Nominerad i Beauty Boulevard Awards 2015

bb

ÅH, eftersom jag verkligen saknar Vecko Revyn Blog Awards detta år (vet inte varför dom inte kör detta i år) så gläds jag verkligen att ha blivit nominerad som bästa hårbloggare i Beauty Boulevard Awards 2015. Jag har aldrig blivit nominerad förut och är superglad att min blogg uppmärksammas. Vore superglad om ni ville lägga en röst på mig. Såg även att två av mina grymma bloggkollegor även är nominerade fast i smink-kategorin. Lägg gärna en röst Molkan och Isastar också (: Damernas Värld Crew. 

Ni kommer till sidan för röstning HÄR och så skrollar ni nedåt och trycker på det namn ni vill rösta på (: Tusen tack, nu tar vi hem det här hörrni!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
9kommentarer
 • Har också röstat på dig och håller tummarna för att du vinner!! Du är helt fantastiskt!<3

  Sara 2015-11-20 13:56:40
  Svara
 • Kul att se tips på fler hårbloggar! Men jag tror du vinner eftersom du har en så renodlad blogg. Visst har du lagt in lite smink osv på sistone men din blogg är ju annars HÅR. Kommer inte på någon annan blogg med samma enda nisch faktiskt. Sen lägger du väldigt mycket tid på din blogg vilket vi läsare märker. Lycka till!

  Josefin 2015-11-19 21:26:23
  Svara
  • Svar på Josefins kommentar.

   Eller hur 🙂 Jag visste faktiskt inte att dom fanns så det var superkul att se. Gud vad kul att du säger det, jag försöker verkligen lägga så mycket tid och engagemang på bloggen – roligt att det märkts. Tack snälla <3

   Elin Johansson 2015-11-21 00:22:27
   Svara
 • Du är så värd att vinna! Röstat nu!

  AnnA 2015-11-19 17:28:15
  Svara
 • Röstat!

  Johanna 2015-11-19 07:01:32
  Svara
 • Har redan röstat på dig och din fantastiska blogg!
  Det som skiljer dig från alla andra är att det är perfektion gällande allt och inget lämnas åt slumpen. Designen på bloggen är snygg och det är lätt att hitta, dina videos är proffsigt redigerade och dina bilder stora och skarpa. Det märks verkligen att du lägger ner många timmar bakom varje inlägg. Fortsätt såhär för bloggen är verkligen så himla kul och inspirerande att läsa. 🙂

  Rebecka 2015-11-18 17:42:47
  Svara
  • Svar på Rebeckas kommentar.

   Men hur underbar är inte du, TACK TACK TACK <3 Jag blir helt rörd av dina ord, väldigt tacksam att ha sådana läsare som dig. Massor med kramar <3<3<3

   Elin Johansson 2015-11-21 00:39:00
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!