”MINA TVÅ BÄSTA”

God morgon vänner!

Herregud vad Bella blev fin igår, är helt såld på hennes nya look – tror jag aldrig fått så mycket uppmärksamhet av ett jobb någonsin. Jag är ännu gladare att Bella är så duktig på att ta hand om håret. Men jag hoppas ni har vaknat på rätt sida för idag tänkte jag göra en video som en läsare frågade mig om jag kunde göra. Det heter ”Två Bästa” och det handlar om att jag listar mina två favoriter inom hårprodukter och tyckte det var så kul idé så varför inte.

Det var svårt att välja ut kan jag säga, det är lite beroende på vilken årstid, vilket typ av hår man har och vilka nyheter som ploppar upp. Men jag testar kanske 10 nya produkter i veckan (förutom schampo, balsam) för att jag bara tvättar håret en gång i veckan. Så jag vet vad jag talar om, har lätt att se skillnad på produkter då man testar så många olika.

Processed with VSCOcam with a5 preset

När jag satt och filmade så babblade jag på och visade massor med produkter och videon blev 40 minuter (chockad att mitt minneskort höll hoppet uppe). Så jag kortade ner denna och kommer upp med en till video om detta om några veckor (: Hoppas ni tycker om videon och har ni några andra idéer om videos ni vill att jag gör så kommentera gärna. Behöver inte vara om ”hur man gör frisyrer” utan vad som helst (: puss

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
13kommentarer
 • Pretty please, låttitel och artist!! Den är så himla pepp 🙂

  AMD 2015-12-07 22:57:28
  Svara
 • Jag vill gärna ha tips på bra hårborstar! Vilken typ av borste till olika hår samt hur man ’sköter’ sin borste och håller den fräsch 🙂 kraaaam

  A 2015-11-30 19:16:18
  Svara
 • Hej! Kul med videos, men vad heter låten du har i början? 🙂

  AMD 2015-11-27 13:29:25
  Svara
 • Hej Elin! Jag undrar om du har testar Paul Mitchells torrschampo som heter ”Express Dry Wash” och i så fall vad tycker du om det? Jag gillar det mer än Batiste och LCC nämligen men om Redkens är bättre vill jag hellre köpa det haha! Kram

  Olivia 2015-11-26 16:04:49
  Svara
 • Åh! Vilken bra video! Tips på video vore att visa hur man styr småhår som står åt alla håll- när man har stram tofs tex, det skulle jag verkligen behöva:)

  Josefine 2015-11-25 15:11:32
  Svara
 • Hej Elin!

  Kan du inte snälla göra en video om produkter som skulle passa grövre, krulligt hår? Som du säkert vet så brukar krulligt hår bli lättare torrt och skadat på topparna. Och jag vill så gärna ha tips på vilka produkter man ska använda allt från schampo och balsam till stylingprodukter. Jag vet att det är en utmaning säkert men det skrivs så lite om just min hårtyp och jag är så vilsen. Vill verkligen ha ett fint krulligt svall.

  Maja 2015-11-25 13:21:13
  Svara
 • Åhh!! Så himla bra! Mitt tips är ett inlägg eller en video om toner på hår och hud. Jag har googlat men har svårt att veta om jag är varm/kall/neutral. Tack för en grym blogg 🙂 kram!

  Andrea 2015-11-24 23:35:25
  Svara
 • Kan du inte skriva ett nogrann inlägg om vad man ska ha i håret och varför , allt ifrån schampo , balsam , inpackning , torrchampo , leave in produkter , olja osv osv . Är såååå förvirrad haha.
  Och kan du snälla skriva ett inlägg om keratin behandlingar , vad de är osv.

  Andreatherese 2015-11-24 22:15:35 http://nouw.se/andreatherese
  Svara
 • Åååh kan du inte göra en sminkvideo som du sminkade dig när du hade de vinröda läpparna? 😀
  å sen en video om de bästa fönborstarna – eller borstar överhuvudtaget 😀
  //sanna

  sanna 2015-11-24 21:53:11
  Svara
 • Hej!
  Åh jag önskar också en video hur man stylar bellas frisyr. Jag har en bob/ eller kort lob. Och får inte till det med locktången. Jag har köpt GHD wand curl. Undrar vad jag gör för fel? Skulle uppskatta så mkt att få en film på det.

  Trevlig tisdagkväll!
  . // sarah

  sarah 2015-11-24 20:49:52
  Svara
 • Hur fungerar det med produkter när man har extensions? Ska man använda speciella produkter då?:)

  Isabelle 2015-11-24 20:38:16
  Svara
 • Har en önskevideo förresten! Jag har jättesvårt att få till stylingen på min nya lob. När jag fönar ut det blir det lätt för platt och om jag lämnar det att självtorka blir det lite smålockigt, men inte på ett bra sätt. Hur stylar min loben snyggt? Får inte till det med locktång heller 🙁

  Jenny 2015-11-24 19:18:14
  Svara
 • Jättekul med videos!

  Jenny 2015-11-24 19:16:43
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!