Svallet är tillbaka, har ni testat det?

God morgon!

Denna vecka är helt magisk för min del. Jag har gjort så bra beslut och det har kommit mycket pressutskick som jag bara längtar till att få visa er, allt nytt som kommer nu inför julen gör att man vill springa och köpa allt och ge bort. Jag sitter och funderar på om jag ska göra ”Elins julklappstips” varje advent antingen i video eller skrift – vad tycker ni? Jag gör en ny frisyr, pratar julklappar inom skönhet och ger er lite tips på hur jag brukar tänka. Kom på det idag så jag hoppas ni är på den idén?

Hur som helst. Är det någonting jag ser som ett måste är att fixa barret inför julen. Nu är jag kanske inte väl tidigt ute eller sent ute för jag skulle gjort om mitt hår för längesedan men ni vet ”skomakarens barn” det är svårt att hinna med. Men i måndags så satte jag nytt hår från Hairtalk och bästa Susanna skapade detta svall på mig.

IMG_4536

Ni har nog sätt mig i detta 100 gånger men varje gång jag sätter om eller nu sätter om nytt hår så blir jag som ett barn på julafton. Vi skulle färga också men vi hann inte det men det gjorde inte så mycket, vi förändrade med färgen i löshåret istället. Det som jag älskar med Hairtalk att man kan ”färga” håret med hjälp av löshåret. Jag och Susanna säger alltid det att Hairtalk är inte löshår utan en hjälp till en bättre och långvarig styling. Sen att man man ändra färg är helt fantastiskt. Tänk dom som har så pass slitet hår för att kunna färga, då är detta ett väldigt bra alternativ.

IMG_4503

Jag är så chockad när vi tog denna ”för” bild. Mitt hår har växt så mycket och första gången på länge jag kan säga att jag märker skillnad. Även fast jag är noga med hårisättning och metod på det så är jag minst lika noga med att gå igenom mitt eget hår mellan omsättningarna. Mina miljarder småhår som man lätt får när man använder keratin eller micro pluppar och vuxit ner några centimeter vilket jag är så glad över. Mitt hår känns mycket bättre och det är det viktigaste tycker jag.

IMG_4517

Här har vi efter, alltså det är LÅNGT NU. Jag tycker om att börja med väldigt långt och sen klippa håret med tiden. Jag har inte tvättat in håret än så det ser lite ”kakigt” ut nu men det är nog bara jag som tänker på det.

IMG_4507

Alltså ursäkta, men hur söt och liten ser inte jag ut på denna bild? Mamma och Pappa blir nog glad att jag lägger upp denna bild. Dom tycker man ska var ”naturlig”, haha puss mamma om du läser det här. Men visst ser mitt hår bra ut ändå?

IMG_4544

Här har vi håret framifrån samt här ser ni också färgerna. Jag är så blek och jag passar bäst i varmare, guldigare toner men det måste vara kontraster. Jag väljer  en naturlig Ombre, en mörkare grund i löshåret och ljusare ju högre jag kommer uppåt. Susanna är så bra på att välja färger och skapa magi, tur att jag har henne i mitt liv.

IMG_4499

Här har vi färgerna som Susanna har blandat. Jag har 5 paket plus mini-fästen och längden är 55cm.

IMG_4554 IMG_4543

Jag är så nöjd och redo för december. Visst blev det fint? På tal om detta, har några av er hunnit testa Hairtalk än? Den måste jag bara inflika en sak. Jag vet att många andra märken kopierar Hairtalk och det finns INGEN likhet alls. Hairtalk har patent på sin tejp och kan inte jämföras med något annat märke. Tejp har alltid funnits men nu har Hairtalk tagit tejp till en helt ny nivå och det ska inte jämföras med andra märken. Ville bara inflika om det så att ni har stenkoll (:

