Testar ny hudvård från is Clinical

Åh, jag har längtat efter att skriva detta inlägg men jag vill testa dessa produkter ett tag innan jag uttalar mig. Jag började känna att jag ville byta hudvård dels för att jag inte kände igen min hy och även fast jag rengjorde, skrubbade och återfukta hela tiden så hände det inte så mycket. Jag har använt Elemis i flera år och varit nöjd men nu sista månaderna så fick jag nog.

Jag har läst på och googlat som en galning efter något som ska passa mig men det är omöjligt att köpa något nytt på internet bara sådär så jag kontaktade jag Teres Plastikkirurggruppen för att jag blev så intresserad av märket is Clinical som endast kan köpas då man gjort en konsultation på klink och gått igenom vad som passar just mig.

IMG_4643

is Clinical är en exklusiv hudvårdsserie som har funnits på marknaden 2003 och utvecklas av Innovative Skincare i USA, Kalifornien. Alla ingredienser är kliniskt dokumenterade, både med hänsyn till verkningssätt och säkerhet. Dom innehåller höga nivåer av antioxidanter och jobbar för synliga resultat och stöds dessutom av kliniska studier i bla National Institue of Health & National Cancer Institute USA.

Jag fick träffa supergulliga Madeleine  som berättade hur iS Clinical fungerar och vad det är för något. Hon ställde frågor och kikade på min hy och jag fick berätta hur jag upplever saker och ting. Jag älskar att känna mig ren eftersom jag går i smink hela dagarna och det är varmt på salongen så jag vill tvätta ansiktet ordentligt, gärna med min Braun Face samt peela en gång i veckan. Men detta bidrar till att jag blir lätt torr och inte använder rätt återfuktning. Det kändes så otroligt professionellt att sitta på en timmes konsultation och prata om min hudvård, varför gör vi inte det för? Alla vill ha fin hy och känna sig fräsch i ansiktet och jag rekommenderar alla att få expert-hjälp på sin hudvård.

IMG_4641

Detta är det lyx för mig, jag behöver inte köpa ett klädesplagg på ett halvår för detta är så mycket mer värd för mig. Jag ska använda:

1. iS Clinical – Cleansing Complex (445kr)
– Denna rengöring rengör på djupet och allt smink försvinner på en tvätt. Jag tvättar två gånger på raken med denna samt tar bort ögonmake separat.

2. is Clinical – Super Serum Advance + (950 kr) 
– Detta serum använder jag efter rengöring på morgonen. Detta serum är utvecklat för att minska förekomsten av fina linjer, rynkor, ärr, bristningar och ojämnpigmentering – samt innehåller en bomb med antioxidanter. Detta serum ger en kliande, stickande effekt och man känner verkligen att det händer något i huden.

3. iS Clinical – Firming Complex (1375kr)

–  Denna kräm använder jag efter serumet på morgonen, som dagkräm kan man säga. Den innehåller naturliga fruktsyror, skyddande antioxidanter och uppstramar huden. Den minska även porer och uppkomsten av fina linjer. Den är också väldigt bra för dig som har haft acne och kan användas på olika problemområden.

4. iS Clinical – Active Serum (850kr)

– Efter rengöring med Cleasning Complex på kvällen så använder jag ett annat serum på kvällen. Den gör ungefär samma sak som dag-serumet fast för kvällen/natten. Detta serum känns lite stickande också men inte kliande.

5. iS Clinical – Moisturizing Complex (895kr)

– Denna fuktbomb använder jag efter kvälls-serumet. Den är som sagt en riktig fuktbomb laddad med antioxidanter, effektiva plantväxter, naturliga vitaminer och essentiella ämnen som jobbar för att behålla fukten och skapa en skyddande barriär mot skador i huden.

IMG_4646

Jag trodde min hy skulle tok-reagera efter att bytt hudvård från en dag till en annan men det är tvärt om. Dock har det bara gått 1,5 vecka så jag kanske få vänta mig något drastiskt senare. Men jag är helt överrumplad, det känns som att Madeleine har gjort ett utvärtes ansiktslyft (haha). Det jag märker mest är att serumet är nog nyckeln till mycket inom hudvård. Efter jag läst mycket om hudvård så är det serumet som går in på djupet och verkligen gör det man vill att det ska göra.

Ju äldre jag blir desto mer intresserad jag blir. Lika väl som jag gjorde läpparna som jag har tänkt på sedan jag var 15 år ville jag vänta tills jag blir äldre och kunna göra bättre beslut, nu är jag 25 år och har möjlighet att ta bättre beslut vad jag vill göra med mig själv och lägga pengar på. Förr hade jag nog valt att supa upp 2000 kr på en kväll med vänner på Stureplan men nu lägger jag hellre 1000 kr på en flaska hudvård. Låter kanske knäppt men det kommer med åldern, jag lovar. Jag har funderat på botox och pratade med Madeleine om det också, jag ville fundera och tänka på det ett tag men tänket också höra med er. Vet att många av mina kunder gör botox och alla älskar det. Har ni testat det? Vilka är era erfarenheter? 

