Så blir du av med ansiktshåren

IMG_4376

God kväll! 

Hoppas ni mår bra. Det är fredag imorgon och denna vecka har verkligen sprungit iväg. Nu ska jag äntligen visa er denna apparat jag pratade om tidigare i veckan. Denna har liksom räddat mitt liv och det var längesedan jag blev så glad över att testa en produkt. Jag talar om: 

Braun Face 830 (699kr)

– Detta är en kombination av ansiktsepilering och djuprengöring. För det första så har min hy aldrig varit renare och den där vita pälsen i ansiktet är borta. Detta är inget sponsrat inlägg utan jag fick chansen att testa denna i en pressutgåva till julen. Rengöringsborsten rengör ansiktet 6 gånger bättre än att tvätta ansiktet manuellt och den lilla epilatorn avlägsnar 4 gånger så kortare hårstrån än vad vax gör – bra va? Man håller sig hårfri i fyra veckor.

Den passar även bra till dom med känslig hy och borsten är testad av hudspecialister. Jag har gjort en video med denna produkt men jag ville även ge er lite mer information innan ni klickar på videon. Sminket sitter bättre, ögonbrynen blir snyggare och småhåren längs pannan är borta. Men hur ont gör det? Kika in videon med mer tips och trix.

Dom första 5-7 minuterna så tar jag upp två viktiga saker med er. Jag hällde upp kaffe och chit-chattade lite med er, det handlar bland annat om mina läppar samt reklam i kommentarsfältet. Om ni inte är intresserade av det så är det bara att spola framåt (därför videon är rätt lång). 

PS: Jag trådade mitt ansikte för nästan ett år sedan och det gick sådär. Ni kan läsa mer om det HÄR

IMG_4374

FullSizeRender-56

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
23kommentarer
  • Hej Elin! Tack för en trevlig blogg! ☺ Jag vill tipsa dig om att till den här borsten finns det utbytbara borsthuvuden varav en variant är exfolierande! Det finns även en makeupsvamp och en ”sensitive”! Toppenbra!

    Annika 2015-11-16 22:24:53
    Svara
  • Oj läste ditt svar som stod ovanför mitt inlägg och fick ju svar på min fråga..

    Emma 2015-11-15 14:33:36
    Svara
  • Hej Elin!
    Tack för en fantastiskt bra och inspirerande blogg!! Bara en fråga, vet du någonting om hur resultatet blir på sikt efter man använt epilatorn, tror du att de håren som är ljusa och tunna nu (som jag har en hel del av tyvärr..) växer ut och blir grövre? Kram Emma

    Emma 2015-11-15 14:27:49
    Svara
  • Hej! jag undrar om håren blir stubbiga då de växer ut? jag har också ganska mycket hår och jag tar bort på överläppen, vissa hårstrån där blir stubbiga så jag undrar ifall det blir det med denna apparaten också? Hur känns utväxten på dig?

    V 2015-11-13 22:46:08
    Svara
    • Svar på Vs kommentar.

      Hej!
      Jag har både trådat och nu testat att epilera och har inte fått grövre strån. Nu har det inte gått mer än en vecka sedan jag epilerade jag ser inget hår som är på väg ut, men håller er uppdaterade 🙂 Kram Elin

      Elin Johansson 2015-11-14 15:44:25
      Svara
  • Tycker det bara är att plocka bort elaka kommentarer, varför acceptera skit på sin egen blogg liksom!!
    Men det där med att vissa länkar till sin egen blogg förstår jag väl inte riktigt varför det skulle vara ett problem, jag slutar ju inte läsa din för att jag klickar in på någon annans blogg ? Men som sagt, din blogg, dina regler!

    Jessica 2015-11-13 18:50:16
    Svara
    • Svar på Jessicas kommentar.

      Håller helt med 🙂 tack. Nej men gud nej, alla som kommenterar kan skriva in sin blogg och få direktlänk. Men det är ”spam” kommentarerna jag inte accepterar. Alltså t.ex ”gå in på min blogg för det här” . Men länkar till sina bloggar får alla uppge som kommenterar 🙂 kram Elin

      Elin Johansson 2015-11-13 18:54:29
      Svara
  • Hej, undrar om du till ge lite tips till mig. Jag har midjelångt hår, tjocka hårstrån. Tvättar håret en gång i veckan och det funkar bra med torr shampoo osv. Det är bara det att den dagen då jag ska tvätta håret är längderna som allra bäst, håret faller fint och det ser som allra bäst ut. Tänkte att jag gärna vill ha längderna bra fr dag ett, ska jag köpa nåt tyngre balsam eller någon balsamspray eller hur ska jag tänka. Använder hårolja,men det ser dockhår aktigt ut om jag har mycket olja. Plattar inte eller så, föntorkar bara en g i veckan. Känns som jag behöver tynga ner håret på nåt vis, men inte flotta till botten,haha . Är du med hur jag tänker och undrar?
    Trevlig helg!

