Klippets vecka

Hej fina!

Det är lördag och imorgon är det första advent. Hörrni, jag nämnde i veckan att jag tänkte ge er lite julklappstips på söndag – har ni några önskemål till vem ni vill ge till? Kommentera gärna (:  Jag älskar verkligen julen, december är den månad som jag nästan bor på salongen och alla är så glada och förväntansfulla – älskar denna tid. Men jag måste bara visa er några magiska makeovers som denna vecka har varit fyllt av. Ni kanske har sett på Instagram (StyleElin) att det har varit mycket makeovers samma många stora klipp.

FullSizeRender-30

Jag börjar med min fina kund Malin. Vi har låtit hennes hår växt under än längder tid för både jag och hon har tyckt väldigt mycket om det men Malin kände att ni var det dags för en förändring. Ombren var given men vi bestämde oss för att göra hennes hår ljusare och mer cool eftersom vi skulle klippa av håret till en längre Lob.

FullSizeRender-57

Jag menar, HUR snyggt blev det inte? Inte nog med att förändringen blev magisk utan jag ville köpa hennes tröja och hennes väska också – haha.

IMG_4568

IMG_4574

Jag älskade verkligen hennes långa hår och det passade henne så bra men denna look tar fram hennes personlighet mer och passar hennes grymma klädstil också. Så snyggt, håller ni inte med?

Nästa stjärna är Lovisa – vilken tjej alltså. Jag känner igen mig så mycket i henne, hon är ung, driven och väldigt målmedveten. Mitt jobb är verkligen så roligt, jag träffar så mycket olika människor och jag får lära mig så mycket om människor och det ger mig så mycket inspiration. Men hur som, Lovisa har nämt för mig flera gånger att hon har varit sugen på att klippa av håret (igen). Innan hon gick hos mig så hade hon kortare hår men vi har låtit det vuxit ett bra tag nu.

 lovisa

Här har vi hennes hår före. Ett typiskt skandinaviskt, rakt hår som är väldigt normalt. Inte speciellt slitet eller färgen är helt okej efter 3-4 månader (: När Lovisa sa att ”Nu Elin, nu är det dags” – jag tror jag inte tvekade en sekund. Dock dubbelcheckar jag alltid 4-5 gånger innan jag klipper av tofsen innan jag börjar med färgen för att man får tänka på det att det kommer ta minst 2 år för Lovisa att få ut samma längd igen om hon sköter alla kort rätt.

Men LOB:en likså Ombren har skrivits in i vår hår-vardag och dom är här för att stanna och det är den snyggaste kombinationen mellan hår och hårfärg. Den frisyren passar i stort sätt alla och lika snygg ofixad som fixad.

Hur blev det då?

IMG_4597

BAAAAM – alltså kolla in detta. Blond, blondare – MOCCRE (Mocca-Ombre) kom på det ny faktiskt –haha. Långa längder fram, en lätt uppklippning med sluttning. En kort och enkel Ombre med mocca/blonda toner.

IMG_4599 IMG_4594

Två helt fantastiska tjejer från min grymma kund-skatt som jag kallar det. Det är verkligen svårt att finna en bra frisör men det är också väldigt svårt att finna fina och underbara kunder. För jag ska säga er lika så som kunderna bestämmer sig att gå till mig eller inte så bestämmer jag lika mycket vilka som sätter sig i min stol. För fungerar inte kemin mellan kund och frisör så kommer resultatet inte heller fungera, hur bra än frisören är (:

Jag tackar alla mina kunder för att ni går till mig och att ni förgyller min vardag varje dag. PUSS

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Hej! Gud vad fint det blev! sista bilden, minns du färgreceptet du la? gillade övergången och bottenfärgen starkt!

  ida w 2017-08-09 11:30:37 http://www.nouw.com/idawesterberg
  Svara
 • Jätte fint!

  Karin 2015-11-30 23:44:44
  Svara
 • Det är vi som ska tacka, du är helt enkelt bäst! Kraam!

  Malin 2015-11-30 15:24:23
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!