inte kräma på för mycket, lugnt och sansat. Ni förstår inte HUR glad jag är att kunna måla läpparna, helt sjukt att man kan förändra så lite och känna en enorm skillnad. En annan sak, kom ni ihåg när jag trådade ansiktet? Jag har testat en helt ny apparat som har tagit bort alla små-fjun i ansiktet – jag tänkte nog göra en video om det för det blev SÅ bra. Om mina läppar inte är så svullna imorgon så visar jag er i en video. Haha, det har varit mycket smärta denna vecka (:

Men tyckte ni det blev bra? Några andra som fyllt läpparna någon gång? 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
33kommentarer
 • Hej Elin! Superfint! Var gjorde du läppen och vad kostade det?
  Mvh Helen

  Helen H 2015-11-16 22:04:04
  Svara
 • Åh vad snyggt!! Är verkligen sugen på att göra och undrar vart du går och hur du tycker att de är där? 🙂 letar nämligen efter kliniker som verkligen förstår och gör som man vill ha dem!

  Ebba 2015-11-16 22:00:41
  Svara
 • Hej! Är såå nyfiken på hur mycket du lagt in ?

  Fredrica 2015-11-13 17:43:12
  Svara
 • Elin du är vacker med eller utan för en främling ska du veta. Jag fyller personligen mina läppar av samma anledning som dig, det bara balanserar ut ansiktet mer. Jag tycker det inte är nå annorlunda än vad tatueringar eller piercings är, allt handlar om att uttrycka och försköna sig själv i grunden. Sen kan ju folk bara lägga ner ”ank” kommentarer, när var det sist man såg en sån dam? Antingen någon som gått lite overboard eller för tio år sedan när det var nytt.

  Jess 2015-11-13 00:51:03
  Svara
  • Svar på Jesss kommentar.

   Hej!
   Tusen tack, gullig du är. Roligt att du delar med dig 🙂 Håller helt med dig, det finns betydligt större förändringar folk gör med sina utseenden. Detta är inte heller permanent så som tatueringar eller piercings. Ha en trevlig helg! Kram Elin

   Elin Johansson 2015-11-13 13:31:18
   Svara
 • Vad är det för färg och märke på läppstiftet?

  Sara 2015-11-12 15:08:52
  Svara
  • Svar på Saras kommentar.

   Båda är från Bobbi Brown och läppennan heter ”Ballet Pink! och läppstiftet heter ”Almost Bare”. Kram Elin

   Elin Johansson 2015-11-13 13:36:06
   Svara
 • Jag har tänkt på att du har fylliga läppar, men tanken på att du har fyllt i dem har inte slagit mig. Ett väl gjort jobb med andra ord! Riktigt fina.
  Jag har aldrig provat. Har inget direkt sug att göra det annat än att bara för att se hur det blir.

  Annika 2015-11-12 14:59:54
  Svara
  • Svar på Annikas kommentar.

   Hej Annika!
   Nej, jag har gjort det i omgångar för jag har varit livrädd och vill inte förstöra min naturliga form på läpparna. Tack så mycket 🙂

   Elin Johansson 2015-11-13 13:36:58
   Svara
 • Hej Elin, så kul att du skriver om detta.
  Det är så vanligt med fillerbehandlingar men fortfarande så tabubelagt, trist. Jag gör själv sporadiska behandlingar och förstår helt och fullt det lilla extra det ger. Formen blev jättefin, nej, ingen ankmun alls! Vill dock också säga att din naturliga form är riktigt fin och säregen!
  Brukar inte skriva men följer dig dagligen så nu passar jag på att boosta dig om ngt…. tycker du ska slå ditt fina, kloka, erfarna huvud ihop med en möjligen annan entreprenör och starta eget märke med egna produkter…. Du är driven, kunnig och jobbar hårt, ta för dig!!! Tror det skulle gå toppen!!! Kram från Michelle

  Michelle 2015-11-12 14:25:39
  Svara
 • Hej Elin!
  Snyggt det blev!

