Julklappstips – Vårda håret i vinter

Förra veckan fick jag ett magiskt pressutskick som innehöll schampo, balsam och inpackning från Alterna – Caviar Repair. Ni som följt mig ett tag vet att jag älskar denna serie, jag tycker det är det lyxigaste inom hårvård och dom ligger mig varmt om hjärtat. Ni kan förstå lyckan när jag öppnade påsen och fick chansen att tipsa er om dessa produkter (igen).

IMG_4559

Denna serie är helt fri från parabener, gluten, sulfater, ftalater och syntetiska färgämnen samt inte testade på djur. Dom hjälper till att stärka ett skadat, torrt och behandlat hår. Formulan i flaskorna har ett högt koncentrat av återuppbyggande proteiner som minimerar skador i hårstråna genom att återställa dess skyddande lager. Jag har alltid älskat doften, dom doftar fräscht – citrus kan man säga och konsistensen är magisk. Dryga produkter och ren kärlek för håret i vinter.

Jag tycker denna passar perfekt till dom hår som är frizziga, normal tjockt till ett grövre hår. Sen vill jag lyfta att har du väldigt slitet och skadat hår så är det denna serie du ska satsa på. Anledningen till att jag skrev ”Julklappstips” i rubriken är just för att dessa är lite dyrare produkter och ger en väldighet lyxig känsla. Jag vet att dom finns på Sephora och under julen så brukar många butiker sälja fina boxar, värt att kika på.

IMG_4555

Denna inpackning är kärlek. Ren kärlek och applicera den i handdukstorkat hår i 5-10 minuter och skölj. Ett hett tips är att sova med denna inpackning, skölj ur på morgonen och du får ett helt annat hår. Man märker skillnad efter första användningen med denna inpackning (:

Kostnad:

Alterna, Recovery Schampo – 359 kr
Alterna, Recovery Balsam – 359 kr
Alterna, Repair Treatment Masque – 359 kr

”Dessa priser är hos Sephora men fann produkterna på Lyko.se  för ett högre pris, ingen aning varför men då vet ni varför det står olika här och där. Världens bästa julklapp och vem som helst får denna serie kommer stanna i duschen hela julafton kan jag lova.”

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Hej!
  Det har blivit dags för mig att köpa nytt schampoo, balsam om inpackning. Jag har ljust, ofärgat hår som lätt blir fett. Men samtidigt har jag torr hår botten, alternativt mjäll, men det är svårt att se skillnad pga att jag har så ljust hår. Är detta något du kan rekommendera för känslig hårbotten eller finns det någon annan serie som lämpar sig bättre kanske just för ofärgat hår också? Jag försöker att inte tvätta håret så ofta och detta resulterar i mängder av torrschampo. Kan detta ha någon påverkan på att hårbotten blir skadad? Har du några tips på vad man kan göra för att förhindra att håret fort blir fett?

  Tack för en bra blogg med mycket inspiration!!

  Elina 2015-11-26 19:03:37
  Svara
 • Vad tycker du om serien Alterna Ten? Är den bättre eller annorlunda? I så fall på vilket sätt?

  Ulrika 2015-11-26 15:02:15
  Svara
 • Hej Elin, Tack för en sån bra blogg med massvis av fina tips och inspiration!

  Jag har en fråga jag hoppas du kanske kan svara på: Jag håller verkligen med dig om att håret mår bättre av att inte duschas för ofta. Jag har hår lite längre än axlarna och fint – mjukt och ofärgat. Jag märker verkligen att mitt hår håller sig renare mycket längre och mår bra av att inte duschas för ofta. Men nu till mitt problem då: jag tränar väldigt ofta, helst varje dag om tiden finns. Och jag tränar gärna med hög puls och då blir självklart ganska svettig efter ett träningspass! Och då måste jag ju tvätta håret. Detta leder till att jag ändå tvingas till att tvätta mitt hår varje dag vilket tär på håret, ibland känner jag att jag nästan inte vill träna just pga detta problem. Har du några tips vad jag kan göra istället för att inte träna? Också ett problem detta leder till är att jag duschar på kvällen istället för på morgonen, då låter jag det självtorka på kvällen istället med hårvård i. stylingen blir ju betydligt svårare att göra på morgonen när jag inte kan föna håret. Några förslag där vad Jag kan göra?

  Emma 2015-11-26 12:20:08
  Svara
 • I den fysiska Lykobutikerna är flaskorna större än vad de är på sephota, därav priset!

  Josefin 2015-11-26 11:03:15
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!