Well, I love Fridays

makeover1

Fredagar är verkligen min favoritdag på veckan (tror det gäller för alla) men mina fredagar tenderar till att bli en standard för makeovers. Jag kom på mig skriva detta inlägg att ”min helg inte kunde börjat bättre”, för det skriver jag alltid när jag får avsluta veckan med fantastiska hårfärger.

Jag hade ett flertag magiska hårfärger igår men jag har en som jag vill visa er. Emma hade inte gått till mig på 1,5 år, kan ni fatta 1,5 ÅR. Hon har heller inte gjort någonting åt färgen sen dess men klippt topparna några gånger. Jag sa det till Emma att det kändes precis som jag hade en ny kund i stolen och hur mycket jag saknar att träffa nya människor i min stol. Även fast jag älskar alla mina befintliga kunder till döden så var det så kul att se Emma efter så lång tid. Ni som inte förstår vad jag talar om så har jag inte tagit emot nya kunder på snart ett år och det beslutet kvarstår fortfarande men ni ska vet det att jag hade tagit emot alla om jag bara kunde.

makeover2

Emma ville bli ljusare och vi bestämde oss för att köra på en softare Ombre och ljusa upp länderna så pass mycket jag kunde. Eftersom det var så längesen så bedömde jag läget som så att starta om från ruta ett. Som jag skrev innan så fick jag en sådan flashback, jag spenderade natt och dag på salongen i två år med nya kunder och makeovers så detta var en flashback för mig (:

IMG_4469

Jag klippte även av 3-4 cm av längden för att skapa tjocklek. Klippte även upp, formade och klippte fram ansiktet för att fina Emma ska ”poppa” fram mer. Men visst blev det fint? Jag ville också gå ifrån denna hysteri med kalla, gråa hårfärger för jag har kommit på att BEIGE är min melodi. Jag älskar mocca, brons och beiga blonda toner – är helt såld!!!

Hoppas ni får en underbar lördag vänner, jag spenderar min helg hos familjen i Gävle. Det har varit en intensiv vecka så det ska bli rogivande och kärleksfullt att komma hem till Gävle. PUSS

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer
 • Tusen tack för den fantastiska förändringen!
  Jag är så himla nöjd!! 🙂

  Emma 2015-11-23 22:05:49
  Svara
 • Hej Elin! Här kommer ett dilemma jag måste lätta från mitt hjärta… Jag har i många år blivit klippt av min mamma som är frisör, de senaste tre åren har hon slutat att klippa pågrund av verk och därför har hon bara gjort på familjen. I fredags hade jag fått en tid hos mammas vännina som också jobbar som frisör, hon skulle slinga o klippa mitt hår. Konsultationen var bra och vi båda kom överrens om vad vi ska göra. Men när slutresultatet visade sig var mitt hår randigt, jag är naturligt mörkblond och hon Hade lagt i ljusa slingor( alldeles för ljusa och breda). Vad ska jag göra? Känner inte att jag kan klaga hos mamma för mamma är verkligen riktigt nära vän till frisören. Och hon gav mig ett bra pris för att hon ville vara snäll.. Kan jag klaga när jag endast betalat halva kostnaden?

  Sanna 2015-11-23 00:36:16
  Svara
 • Men hur proffsig är du?! 😉 Verkligen fantastiskt resultat. Och vilket hår hon har Emma. Älskar att se dessa förvandlingar du skapar. Tror du skulle kunna göra succé om du skulle få göra ett tv-program, typ ”Elins förvandlingar” där vi får följa kunderna från start, konsultation till färdigt resultat! Succé skulle det bli. Promise:) Kom ihåg var du hörde det först; ( Kram och njut av helgen!

  Åsa 2015-11-21 13:25:30
  Svara
 • Kommer du NÅNSIN ta emot nya kunder? Skulle liksom vilja unna mig själv ett besök (nybliven 2barnsmamma) tills jag fyller år, oktober 2016… (Är seriös alltså på denna förfrågan!)

  Marri 2015-11-21 13:14:45
  Svara
  • Svar på Marris kommentar.

   Hej!
   Jag kommer ha en genomgång i januari inför läget nästa år. Jag hoppas kunna ge möjlighet till 2-3 nya kunder men absolut ingenting garanterat 🙂 Om det händer så kommer det presenteras i bloggen så håll utkik. Kram Elin

   Elin Johansson 2015-11-23 00:46:01
   Svara
 • Wow vilket mästerverk! Såå vackert vilket drömhår!! Hon kan verkligen känna sig nöjd nu! Hade själv velat ha håret exakt så om det hade varit möjligt, men är naturligt väldigt mörk, äldre och mina utländska drag funkar tyvärr inte ihop med blont hår. Men så imponerad av dig!!

  Sara 2015-11-21 12:36:52
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!