Jag är överlycklig för min nya hudvård, min bästa investering och känner att detta är framtaget för mig och vad min hud behöver.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
18kommentarer
 • Det är bra att få lite tips och trix om vad som funkar och inte. Själv tycker jag olivolja ibland, och annars argan/mandel/tistel-olja funkar utmärkt som ansiktsvård. Men jag är mer av en hippie 😉 Alla ska få göra vad de känner är ”rätt”. Är vi vackra utanpå och inuti så sprider det förhoppningsvis glädje åt andra runtomkring med. Tack för en bra blogg! Lär mig mycket och älskar att titta på de klippningar och färgningar du gör!

  Frida 2016-02-20 13:36:07
  Svara
 • Förstar lockelsen och har själv kännt den men jag är 40 och tänker inte pa eventuella rynkor. För man ser inte yngre ut efter botox…man ser kanske ”opererad” ut, eller ser man ut att ha lite rynkor för sin alder. Jag har aldrig nagonsin träffat nagon som ser yngre ut efter ingrepp!!
  Det finns nagot väldigt vackert och värdigt att aldras utan kirurgiska ingrepp 🙂 hoppas jag kan sta emot! Kram

  Marlene 2015-12-07 12:04:36
  Svara
  • Svar på Marlenes kommentar.

   Hej!
   Jag förstår dig, jag gör inte det för att se yngre ut utan jag vill inte ha veck i min hud som rynkor ger. Jag vill inte att mitt smink ska lägga sig i linjer som blir djupare med åren 🙂 Det är stor skillnad på att göra botox på ett naturligt sätt och sedan finns det alltid någon som det spårar ut för men alla har sitt eget val och det är just det jag tycker är magiskt. Kram Elin

   Elin Johansson 2015-12-07 13:01:30
   Svara
 • Vore kul med ett inlägg om det 😀 r nyfiken själv.

  Johanna 2015-12-01 08:20:52
  Svara
 • Ja orkar inte just nu var så djup och med så få rader men tänkte ungefär som du tidigare. Och har nog börjat tänka om då jag är också är för sjuk att göra kirurgiska förändringar och även kosmetiska, så kanske därför jag blev tvungen att komma till insikt om att man kanske tyvärr bidrar till en mer ytligt samhälle med större gap mellan människor, de som anser sig själva mer vackra och perfekta och som kan köpa sig detta, de som har råd, och de som fortsätter anses som mindre attraktiva utifrån våra vidriga trångsynta ideal, och de som är för fattiga och inte lägger sådan vikt vid ytan. Jag vill ju egentligen inte bidra till en mer stigmatiserat samhälle. Upplever att samhället blivit alldeles för ytligt nu, men samtidigt ska man ta hand om sig själv och ge sig själv kärlek och omvårdnad. Är väl en balansgång det där..är för trött och sjuk nu så vet inte om detta blev för oklart skrivet men, jag tror jag förstår hur du tänker, har tänkt ungefär likadant tror jag. Tidigare ville jag korrigera och operera det mesta på mig själv, men jag tror tyvärr inte man gör det för sig själv egentligen. Tänk er själva om ni var den enda människan på jorden och ni hade ingen spegel, inte skulle man bry sig då hur man såg ut?! Tyvärr tror jag man bara intalar sig själv att man gör det för sin egen skull, går igenom kanske smärtsamma operationer, fast det är för att man inte känner sig tillräckligt attraktiv, i ett ytligt samhälle, vilket är ju verkligen tragiskt isf, och ett samhällsproblem som man borde vägra vika sig för. Annat är det med behandlingar som kroppen och själen mår bra av. Men jag håller med dig till viss del ändå, att det är inte mindre onaturligt, och inte egentligen bara något man ska få ha turen att födas med, ett idealutseende. Jag tycker personligen inte du ska göra några ingrepp du är jätte vacker som du är!

  Karin 2015-12-01 00:06:34
  Svara
 • Och jag använder mandelolja eller sesamolja som ansiktskräm och sminkborttagning, kostar 70 kr för en ekologisk flaska som håller 1 år. Ger iallafall mig återfuktad och ren hud, mina finnar har försvunnit. Det man smörjer på sin hud går givetvis in i kroppen och tas upp, därför använder jag nästan bara såna produkter som också går att äta. Olja och socker blir tillexempel en fantastisk peeling. Ett ansikte som sluppit gifter tror jag är det vackraste ansiktet. Men det är min syn på det hela, vi är givetvis alla olika och det ska man respektera.

