Julklappstips till Lillasyster

God morgon vänner! 

Hoppas ni mår bra. Jag har så mycket jobb nu så jag hinner knappt med mig själv, har så mycket att visa er och tipsa er om men jag ska sätta mig framför kameran i helgen och ge er lite videos. Men jag tänkte tipsa er om två magiska julklappar till lillasyster, kompisen eller vem som helst som tycker om skönhet. Jag älskar att få skönhetsprylar i julklapp, det finns så mycket att välja på och oavsett om jag får en fotfil skulle jag bli glad.

_MG_4673

1. Perfect Manicure 200kr Sephora

– Mitt första tips är denna supersöta box för den som gillar att hålla tassarna i skick. Den innehåller en liten nagelsax, ett nagellack, en fil-box som har olika ytor och en litet verktyg som man kan ha till hjälp när man målar naglarna. Jag tycker denna är så söt och en perfekt julklapp för lillasyster eller kompisen.

_MG_4672

_MG_4675

2. Maria Nila – Pure Volume Box 349 kr 

– Den som får denna box i julklapp ska vara lycklig. Maria Nila lanserar en ny helt vegansk, vårdande mousse som blir den fjärde produkten i serien Pure Volume. I och med denna lansering så kommer även en Pure Volume Box i en limiterad upplaga som innehåller mousse, schampo, balsam och ett doftljus som doftar precis som produkterna. Jag har testat moussen och jag älskar den, den är lätt att jobba in och tillsammans med volymföning så blir håret luftigt utan att kladda. Sen älskar jag företag som gör även stylingprodukterna vårdande, ett stort tomteplus på den.

_MG_4677

Denna box finns att köpa på Maria Nilas Hemsida samt i utvalda salonger runt om i Sverige!

Både dessa julklappar skulle jag bli väldigt glad för just för dom innehåller mycket saker på en present. Jag tycker om julklappar som man får användning utav, alla vill ha rent hår och om man vill så kan man köpa en rundborste som ”hör” till innehållet i boxen så har du helt plötsligt två julklappar som hör ihop. Hoppas ni fick lite tips, puss på er.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • hejsan finaste elin! Jag har précis färgat mitt hår mörkbrunt. Ett steg mörkare än 6/77 wella.Så det är svartbrunt kan man säga. Jag är på jakt efter en färginpackning, som jag kan använda när färgen börjar bli lite dassig. Men vilket märke rekomenderar du och hur väljer jag färg ? // stor kram

  matilda 2015-12-16 16:01:35
  Svara
 • Hej! För det första, tack för en superbra blogg med massor av inspiration och tips!
  I och med att det snart är jullov betyder det att många kommer åka på solsemester, inklusive jag. Jag undrar ifall du skulle kunna göra en guide för hur man tar hand om håret på semestern med tips på flera hårserier, leave-in och oljor samt övriga tips. Gärna i olika prisklasser. Det skulle uppskattas väldigt mycket då jag vill ta så bra hand som möjligt om mitt hår i solen!
  Tack på förhand och återigen, riktigt bra blogg!! 🙂

  Joanna 2015-12-03 19:32:28
  Svara
  • Svar på Joannas kommentar.

   Hej!
   Jag har skrivit massor med inlägg om solsemiter, sök på sol i sökfältet så finner du fler inlägg. Jag gjorde en guide innan min Thai resa tidigare i år; http://elin.damernasvarld.se/2015/02/28/solsemester-i-thailand-vad-ska-man-tanka-pa/.
   Ha en magisk resa!
   Kram Elin

   Elin Johansson 2015-12-06 14:11:21
   Svara
 • Hej! Min hårbotten har blivit väldigt torr, (och iomed det blir det lättare fetare) vad finns det för schampo/balsam/inpackning för det? Mitt hår är annars frissigt och skadat ! Snälla hjälp!
  Tack för en bra blogg ❤️

  Felizia 2015-12-03 13:32:05
  Svara
  • Svar på Felizias kommentar.

   Hej!
   Jag skulle rekommendera att massera in naturlig kokosolja i hårbotten, låt sitta ett tag (ca 2h) och sedan tvätta håret som vanligt. I denna årstid så blir hårbotten väldigt torr och allt handlar om återfuktning. Använd hårvård med olja i sig och snälla hårvårdsprodukter. Kram Elin

   Elin Johansson 2015-12-06 14:16:12
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!