  Jag förstår inte varför sånt ska vara så laddat. Alla får väl göra som man vill med sin kropp. Alltså jag menar att även om man fyller ut sina läppar eller fyller ut rynkor eller vad man nu vill göra, så är det ju fortfarande sina egna läppar, och sitt eget skinn. Jag blir så arg på folk som alltid ska kommentera om andras utseenden så fort man ser att de har gjort ngt som inte anses ”naturligt”.
  Om man blir glad av att göra det, varför inte liksom?

  Jag tyckte att det blev fint & anser att det är toppen så länge man blir GLAD av det!!
  Stoor kram på dig!

  Ebba 2015-11-12 10:11:51
  Svara
 • Sjukt modigt av dig att visa upp detta då folk har en massa dömande åsikter. Men exakt när blev de ok att förklara, din underläpp borde va såhär… Osv? Respektlösheten och arrogansen i att förklara för en annan människa att nu ser du fel ut är enorm. Spelar ingen roll om du vill spruta in horn i pannan, låt bli att ha en massa åsikter! Vart ett litet arg inlägg men såå trött på människor som tror sig ha rätt att förklara ”hur de ligger till”.

  Jonna 2015-11-12 08:32:38
  Svara
 • Riktigt snyggt! Var gjorde du dem?

  S 2015-11-12 08:06:34
  Svara
 • Vill bara flika in med att det försvinner av sig själv, inget permanent så är du osäker, testa liiite och fyll på sen igen om du gillar det.
  Och en annan sak, kolla upp utövaren. Man behöver i dagens läge inte en utbildning för att injenccera och det är ändå ens ansikte vi pratar om, betala hellre lite extra för att få det bra!
  Jag har vänner som köpt botox, Restylane- behandlingar på letsdeal i hopp om att spara pengar, med dåligt resultat tyvärr.

  Jessica 2015-11-12 07:22:14
  Svara
 • Jätte fint 🙂 det är ju inte permanent och man ska få göra precis som man vill med sitt utseende. Varför inte lilsom om man har ett komplex så man själv blir nöjd. 😀 Man lever bara en gång. Jag har alltid varit lite emot fillers ock botox men med åren har man öppnat upp lite haha. En liten filler vid ögonen eller mungipan om några år.

  Johanna 2015-11-12 07:04:46
  Svara
 • Och jag som tycker du har en sådan underbar mun innan… Så söt med den lilla plutmunnen! Tror många män därute ansåg den som lite sexy…
  Självklart ska du vara nöjd själv men jag ville ändå skriva att du var så himla fin som du var…
  Ha en fin dag!

  Yvonne 2015-11-12 06:38:10
  Svara
 • Jag är inte den å döma andra då jag själv går i tankarna att förändra en sak med mig själv. Dock tycker jag att läpparna är det minst attraktiva att göra om. Kanske har lite att göra med att man ser så många som bara fyller mer och mer och mer och sen ser ut som ankor. Men allt är ju upp till en själv och GRATTIS att det känns så bra för dig!! Vafan, om något går att förbättra så varför inte egentligen. Betydligt skönare än att slippa gå runt och vara missnöjd hela sitt liv 🙂 KÖR på nu Elin med läppstift och gloss.

  Josefin 2015-11-11 23:11:07
  Svara
 • Du har ju jättevackra läppar i dig själv, varför ska du förstöra med en ful ”ank-mun”?! Du får förlåta, men jag tycker kvinnor som fyller sina läppar gör helt fel o emot naturen. Det ser bara dumt ut o billigt….

  Lena 2015-11-11 21:50:31
  Svara
  • Svar på Lenas kommentar.

   Hej Lena!
   Tack så mycket. Jag vet att det är ett laddat ämne med att förändra saker med sitt utseende på ”onaturlig” väg. Men jag är väldigt nöjd och jag gjorde det för att känna mig lite snyggare, det är huvudsaken tycker jag. Det finns värre saker man kan göra för att se dum och billig ut (som du uttryckte dig). Men det är tur att vi tycker olika 🙂 Kram Elin

   Elin Johansson 2015-11-11 23:16:35
   Svara
 • Åh super fint!!!!! 🙂 åh va spännande med hårborttagnings apparaten som tar bort hår i ansiktet!!!!!!! De måste du lägga upp och visa! De är något jag verkligen skulle behöva 😀

