Grönt Klös

IMG_4400

Aa men alltså ta en sekund till att kika in mina nya tassar. Jag var hos mina underbara Celina i veckan och fick tassarna fixade och denna gång mina vänner så hade jag snöat in mig på grönt. Jag hade förvisso inte släppt mina Kylie Jenner inspirerande lila naglar men hur kul vore det att köra på samma sak? Jag älskar hur formen är på mina naglar just nu och om inte jag mins fel så kallas dom ”Ballerina”.

Nu glöder jag med gröna tassar, pinnkammen och folie-paketen på mina kunder! BTW: vad röstar ni för till julen? Något med glitter eller röda? Kreativt eller klassiskt? hashtag:beslutsångest

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Hejhej, tack för bästa hår bloggen!
  jag har långt blonderat hår, ganska honungs beige, gillar nyansen på längderna men vill ha något nytt, har ca 6 cm mörkblond utväxt nu och beslutsångest. Har sett på bilder att slinga mörka slingor över det blonda, samma nyans som min utväxt. Ser det konstigt ut? Gillar ombre men litar inte på att frisören kan och vill inte sabba mina annars fina längder. Eller är jag feg kanske. Tycker det är svårt att hitta en bra frisör just ang färg.
  Har du bilder, insperation eller tankar att ta med till min frisör? Mvh

  Annika 2015-11-22 22:46:58
  Svara
 • Jag såg något häftigt. Minns inte exakta termen, men de hade målat som kabelstickad-tröja-mönstret på naglarna! Det skulle jag vilja testa!

  sandra 2015-11-22 14:51:04 http://www.sandrand.blogg.se
  Svara
 • Hej galet snygga naglar. Jag har lite frågor om att rakpermanenta håret. Hur länge håller det? Sliter det mycket på håret? Kommer sitt naturliga hår tillbaka efter ert tag? Måste man ha någon viss hår typ för att det ska fungera? Super tacksam för svar
  Puss och kram

  Tilda 2015-11-21 19:10:57
  Svara
 • Men dra mig baklänges så läckra!!
  Jag hade satsat på en klassiskt lite mörkare djupröd till jul (eller jag kommer ju göra det på mig själv)

  Anna 2015-11-21 16:51:04
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!