Nytt hår på en timme

eve

Hej fina ni!

Förra veckan hade jag min fina vän Evelina hos mig. Hon ville testa Hairtalk efter att använt microringar i flera år, precis samma sits som mig innan jag bytte. Evelina är frisör själv och ville som jag testa håret på sig själv innan dom tar i det på sina kunder. Självklart hjälper jag till och det är verkligen så roligt att jobba med Hairtalk, det går fort och man behöver inga verktyg förutom händerna – skonsammare blir det inte. 

Jag satte fem paket, 40 cm med färgerna 3 och 4. Vanligtvis räcker 4 paket för en normal hårförlängning men ni vet oss frisörer, mycket vill ha mer. Det tog 1 timme för mig att sätta, lite kaffe-paus, inklipp och styling (:

Visst blev det fint?

eve1

HUR snygg är inte denna människa? Fin både på in och utsida

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
10kommentarer
 • Jag älskar din blogg Elin och dina tips…..men det gör SÅ ONT när ni verkligen inte tänker på oss som inte har råd…vi som också vill och vill och vill ha snyggt hår, bra produkter, fin hy…men inte ens har råd att köpa EN enda flaska av dina ”serum” som kostar lika mycket som allt jag har kvar att leva på hela månaden. Tänk på oss lite.
  //Ensamstående mamma.

  Mona 2016-01-28 01:14:53
  Svara
 • Jag bor på fel sida av Sverige.. Jag vill också testa Hairtalk men är så rädd för att byta frisör! Salongen jag går till gör inte denna metod (so far..) och vill gå till någon duktig. Antar att det kan finnas klåpare oavsett metod..
  Någon som vet en bra salong i Göteborg eller uppåt mot Uddevalla?

  Emma 2015-12-05 13:25:46
  Svara
  • Svar på Emmas kommentar.

   Hej Emma!
   Men gå till din frisör och klipp, färga och gör det du gillar med henne/honom och sedan hittar du någon som sätter i Hairtalk och så gör du endast håret hos den personen. Du kan maila Hairtalk på deras hemsida och fråga efter någon i ditt område som gör Hairtalk 🙂 Kram Elin

   Elin Johansson 2015-12-06 14:01:18
   Svara
 • Superbabe

  ErikaJ 2015-12-03 13:55:58
  Svara
 • WOW så vackert!!!Helt perfekt!<3

  Karin 2015-12-03 13:29:59
  Svara
 • Sara: För att man experimenterar mycket 🙂 du har väl hört ”skomakarens barn har de sämsta skorna”?

  Martina 2015-12-03 08:59:25
  Svara
 • Hur kan det komma sig att frisörer som är så medvetna om hur håret fungerar och bör skötas har SÅ slitet hår?!

  Sara 2015-12-02 22:15:30
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!