    Annika 2015-11-13 18:22:05
    Svara
    • Svar på Annikas kommentar.

      Hej!
      Absolut, bra att du tvättar en gång i veckan – bra jobbat. Det finns torr-balsam, precis samma sak som torr-schampo fast man sprayar på längderna. Jag vet att Blowpro samt Amika har dessa dry-conditioner. Eller så väljer du en olja fast i sprayform t.ex Kevin Murphy – Skimmer Shine. Lycka till! Kram Elin

      Elin Johansson 2015-11-14 15:48:50
      Svara
  • S – Jag förstår inte riktigt vad du menar egentligen. Varför ska hon acceptera reklam i ett inlägg som hon lagt massor med tid på? Lyssnade du på vad hon sa i videon? Det handlar inte om att hon är girig som du verkar få det att låta som. Det är såna som dig som gör att det blir dålig stämning i bloggar. Om jag vill ha tips på andra bloggare så googlar jag, inte klickar jag på andra snikna bloggares kommentarer i kommentarsfältet. Min åsikt men tur att vi är olika. Kör hårt Elin!

    Mia 2015-11-13 17:31:35
    Svara
  • Hej! Bra video och jag håller med om att man inte ska skriva elaka kommentarer om vad folk gör med sitt utseende. Visst ska man få göra skönhetsingrepp om man vill och tror att man mår bättre av det. Men jag tror ändå att anledningen till att man gör sådana ”ingrepp” som t ex din läppförstoring,är ett resultat av den här världens skönhetshets.Vi ser för många bilder på perfekta, sminkade människor. Alla tar selfies och utseendet framhävs mer än någonsin förr, både bland yngre och äldre människor. Det är sorgligt tycker jag. Samtidigt är det ju roligt med mode, hår och smink. Klart det är svårt att sätta någon gräns för när det gått för långt i utseendefixeringen. Men när en helt vanlig vacker människa inte tycker att hon duger, då har det gått för långt enligt mig. Jag tror många fina tjejer inte ser hur fina de är, de ser bara den där ”för stora” näsan eller för ”tjocka låren”, därför att skönhetshetsen i media och i sociala medier fokuserar på det yttre,perfekta utseendet.

    Malin 2015-11-13 16:55:31
    Svara
  • Ok, det förstar jag. Trist att det blir pahopp o elaka kommentarer pa just personliga inlägg, absolut.
    Hoppas dina asiktshar haller sig vita! 🙂
    Kramar

    M. 2015-11-13 14:45:49
    Svara
  • Det jag menade är att andra bloggare hjälper andra bloggare att synas.
    Precis som youtube vloggare ger shout out till andra vloggare i deras egna videos.
    Och visst hon har haft veckans utmaning. Men det är ju som sagt endast för frisörer, som kanske inte ens har en blogg, hemsida eller dylikt utan enbart en facebook och en instagram..
    Det var helt ointressant för mig.
    Självklart är Google bra till massor, men just för att hitta bra bloggar som andra rekommenderar.. Nja.. Mycket skräp att sortera igenom..
    Finns jätte många som länkar på blondbellas sida med massa bra idéer för heminredning, smink, musik vilket som.
    Jag tycker länkar i kommentarerna är bra för både läsarna av bloggen, Och för att lyfta andra bloggare, vloggare, eller vad dom nu har för sida så dom också syns.

    S 2015-11-13 14:22:14
    Svara
  • S – Precis, håller med Elsa. Elin har verkligen lyft fram andra frisörer, bloggare och människor under långa perioder. Väldigt dum och onödig kommentar, använd Google istället för kommentarsfält på bloggar.

    Mia 2015-11-13 13:41:35
    Svara
  • S – fast hon har ju haft veckans utmaning flera gånger där hon har lagt ut instagram, ort, blogg, Facebook… Så det var ju inte en så rättvis kommentar det där.

    elsa 2015-11-13 13:37:44
    Svara
  • Jag tycker det är konstigt att du tar bort såna som länkar till sin egna blogg eller sida…? (Nu har jag varken egen blogg eller sida bara för att tillägga det)
    Men knappast så du förlorar pengar för att folk läser din blogg sen en annans blogg. Jag tycker det är super bra när folk länkar sina bloggar, youtube sidor eller dylikt.
    Det ger mig nya infallsvinklar och nya sidor att gå till, kanske nya favoriter.
    Och jag läser flera olika sorters bloggar per dag, och youtube vloggers med.
    Man kan ha flera faktiskt.
    Ibland är det faktiskt svårt att hitta tex andra som bloggar om ett intressant ämne som hår eller smink, då är det perfekt att ni frisörer promotar varandra och hjälper andra bloggar att stiga och synas.
    Jag antar att din blogg vart större för att blondinbella gick hos dig? Ditt verk sågs på hennes blogg, vilket gjorde att hon promota dig.
    Men du vill inte promota andra? Hjälpa andra fram?

