Tips på sminkförvaring

IMG_4393

Jag måste bara få tipsa er om detta. Alltså för några veckor sedan när vi hade lite vänner över så kommenterade bästis att hur F*N kan du ha 4 sminkväskor och ett brutalt kaos på toaletten? Vi bor i en nyproduktion där det är väldigt mycket förvaring och jag har redan fyllt att skåp, lådor och alla små gömställen som finns med hårprodukter och smink men det väller över överallt. Jag hittar ingenting och jag blir verkligen galen på röran!

Sedan satt jag på nätet och kikade, hittade billiga akrylboxar på eBay och Amazon men jag vågade inte klicka hem dom för det står sällan rätt storlek. Kikade på IKEA men jag gillade inte dom alls. Men så tipsade en kund mig om att kika på Åhléns (otippat va), för där hade dom olika boxar. Det finns bland annat en inredningslinje som heter Muji som bland annat ska ha mycket förvaring som skulle passa.

IMG_4384

Jag är verkligen överlycklig, dock skulle jag köpt med mig några fler. Jag har kikat på boxar med lådor men jag vill ha öppna lådor så jag lättare kommer åt det jag vill ha och det är lättare att städa också.

IMG_4388

Jag tror jag är rätt sen med detta men jag har verkligen dragit ut på tiden men det är så roligt att sminka sig nu när man har koll på alla saker. Känslan är ungefär som när man ska plocka smågodis på Hemmakväll. Jag vill använda allt och lägger betydligt mer tid på sminket (:

IMG_4387

En del är från Muji och en del boxar är från Åhléns egna märke. Hett tips från mig! 

|||| PS: Ser ni vad som finns i förpackningarna som ligger utanför? Det är nyheterna från Kat Von D, jag fick ett pressutskick i fredags så jag har inte hunnit testa än. Tror jag gör en video på det, skulle ni vilja det? ||||

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
15kommentarer
 • Muji är ingen serie, utan ett helt eget märke, som säljs på Åhléns. I andra länder har Muji egna butiker, och i Japan kan man t.o.m. köpa Muji-kläder i automater. 😀

  :) 2015-11-19 17:50:55
  Svara
 • Hej elin! Måste även tipsa om att TGR (tiger) har billiga fina genomskinliga lådor. Rram 😀

  Märta 2015-11-18 15:43:15
  Svara
 • Tack för svaret! Just nu funkar det inte, men snart är mina föräldrar pensionärer så tänker att det kanske funkar bättre då.. Eller så får de köpa en hund som jag kan passa ibland 🙂 kram

  Cecilia 2015-11-17 20:30:06
  Svara
 • Det här var verkligen ett inlägg jag behövde, är totalt kaos bland allt mitt smink och tycker det är så svårt att hitta bra förvaring som man vet funkar 🙂

  Olivia 2015-11-17 17:07:01 http://oliviaahlstedt.blogg.se/
  Svara
 • Tusen tack Elin!
  Ska genast klicka hem det!
  Han duschar nästan varje dag pga jobbet men det är onödigt att tvätta håret då med, tror att han gör det pga att han har produkter i håret (gele) som gör att det annars ser fett ut.
  Önskar även en inlägg om lite bra hårprodukter för killar, typ bra vax och gele =)

  Anna 2015-11-17 10:54:58
  Svara
  • Svar på Annas kommentar.

   Så lite så 🙂 glad om jag kan hjälpa. Ja oftast så är det problemet, dom tvättar håret för ofta. Jag förstår att dom vill tvätta ut vax/gel men man får tänka på det att fett löser fett, säg åt han att testa skölja håret och sedan massera in balsam i 1 minut och sedan skölj. Så slipper han det uttorkande schampot som gör hårbotten torr och irriterad. Ska skriva upp det i idéboken, inlägg för grabbar coming up. KRAM

   Elin Johansson 2015-11-21 00:52:11
   Svara
 • Väldigt ot men undrar hur du får vardagen att gå ihop med hund när du jobbar som du gör? Kan du ha med hunden på salongen ibland? Eller har du och din sambo olika scheman? Är hundsugen men vet inte hur jag ska få till det…

  Cecilia 2015-11-16 21:50:48
  Svara
  • Svar på Cecilias kommentar.

   Hej!
   Just nu är Torsten (huden) med min pojkvän på kontoret om dagarna, så det är toppen. I början var det väldigt tufft, första året var han med mig på salongen och sedan har vi planerat så Torsten inte ska vara själv och få all den kärlek han behöver. Första året när han var valp var sjukt tufft, man måste verkligen vara två – hade aldrig klarat av jobb, hund och socialt liv själv. Mitt tips är verkligen att tänka till 100 gånger innan du bestämmer dig för att köpa hund, det är ett enormt ansvar och känner man att tiden inte finns så avstå hellre. Jag är väldigt emot att hunden kommer i andra hand och ens egna intressen kommer först, en hund är ett flockdjur och precis som ett barn så är man en familj 🙂 Jag och Oskar (min pojkvän) planerar varje dag runt Torsten, så han inte lider för att vi valt att jobba mycket. Kram Elin

   Elin Johansson 2015-11-17 00:01:17
   Svara
 • Jag e nyfiken på vrf du har så mkt smink? Hinner su använda allt? Lr e d pressutskick?

  Kattis 2015-11-16 20:44:41
  Svara
  • Svar på Kattiss kommentar.

   Dels är jag helt galen i smink, jag lägger mycket mer pengar på smink än på kläder. Sen i och med mitt jobb så får jag väldigt mycket pressutskick, så det är en blandning 🙂

   Elin Johansson 2015-11-17 00:02:02
   Svara
 • Åh Elin! Nu måste du hjälpa mig vad jag ska köpa till min sambo!
  Har läst ditt inlägg flera gånger ang. Mjäll/torrt hår och jag tror stenhårt på att han har torr hårbotten som faller som mjäll!!
  Trött på att de sätter sig vid sidan och på hans kläder å han kör på sitt head and shoulder, morr!!!!

  Kan du rekommendera ngt bra till honom som jag kan köpa???

  Anna 2015-11-16 19:53:50
  Svara
  • Svar på Annas kommentar.

   Hej Anna!
   Jag förstår, det är verkligen jobbigt. H&S är gift för håret, förmodligen är det en kombo av H&S samt att han tvättar håret för ofta (samt inte använder balsam). Jag kan rekommendera hårvård från American Crew samt Redken har en serie för män. Återfuktning samt inte tvätta håret för ofta! Kram Elin

   Elin Johansson 2015-11-17 00:04:32
   Svara
 • Ja! Är det shade and light du har fått? Skulle inte du kunna jämföra det med anastasias contourkit isåfall? För jag funderar på att köpa ett contourkit med vet inte vilket bara 🙂

  E 2015-11-16 19:35:46
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!