Kika in mina fynd från H&M Balmain

hm1

Jag har ju helt missat att visa er mina fynd från H&M Balmain så jag följer strömmen och tänkte visa er vilka fynd jag lyckades köpa. Jag suktade efter kavajen med pärlorna men det var helt omöjligt men jag lyckades få ett pärl-plagg – ni får kika i videon. Hoppas ni tycker om videon och kommentera gärna om ni lyckades få tag i några plagg från H&M Balmain.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Älskar när du vloggar!!! Tack för att du delade med dig av detta. Jag fick inte tag på någonting men glädjs med dig, du är värd varenda grej.

  Angie 2015-11-17 19:04:40
  Svara
 • Gör gärna ett inlägg med länken så man kan rösta på dig i tävlingen om bästa frisörbloggen! På insta kan man inte klicka på länken i mobilen när den är skriven så under en bild, eller lägg länken i din bio på insta så vi kan rösta <3

  A 2015-11-17 18:10:39
  Svara
  • Svar på As kommentar.

   Hej!
   Tack för input och TACK för att du vill rösta på mig 🙂 jag har gjort ett inlägg om det men det kommer upp imorgon eftermiddag. KRAM <3

   Elin Johansson 2015-11-17 22:07:23
   Svara
 • Hej Elin!
  Jag har en fråga till dig, förut så räckte det med att jag tvättade mitt hår 1-2 gånger i veckan och det hölls sig fräscht! Nu är jag gravid och jag upplever att håret blir fett fortare, förändras håret när man blir gravid? Jag använder bara frisörshampoo och bra produkter till håret. Hoppas du kan svara på detta, din blogg är toppen bra tycker jag!

  Johanna 2015-11-17 15:01:11
  Svara
  • Svar på Johannas kommentar.

   Hej Johanna! Tusen tack <3 och Gratttis till bebis.
   När man är gravid så ändras kroppen och mycket hormoner kommer på tal och oftast svettas man mer och det kan leda till att även hårsäckarna producerar mer talg. Så det är helt normalt, så du kan vara lugn. Men du kan läsa:
   http://elin.damernasvarld.se/2014/07/27/hall-ditt-har-magiskt-underefter-din-graviditet/

   Elin Johansson 2015-11-21 00:46:21
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!