Macaron Hair Color Trend

Jahopp, nu är det dags för att upptäcka en ny trend. Förra månaden så visade jag er Kylie Jenner´s hår-tatuering men denna gång handlar det om en ordentlig  färgbomb. Det är grymma Shelley Gregory  som har skapat dessa hårfärger.

1

Dessa glitter-rötter har jag verkligen fastnat för. Jag var på Panduro och köpte glitter som jag tänkte testa på en modell eller på mig själv, det blir ett perfekt tips till er inför julen.

2

Vad tycker vi om detta då? Denna färg eller typ av look passar helt perfekt som inspiration tycker jag, inspirerande att kika på Pinterest eller i Instagram flödet. Jag har svårt att se att detta på stan men fantastiskt fint handverk och så inspirerande tycker jag. Eller om man skulle använda tekniken, olika nyanser fast med mer jordnära ”normala” färger. Vad tror ni?

3

Det jag tycker mest om med denna trend är att man kan ta fram sin barnsliga sida. Det finns väldigt mycket roliga spray-färger eller färginpackningar som man kan leka med och detta är perfekt inför vintersäsongen. Men jag tror detta är en party-höjdare och perfekt för att leka, inspirera och glänsa en gång på partyt.

Så mina vänner, vad känner ni för denna trend? (:

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • Åh, får flashback till barndomen….
  tänker bara på My little ponys.
  Tycker det är läckert, måste vara skitkul att vara frisör i detta fall och få vara så kreativ.

  Helen 2015-11-27 22:06:31
  Svara
 • Måste bara tillägga. När min tvååring såg bilderna snabbt när jag kikade i telefonen sa han ”tiiiiger”, hehe.

  Isabelle 2015-11-27 18:36:17
  Svara
 • Coolt 😀

  Sanna 2015-11-27 15:17:32 http://cocovanilla.blogg.se/
  Svara
 • Wow tycker det var jätte fint! Hade jag definitivt velat testa om jag var yngre! 🙂

  Sara 2015-11-27 12:36:07
  Svara
 • Jag tycker det är häftigt men ingenting jag skulle trivas i. Dessutom tänker jag rent praktiskt, att det skulle bli matt och urtvättat ganska fort? Ska man köra med färginpackningar blir det en process i sig med alla färger.

  Har en fråga till hårguden (dig). Jag är idag blond men tycker inte mina färger kommer fram. Jag är ljus och varm i hyn med gröna ögon. Jag trivs i ljusa färger som blonda toner, men som sagt, ingenting framhävs just nu i min färg. Förslag på förändring så jag fortfarande kan känna mig blond men inte för ljus och att mina varma toner kommer fram? 🙂

  isabelle 2015-11-27 10:18:22
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!