Några veckor efter det stora klippet

elinbella

Alltså min dag eller måndag kunde inte börjat bättre. Bella och lilla Sally var hos mig i morse och det var dax att slinga lite utväxt och klippa topparna. Jag får alltid så mycket energi av Bella, hon är så positiv, smart och ger mig alltid så otroligt bra tips och pepp. Att jobba samtidigt som man får karriärstips av super kvinnan själv är ren lyx.

Det var några veckor sedan vi gjorde en total makeover, kommer ni ihåg? 

Hon hade inte fått så mycket utväxt men jag vill att hennes blonda ton och utväxten ska vara on top hela tiden. Sen ville jag checka av hur det går att styla håret hemma själv och hur allt går. Det är inte bara att klippa av sig håret utan man måste låta det ta lite tid innan man känner sig bekväm. Jag gav alla tips och trix jag kunde ge och hon måste börja använda lite stylingprodukter nu också. Men shit, vilket hår – efter två graviditeter och hon har ammat två svängar så är jag så överraskad att hon inte tappat mer hår. Lite mer små-hår i tinningarna men det är inte ens märkbart (: underbart.

IMG_4489 IMG_4484

Jag valde att göra hennes ton mer ”isig” blond än kall/grå. Jag har kommit på att jag (och Bella) tycker hon passar bättre som lite mer naturlig blond fast vara väldigt ljus. Så fort man lägger grått eller ask så dämpas också det ljusa håret. Så jag vill att hennes blonda ton ska vara liter mer ”krispigt klar” än dämpad askig. Håller ni med? 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
17kommentarer
 • Detta var verkligen jätte snyggt

  pernilla 2015-11-26 21:27:46
  Svara
 • Åh hur stylar du bellas hår?
  Galet snyggt! Lite slarvigt sådär. Om jsg plattar med tång som har samma längd som Bella blir det bara lockigt längst ner!
  Åh tips i video vore grymt!

  Nina 2015-11-26 09:22:06
  Svara
 • går det att boka tid hos dig, vilken salong jobbar du på? 🙂

  amanda 2015-11-25 11:14:17
  Svara
 • Hej ! 🙂

  Jag hade också gärna velat veta vad du menar med att olaplex förändrar håret negativt efter ett tag?? Tycker din blogg är bäst läser den varje dag !!!!! 🙂 <3

  Helena 2015-11-24 20:23:10
  Svara
  • Svar på Helenas kommentar.

   Hej!
   Jag ska ta ett möte med Olaplex för att jag har fått in så mycket frågor kring det att andra frisörers kunders hår förstörs efter några veckor efter behandling med Olaplex. Kan handla om att frisörer använder det fel eller något annat. Men jag återkommer till er om det men tills dess använder i alla fall inte jag Olaplex 🙂 vad roligt, kul att du är inne här. Kramar <3

   Elin Johansson 2015-11-24 20:26:58
   Svara
 • Hej! Kan du berätta mer om vad du menar med att håret förändras negativt efter ett tag??!

  Annie 2015-11-24 18:32:40
  Svara
 • Hej, blev nyfiken på den vackra, kalla nyansen… är det först blekt o. sedan färg pålagd?

  Irene 2015-11-24 15:18:14 http://www.wangborgshem.se
  Svara
 • Har du plattat hår på första bilden Elin? 😀

  Josefin 2015-11-24 13:27:53
  Svara
 • Hej! Jag undrar vad du tycker om ola plex som fristående behandling? Vad är det för skillnad på keratinbehandling och fristående olaplexbehandling?
  Vad kan man förvänta sig av resultatet?
  Jag har ett blekt poröst hår, inte jätteslitet, men vill vårda det så gott jag kan.
  Tack för en toppenblogg!!!!

  Hanna 2015-11-24 08:28:23
  Svara
  • Svar på Hannas kommentar.

   Hej!
   Jag har slutat använda Olaplex faktiskt då jag inte tycker jag märker skillnad och håret förändras negativt efter ett tag (upplever jag) Jag skulle rekommendera dig att gå och klipp igenom håret. Ta det lugnt ned blekningen, tvätta håret 1-2 ggr i veckan och använd vanlig inpackning för torrt/behandlat hår en gång i veckan 🙂 jag tycker det traditionella är bäst. Tusen tack och stort lycka till <3

   Elin Johansson 2015-11-24 13:33:02
   Svara
 • Om jag får tycka som jag gör så tycker jag Bella är finare i en varmare blond. Men asmodigt att prova något annorlunda och nytt! 🙂

  Och huvudsaken är att Bella är nöjd ju! 😀

  Sanna 2015-11-24 07:47:20
  Svara
 • Ja ja ja! Hon är såååå satans jävla fin i denna färg och frisyr! Herregud!

  Ulrika 2015-11-23 22:27:51
  Svara
 • Hej!
  Jag har lite kortare hår än Bella och tycker det är så svårt att locka ett kortare hår. Du kan ju inte ”dra fram” det utan måste locka bakom huvudet så man inte ser. Sen tycker jag det är svårt att få de där lösa naturliga vågorna. Mitt blir alltid super lockigt. Några tips för oss med lite kortare hår?

  Anna 2015-11-23 21:18:24
  Svara
 • Hej Elin, din blogg är bäst!
  Jag undrar vad din åsikt gällande behandlingen ”Kebelo” är?
  Skulle du rekommendera den till dina kunder? isåfall vilken hårtyp?
  kram!!

  Elisabeth 2015-11-23 19:46:00
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!