En hälsosam julklapp

_MG_4720

Hej på er!

Jag har tipsat er om The Healthy Box tidigare men jag älskar verkligen dessa typer box-prenumerationer. Beställer man en själv så tycker jag det är en rolig present att få en gång i månaden som ren lyx. Idag finns boxar för alla, mat, skönhet, hälsa, hår, smink och böcker mm så att ge bort en box-prenumeration i julklapp går inte att misslyckas med. Det jag just älskar med The Healthy Box är att boxarna är generöst fyllda, mycket nyheter som ibland inte hunnit komma ut i butik än och även fast man inte är ett hälsa-freak så äter jag allt – haha.  Sen om man tycker om någonting lite extra så har dom en magisk hemsida som man kan handla varje produkt ifrån.

1. Dom har ett julklapps-erbjudande där man får tre boxar för 489 kr.
2. Men annars kostar en prenumeration 179kr i månaden, väldigt generöst.

GOD JUL

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Älskar the healthy box❤️❤️❤️❤️

  Izabella 2015-12-15 19:09:42
  Svara
 • Hej skulle du kunna göra ett inlägg om den nya trenden non mom bob? Det ska vara en textuered bob vad jag förstått. Lite slarvigt lockad, och lättskött.
  Som den nya platina blonda Jennifer Lawerence boben! Åh den är så snygg! Kanske både hur man stylar den, och hur man ber frisören klippa den! Tänkte detta vore ju perfekt att hinna klippa sig innan jul!
  Tack på förhand!

  S 2015-12-05 21:10:58
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!