  Hanna 2015-11-11 21:26:37
  Svara
 • Hej ! Snyggt det blev ! Jag är inte heller helt förtjust o min Snea smala överläpp och jag förstår vad du menar. Det blev finare efteråt om än de är lite svullet. Klokt o sätta lite. Jag blev rådd att he i alldeles för mkt för mina redan hyfsat stora läppar (smal överläpp ). Svullnade sjukt mkt , blåmärken osv.. Har fortfarande kvar märken efter där hon sprutade in det, som att de inte riktigt vill försvinna. De är lite ljusare på huden just där det är insprutat :/. Men hoppas på att de försvinner… Och så gjorde de ju mkt ondare än vad man kan tro! Tror dock jag vill testa göra om det fast hos ngn annan, och minsta mängden istället ::) tycker inte alls det är fel att piffa till sitt utseende med hjälp av sånt här.. Why not liksom? Du lever ju bara en gång ! Och skönhet är väldigt viktigt för många av oss. Visst är de fint med att alla är olika, skönhet kan se ut på många olika sätt. Men tycker det är snyggt som du säger när de är proportionerligt 🙂

  Eva Karlsson (evaasofiemariesbilder på instagram) 2015-11-11 21:04:13
  Svara
 • Vart gjorde du dom?

  Paula 2015-11-11 20:29:00
  Svara
 • Enligt skolboken ska underläppen vara 40% större än underläppen så det blev lite tvärt om nu även om jag förstår att du är svullen. Tycker dina läppar var charmigare innan. Blir dock lite svårt att årterställa balansen mellan läpparna nu när överläppen blev tok för stor. Finns för många som sprutar läpparna utan att ha riktig koll dvs utförare.

  Milly 2015-11-11 19:37:03
  Svara
  • Svar på Millys kommentar.

   Hej!
   Precis, som jag skrev så kommer jag fylla underläppen när min underläpp gått ner för att jag inte riskerar att fylla för mycket. Jag har haft en lång konsultation flera gånger ang mina läppar och det finns en plan med hur vi ska bygga läpparna för att dom ska bli så bra som möjligt 🙂 Man kan inte få allt på en gång. Jag är väldigt noga, så du kan vara lugn. Kram Elin

   Elin Johansson 2015-11-11 23:18:57
   Svara
 • Jättefint! Jag har en tunnare överläpp och har funderat på det också. Vad fyllde du med? Inga blåmärken heller?

  Hanna 2015-11-11 19:04:18
  Svara
 • Ååh vilket fint resultat!! Jag har också små läppar, betydligt smalare än dina, och tillsammans med min rätt så stora näsa känner jag mig jätteobekväm i mitt utseende. Har länge funderat på att fylla i läpparna, var gjorde du det? Gjorde det ont? Hur länge håller det? 🙂

  Erika 2015-11-11 18:06:41
  Svara
  • Svar på Erikas kommentar.

   Tack snälla 🙂 Jag tycker att om man vill ändra för att stärka sitt självförtroende så är det mer värt att gör det än att gå runt och känna sig obekväm för att ”normen” säger att det är ”dumt och billigt” – bara jämförelsen gör mig ledsen. Det är inte skönt direkt, beror lite på hur smärt-tålig man är men JA det gör ont. Det beror på vilket material man fyller med, jag använder Stylage som håller i 6-12 månader ungefär. Jag gjorde läpparna i februari och tyckte att det behövdes igen nu. Det är nog olika från olika personer 🙂 Men gör en ordentlig konsultation och fungera länge, jag funderade i flera år innan jag kände mig bekväm att göra det. Om du gör det, kika gärna in här och berätta hur det blev. Kram Elin

   Elin Johansson 2015-11-11 23:25:42
   Svara
 • Jag tycker du har en fin form på läpparna och enligt mig behöver du inte fylla i dem…

  ErikaJ 2015-11-11 18:04:36
  Svara
 • blev riktigt snyggt ju!! och älskar läppstiftsfärgen 😀

  malin 2015-11-11 17:38:38
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!