5 vanligaste misstagen du gör med en plattång

IMG_3714

GOD MORGON! 

Hoppas helgen varit bra. Jag har nästan varit uppe dygnet runt och följt händelserna i Paris, jag helt chockad och tycker detta är fruktansvärt. Jag lider med hela världen och jag är livrädd för vart vi kommer stå om t.ex 20 år? Vilken värld kommer våra barn växa upp till. Men jag ska inte gå in på detta mer, då kommer jag börja grina. Men idag tänkte jag i alla fall visa er dom fem vanligaste missarna vi gör med en plattång.

Jag gjorde ett stort inlägg tidigare då jag tipsar om hur ni kan platta håret lite skonsammare, ni kommer till det inlägget HÄR. Men jag får mycket frågor på hur man får till dom där snygga lockarna med en plattång och oftast avslutas frågan med ”VAD GÖR JAG FÖR FEL?”. Jag hoppas att denna video kanske kan hjälpa er som har lite knaggligt med lockarna tillsammans med en plattång.

En rolig sak, jag listar fem missar. Hur många från 1-5 gör ni själva fel på? PUSS

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
14kommentarer
 • Grymt!!

  Izabella 2015-11-24 22:20:07
  Svara
 • Tack Elin för ditt svar!

  AnnA 2015-11-17 20:19:28
  Svara
 • Har också bott här i Sthlm några år. Men det har sin charm att ha dialekten kvar 🙂

  Camilla 2015-11-17 13:39:13
  Svara
 • Du är så otroligt härlig att se på. Älskar dina videor och att se hur du brinner för det du arbetar med! Hoppas du tar detta ännu längre en dag och utbildar andra som du nämnt nångång. Ditt gävlemål är bara ett plus dessutom :)) Är från Hälsingland och känner igen en hel del! Keep up the good work!

  Camilla 2015-11-16 19:37:35
  Svara
  • Svar på Camillas kommentar.

   Men alltså HUR underbar är inte du då, tack snälla. Ja men det ska jag göra, men det får bli när jag blir lastgammal 😉 haha, jag har bott i Stockholm i 8 år så mitt Gävlemål försvinner mer och mer – men jag vill verkligen ha det kvar. Tusen tack igen. KRAM ELIN

   Elin Johansson 2015-11-17 00:05:55
   Svara
 • Håller helt med Maria. Tack för all tid du lägger ner och tack för alla tips! Började läsa din blogg för ett år sedan och det är min absoluta favorit. Mitt hår har aldrig mått bättre eller varit snyggare, och det är tack vare dig! Du är en riktig inspiration, både karriärmässigt, utseendemässigt men också för din sunda inställning till allt. Tack för att du peppar och inspirerar på SÅ många plan! Du är GRYM. Massa kramar!!

  Sonja 2015-11-16 19:25:08
  Svara
  • Svar på Sonjas kommentar.

   Alltså, jag blir SÅ glad att höra det 🙂 TACK!!! Blir helt tårögd här, tusen tack. Kramar

   Elin Johansson 2015-11-17 00:06:46
   Svara
 • Innan jag började läsa din blogg gjorde jag 5/5 fel, men dina tips har gjort mig till en mästare på att locka håret. Tusen tack för alla dina fina tips, oavsett om det är instruktionsvideos, produkter eller inspirationsbilder! Ha en fin dag!

  Maria 2015-11-16 13:42:52
  Svara
 • Hej Elin! Vill bara ge dig lite måndagspepp och säga att du är helt fantastisk. Du sprider så mycket glädje och kunskap, ger så mycket tips och inspiration!

  Cassandra 2015-11-16 13:40:45
  Svara
 • Vilken bra video du ännu en gång har gjort! En liten fråga bara. Vilken temperatur har du på plattången?

  AnnA 2015-11-16 11:54:14
  Svara
 • Hej Elin!
  Vill bara börja med att tacka för en helt fantastisk blogg!! Älskar alla dina tips och videos och du verkar vara en sån underbar människa:) Tack för allt du delar med dig av!!

  Jag har en liten fråga som jag hoppas du har tid att svara på, den gäller locktänger.
  Jag förstår att man får vad man betalar för när man köper en locktång, så är det ju med allt i princip, men jag undrar vad det är som är så mkt sämre med en billig locktång? Om man tar en locktång för 1500 kr och jämför med en för 199 kr, vad är skillnaden? Om båda har inställningsbar värme och båda blir 200 grader, vad är det som gör den billiga dålig? Förstår du hur jag menar och vad jag är ute efter? 🙂
  Skulle vara så tacksam om du tog dig tid att svara.
  Min locktång har precis gett upp och måste köpa en ny, behöver lite experthjälp för att motivera mig själv att lägga pengar på en dyr istället för att bara gå till Clas Ohlson och köpa en billig jäkel:P

  Tusen tack på förhand!

  Amanda 2015-11-16 10:56:53
  Svara
 • JÄTTEbra tips! Jag gjorde 5/5 fel. Inte undra på att jag blir frustrerad över att jag inte får de resultat jag vill ha. Ironiskt nog gör jag exakt så som min frisör sagt åt mig. Dags att byta frisör!

  Antonia 2015-11-16 10:37:35
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!