Tips på en av mina favorit hårinpackningar

IMG_4074

Förra veckan fick jag ett roligt pressbud på produkter från Original Minerals (O&M).  Jag har testat dessa produkter tidigare och jag är väldigt förtjust i inpackningen som heter ”Seven Day Miracle”.

IMG_4077

Jag har alltså testat schampo och balsam som heter O&M – Maintain The Mane. Det är en sådan serie som kan användas av dom flesta, alltså dom som inte har några större problem med håret. Det jag tycker om med O&M är att hela serien är fri från starka kemikalier, bra för miljön och paraben/sulfatfria. Dock kikade jag lite på flaskorna och dom innehåller några silikoner, kemiskt solskydd samt parfym. Eftersom jag skrivit mycket om kemikalier i hårvårdsprodukter så har man blivit lite skadad. Ni som missade dessa två inlägg och vill lära er lite mer så klicka in HÄR & HÄR.

IMG_4079

Som jag sa innan så tycker jag mycket om inpackningen som heter O&M – Seven Day Miracle Moisture Masque. Den är lite lösare i konsistensen än andra burk-inpackningar. Det gör det lättare att fördela inpackningen och jag brukar låta inpackningen sitta i mellan 30-60 minuter – eller så sover jag med den i håret. Perfekt för dig med torrt och färgbehandlat hår – en av mina favoriter.

Produkterna finns att köpa hos utvalda salonger runt om i Sverige.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Hej Elin! Först vill jag bara säga wow vilken inspirerande blogg du har. Jag har läst din blogg i över ett år nu och jag måste säga att jag har blivit mer noga med vad jag använder i mitt hår. Men däremot så blir mitt hår väldigt fettigt fort. Jag duschar håret två gånger i veckan men duschar jag håret på kvällen och sen nästa dag börjar mitt hår redan bli fattigt. Jag har köpt redken som detox efter jag läste ditt inlägg men tycker inte det funkar. Kan du ge mig tips på vad jag kan göra för det ska bli mindre fettigt? Kram Gabrielle

  Gabrielle 2015-11-14 17:16:26
  Svara
 • Hej!Har använt Original Minerals ett tag och tycker mycket om dom men har oxå reagerat på silikonerna i dom. Nu har jag funderat på att köpa Minu från Davines,vet du om dom är naturligare än O&M? För dom verkar oxå innehålls vissa silikoner.. Mvh

  Maria 2015-11-12 16:41:37
  Svara
  • Svar på Marias kommentar.

   Hej!
   Precis, dock vet jag inte om Davines innehåller silikoner – men jag tror det. Som jag har nämt tidigare så finns det farliga och ”snällare” silikoner och det handlar om mängden silikoner i produkten 🙂 Både O&M och Davines är lika varandra och jag tycker mycket om dom båda två. Men testa Minu, det är mina favoritprodukter. Kram Elin

   Elin Johansson 2015-11-13 13:34:29
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!