Mer information om Hairtalk kan ni klicka er vidare till HÄR.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
13kommentarer
 • Hej! Jag har oxå hairtalk i och har satt om det några gånger. Jag har inte upplevt att tejpen lossnar eller glidit ur förrän nu! En slinga lossnade när jag borstade håret bara 2v efter isättning, konstigt! Dock så gick håret av när jag haft det i ca 3 månader och det är ingen som kan säga varför… Min frisör sa att jag kunde använda annat produkter är hairtalk så det har jag gjort, plattar o lockar håret nu och då men det ska ju håret hålla för 🙂 Fick nytt hår för 1mån sen så vi får se hur det blir nu! Hur är hairtalks produkter? Bra? Prisklass? Känns ju inte som man kan leva utan långt och tjockt hår nu när man börjat 🙂

  Elisabeth 2016-01-04 17:56:41
  Svara
 • Så sjukt fint! Älskar alla färger i håret!!

  Izabella 2015-12-05 16:54:00
  Svara
 • Du är vacker i både ditt naturliga och i det längre!! Blir imponerad av hur ni fått till det långa hårsvallet och så vackert med färgerna!! Amazing! Perfekt på dig! Du ser ut som en sagoprinsessa! Och du har väldigt fin sminkning!

  Sara 2015-11-26 09:12:00
  Svara
 • tänkte samma sak jag med, i hennes naturliga framhävs hennes drag och hon ser fräsch ut! inte för långt är lika med dåligt, men frågade pojkvännen med och han sa att i kort hår ”ser man fina ansiktet bättre” haha

  nia 2015-11-26 03:31:06
  Svara
 • Har i hairtalk och har haft min första omsättning i två veckor. Tvättade det för andra gången sen omsättningen idag och en slinga gled ur, eller tejpen delade faktiskt sej denna gången och hårslingan trillade av. Hade tre slingor i överhåret som trillade av efter två veckor första isättningen med. Använder bara hairtalks produkter, varav endast schampot i botten och dom andra produkterna i längderna.
  Hur blir det på dej? Glider några av dina slingor av? Anväder du de vårdande produkterna i botten och i överhåret?

  Ni andra läsare, hur upplever ni hairtalk?

  Tiima 2015-11-26 02:12:29
  Svara
 • Galet fint hår!

  OLIVIA 2015-11-25 23:47:59 http://www.kaffedrickare.blogg.se
  Svara
 • Har alltid undrat varför alla som använder löshår har så tunna slitna hårtoppar…Är det för att håret ska kunna ”smälta” in med löshåret eller har det helt enkelt blivit så slitet av styling och kanske löshåret? Jag klipper topparna så fort dem börjar bli tunna och slitna längst ut. Och så tycker jag att du ser så fräsch ut i ditt naturliga hår men jag älskar också när håret är lite längre. Man blir helt enkelt lyckligare haha 😀

  Majsan 2015-11-25 22:57:21
  Svara
 • Jättefint, du är supersnygg! Men måste ändå erkänna att jag tycker din naturliga längd är finare på dig, ser så ”tungt” ut med allt detta löshår, men smaken är som baken 🙂

  Hanna 2015-11-25 21:35:44
  Svara
 • Skrift snalla, och bilder! 🙂

  Johanna 2015-11-25 21:19:58
  Svara
 • Julklapps tips vill jag gärna höra/läsa om

  Pauline 2015-11-25 15:16:47
  Svara
 • Hej Elin,

  Tack för en bra blogg! Jag har efter graviditet och amning fått extremt dålig kvalité på mitt hår. Innan var mitt hår välmående, lite frizzigt men med rätt produkter och bra klippning mådde det bra. Nu är det katastrof. Endast dagen efter tvätt ser det ok ut. Det är ingen volym, torrt, frizzigt, bångstyrigt och jag har massa småhår/amningslugg. Mår dåligt över detta och behöver tips och råd för hur jag ska hantera detta?

  Tack på förhand!

  /Sara

  Sara 2015-11-25 14:47:52
  Svara
 • Elins julklappstips lät som en grym idé! 🙂
  Kram!

  Jennifer 2015-11-25 14:44:24
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!