    S 2015-11-13 13:05:44
    Svara
  • Jag också för kritik, men jag uppfattade det mer som att Elin menade elaka kommentarer med elaka ord och i det närmaste mobbning. Har sett på andra bloggar människor som skriver så otroligt elaka saker så man skäms över att vara människa. Man kan tycka, kritisera och säga saker på olika sätt och elaka och osmakliga kommentarer tycker jag personligen är jätteskönt att du tar bort Elin! Både för att vi ska slippa läsa dem och bli ledsna över mänskligheten, samt för att de personerna faktiskt inte förtjänar att få det publicerat tycker jag.
    Sen hade jag en liten fråga också 🙂 : Kan man jämföra smärtkänslan med vaxning? 🙂 Jag är jättesmärtkänslig men brukar vaxa mig själv och det går bra. Men detta kanske är en helt annan smärta?
    Kram

    Justina 2015-11-13 12:05:43
    Svara
  • Hej och grattis till en toppenblogg!
    Först o främst tycker jag det var supermodigt att lägga upp läppförstoringen. Däremot förstar jag inte varför du tycker det är sa hemskt att du far kritik. Som bloggare där man ju tjänar pengar pa att lägga upp saker pa nätet, maste man väl förstá att alla inte haller med om allt, och det maste väl ända vara interessant att höra alla asikter, inte bara vänta sig att alla kammar dig medhars? Kritik är bra, det far oss att växa och tänka!! Annars använder man ju bara bloggen för att fa sig ego-kickar. Fram för ALLA asikter!! Tänk om alla tyckte du var ful i dina nya läppar, men alla sa till dig at du var snyggt i det!? Jag skiter fullständigt vem som gör läppar, men jag tycker inte det är snygg.
    Vad gäller ansiktsepilering, jag är lite rädd för att haret blir mörkt efter ett tag. Det hände nämligen när jag hade vaxat benen ett tag, jag hade fint vitt har och efter nagra ars vaxning blev det tjocka mörka haren. Det vill man ju inte ska hända med ansiktsharen!

    M. 2015-11-13 11:01:05
    Svara
    • Svar på M.s kommentar.

      Hej!
      Tack så mycket 🙂

      Som jag nämnde i videon så är kritik ingenting jag är rädd för utan det är onödiga/elaka kommentarer som jag inte accepterar. Som jag även nämnde så tycker jag det är kul att vi tycker olika men jag kanske lägger ut ett personligt inlägg en gång i månaden och då finns det 100 andra inlägg man kan ha sin åsikt om. Typiskt att man ska ha flera negativa åsikter just på ett personligt inlägg. Förstår du hur jag menar? Jag vill absolut inte att alla ska hålla med mig, inte det jag menar men håller man en bra ton så blir det roligare. Precis som din kommentar nu, så uttrycker du dig men du är inte elak.

      Jag har inte kommit så långt än men märker jag att dom blir mörka så skriver jag det. Men jag har svårt att tro det 🙂 Kram Elin

      Elin Johansson 2015-11-13 13:28:04
      Svara
  • Det finns facial razors att köpa på amazon.com. Finns massa videos på youtube om hur man använder dom 🙂
    Kostar nästan ingenting och funkar jättebra. Håret som växer ut igen ser lika ljust och tunt ut, blir inte svart eller stubbigt som hos män 🙂

    Frida Tinglöf 2015-11-13 08:12:13
    Svara
    • Svar på Frida Tinglöfs kommentar.

      Hej Frida!
      Ja precis, jag har faktiskt sett Carli Bybel gjort en sådan video 🙂 Superbra tips, då hade jag dock redan testat epilatorn. Kram Elin

      Elin Johansson 2015-11-13 13:29:02
      Svara
  • Så fort jag sett klart videon, sprang jag till sambon och berättade att det var något jag verkligen ville ha. Eftersom jag fyller år snart så är det ju passande också, haha!
    På tal om att önska sig saker, skulle inte du kunna göra ett inlägg om produkter och tillbehör för håret som man kan önska sig till födelsedagar och jul?
    Kram bästa du

    Sofia 2015-11-12 23:11:36
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!