  Anna 2015-11-30 16:03:52
  Svara
 • Jag ser det på två sätt.
  Ur ett individuellt perspektiv så gör man det som passar en själv bäst, mår man bra utav det så kör på.

  Det andra ur ett samhällsperspektiv. Ser vi oss som medborgare i de samhälle vi skapar så här vi alla ett gemensamt ansvar. Vi bär alla ett ansvar när det kommer till återvinning, välfärdssystemet varför då inte ideal?

  Men visst det mesta går att köpa för pengar. Ett bättre självförtroende med. Det är svårare att acceptera sig själv som man är eller att vi åldras och så småningom dör.

  Min fråga är, när blir man nöjd, eller blir man det? Vad kommer efter att läppar, panna är gjort? Donatella Versace fick inte sitt ansikte på en dag. Så man kanske accepterar små förändringar i taget och sen står man där 20 år senare? Ett annat infall på diskussionen.

  Sanna 2015-11-30 08:52:31
  Svara
  • Svar på Sannas kommentar.

   Hej!
   Jag förstår dig helt och hållet. Jag tycker att man ska leva i nuet och göra dom val man känner dig lycklig med. Oavsett vad man väljer att köpa eller göra så finns det alltid två sidor av valet och att människor alltid kommer ha åsikter – det är just det som gör oss olyckliga tror jag. Att en annan människa tar sig friheten att påverka andras val, vad som rätt eller fel för just den. Jag vet många som gjort ändringar med sig själv som inte vågar tala om det för vänner eller familj för dom är livrädda att bli dömda. Vet inte vad som är värst? Att vara olycklig ”naturlig” eller inte kunna vara lycklig för att andra människor ska bestämma hur man ska se ut? Intressant.

   Elin Johansson 2015-12-03 00:01:38
   Svara
 • Do it! Botox är kanonbra! 🙂

  c 2015-11-29 23:45:37
  Svara
 • Jag gillar din inställning, om man vill förändra något med sig själv så gör man det precis som allt annat vi gör. Läste ditt tidigare inlägg om förändringar, att färga håret är inte heller en ”naturlig” förändring. Jag har inte testat botox men vill testa det. Om du bestämmer dig för att göra det så hoppas jag att du låter oss följa med 🙂 tack för världens bästa blogg och din sunda inställning. Kram Mia

  Mia 2015-11-29 22:12:07
  Svara
  • Svar på Mias kommentar.

   Hej Mia!
   Men vad roligt, jag vill att det ska komma fram 🙂 Absolut, gör jag det så ska ni få följa med. Kram Elin

   Elin Johansson 2015-12-03 00:03:34
   Svara
 • Jag förstår inte varför man ska använda botox när man är 25?? Om man använder botox när man yngre tycker jag att det blir motsatt effekt att man ser äldre ut istället. Spar de pengarna istället!

  Jessica 2015-11-29 21:59:16
  Svara
  • Svar på Jessicas kommentar.

   Om jag väljer att göra det så kan jag göra ett inlägg där vi kan ställa frågor till Madelene om botox? Tror det kan vara kul 🙂 kram Elin

   Elin Johansson 2015-11-29 22:03:59
   Svara
 • Men jisses, vänta med botox tills du är runt 40 år! Du är ju endast 25 och behöver ingen botox! Använd de dyra slantarna på bra hudvård, som du nu gör.

  Monica 2015-11-29 19:52:11
  Svara
  • Svar på Monicas kommentar.

   När jag var på konsultation så ska man börja innan rynkan blir för djup. Eftersom botox gör att man inte kan använda muskeln så är det bättre att man pausar den nu innan rynkan blir djupare 🙂 Kram Elin

   Elin Johansson 2015-11-29 20:22:45
   Svara
 • Älskar botox 🙂 man behöver faktiskt inte se helt stelopererad ut bara för att man injenccerar det (vilket många tror). Har använt det sen jag va 25 (är 30 nu), förutom under graviditet och amning.
  Ingen, verkligen ingen kan gissa att jag använder det, när jag berättar säger alla ”men du har ju inga rynkor”, nääää precis!!!! Avskyr argrynkan och dem i pannan, efter en dag ligger sminket i vecken :/ jätteytligt men så känner jag. Sen kan jag fortfarande se arg ut, men rynkan finns inte där när jag inte är arg om du förstår …

  Jessica 2015-11-29 19:37:14
  Svara
 • Jag har aldrig testat botox men jag går på regelbundna ansiktsbehandlngar hos Akademikliniken och använder även deras hudvård hemma och det är lyx för mig. Visst det kostar som en bättre flygbiljett men man måste få unna sig annars blir livet så tråkigt. Tack för en super blogg. Kram Eva

  Eva 2015-11-29 18:50:06
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!