Kika in min julklapps-haul

Processed with VSCOcam with a5 preset

Hej fina ni! 

Hoppas helgen har varit bra och att ni firar andra advent idag. Jag ska försöka hinna baka saffransbullar idag och planera min kommande jobbvecka. Jag har spelat in en julklapps-haul till er där jag tipsar lite om julklappar som ni kan köpa till vännen, mamma, syster eller någon som bara älskar hår, smink och skönhet. Jag hoppas ni får lite tips och att ni gillar videon (:

 

Klapp nr 1:
– Ghd Curve Classic Wave Wand
1599 kr

Klapp nr 2:
– Long Lasting Shampoo & Balsam 500 ml
249 kr styck

Klapp nr 3:
– 
Viva La Juicy Grande Edition
200ml, 1290kr (Finns på NK och Grand Parfymeri)

Klapp nr 4:
-Kat Von D
Shade + Light Eye Contour Palette
460 kr (Finns att köpa på Sephora)

Klapp nr 5:
HH Simonsen Fön 360 Blow Dryer Turkos
1299:-
(Hittade inte hela boxen på någon sida)

Klapp nr 6:
Alterna Caviar Repair Masque
479:-

Klapp nr 7:
– 
Yves Saint Laurent Black Opium EdP
30 ml 525 kr

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
18kommentarer
 • Hur är denna roliga tröja är i storlek? Ska beställa från H&M:s hemsida, men det fanns bara XS och M och jag är egentligen en S, men beroende på plagg så kan det ju passa båda i mindre och större storlek ibland 🙂

  Kram till dig

  Mikaela 2015-12-08 08:50:15
  Svara
  • Svar på Mikaelas kommentar.

   Hej Mikaela!
   Den är väldigt kort så jag har L, annars har jag M. Jättesvårt att säga, beror på hur du vill att den ska sitta 🙂 Men jag skulle välja en storlek över. Kram på dig

   Elin Johansson 2015-12-08 22:30:59
   Svara
 • Ååååh, den där tröjan är super-duper på dig! Om jag inte hade en med renar på redan skulle jag köpa den här också. Kanske slår jag till ändå.

  Discoduckan 2015-12-07 15:16:41
  Svara
  • Svar på Discoduckans kommentar.

   Haha, jag börjar faktiskt tycka om den 🙂 Köpte faktiskt den endast för videon men mina kollegor tyckte jag passade i den så varför inte. Gör det, tror den kostade 199 kr bara. Kram Elin

   Elin Johansson 2015-12-08 00:46:18
   Svara
 • du kanske har en poäng i de du säger Terese. Att jag framstår som bitter. För de är jag nog när de gäller vad vi konsumenter väljer att använda för prdukter. Sen kan alla inte brinna för djurrätt eller miljö men trodde att Elin gjorde de på samma sätt då jag läste inläggen om ingredienser. Att vi konsumenter har makten att förändra världen på de sättet genom att allt vi använder (schampo, möbler bilar osv) skulle kunna gynna mänskligheten ist för tvärtom. Men detta är helt fel forum för de märker jag. Sen får jag ändra mitt sätt att kommunicera på de bara blir konflikt här märker jag. Jag tror på att hänga i rätt flock och den här bloggen och kommentarerna är definitivt fel flock och energier.

  Jonna 2015-12-07 00:33:28
  Svara
 • Jonna:
  Du måste vara väldigt bitter eller inte läst denna blogg länge… Så tröttsamt med såna personer som dig som ska kommentera på det sättet du gör. Håller med Mia här, Elin gör ett fantastiskt jobb med att ge oss läsare olika tips på produkter. Alla vi normala här inne vet att Elin aldrig skulle ge oss tips på dåliga produkter. Du är bäst Elin, ta inte åt dig av bittra människor 😉

  Therese 2015-12-07 00:22:07
  Svara
 • Oj. jag hade ingen aning om att du tipsat om de andra märkena utan gick mer på känslan jag fick när jag läste dina inlägg om ingredienser. Så att du tycker att deras produkter är ok hade jag ingen aning om. Då förstår jag. Då har vi väldigt olika krav på innehåll osv.

  Jonna 2015-12-06 23:53:18
  Svara
 • Helt ärligt ville jag bara ha sanningen. förstår att du blir arg över min kommentar. De gör jag. Men oavsett vad så är jag väldigt skeptisk till att en produkt i den här prisklassen är fairtrade, med sjysta ingredienser och skulle kunna bli godkänd av peta. Då inga animaliska prdukter får ingå och inga ingredienser nånsin fått blivit djurtestade. Då har vi olika synsätt och olika krav. Sen har du heller aldrig haft de motivet utan mer försökt få konsumenterna att förstå skillnaden på daglig varuhandel schampo (som jag trodde detta va men hade då fel) och salongsprodukter. Vi har olika visioner om vad som världen behöver helt enkelt.

  Jonna 2015-12-06 23:07:29
  Svara
  • Svar på Jonnas kommentar.

   Mitt jobb är att tipsa om olika typer av produkter och jag vill kunna tipsa om produkter i olika prisklasser till mina läsare. Om jag skulle endast skriva om dyra, naturliga och ekologiska produkter (som alla vet är bättre) så skulle det bli tråkigt och väldigt innehålls-fattigt. Alla ska göra dom val man känner att man man stå för men jag vill bara informera utan att bli partisk eller dras endast mot ett märke. Det är lite kul för att LCC kostar ungefär lika mycket som ett schampo från t.ex Björn Axén och Lernberger Stafsing som många tycker om. Som dessutom säljs på samma ställen som LCC. När jag tipsat om deras produkter tidigare så har ingen hoppat på mig och sagt att jag är partisk? Komiskt att det händer på just Bellas produkter. Jag är inte ute efter att förändra världen, utan mer ge information så alla kan få göra ett eget val. / E

   Elin Johansson 2015-12-06 23:36:47
   Svara
 • Jonna
  Det där var en väldigt onödig kommentar. Tycker det är bra att Elin tipsar om olika produkter i olika prisklasser. Jag går i skolan och har inte råd att köpa så dyra schampon till håret så det är kul att Elin tipsar om någonting för alla som är bra. Mvh Mia

  Mia 2015-12-06 21:00:16
  Svara
 • Hur kan du rekommendera de där schampot o balsamet? Du har hittills haft två inlägg om vikten av rätt produkter och innehåll och vägrat sälja ut dig men nu känns de lite annorlunda. Jag bara undrar om du skulle rekommendera de där om du inte klippte blondinbella.

  Jonna 2015-12-06 20:11:49
  Svara
  • Svar på Jonnas kommentar.

   Hej Jonna!
   Ursäkta? Jag lägger ingen vikt i vem som äger bolaget för produkterna jag testar? Vilken fråga. LCC har jag tipsat om flera gånger, dom är tillverkade i Sverige, säljs på Apoteket som har strikta regler, sulfat, parabenfritt osv. Läs på deras innehåll och vision så kommer du förstå. Ne, sluta upp med dessa kommentarer. Vad ville du att jag skulle svara?
   – Jo, jag rekommenderar endast LCC för Bella är kund hos mig?
   Tror du så lite om mig?
   / E

   Elin Johansson 2015-12-06 20:47:18
   Svara
 • Älskar verkligen dina videos!! Mycket mer sånt 😉

  Josephine 2015-12-06 19:42:41
  Svara
 • Om du skulle välja en fön från Ghd eller Simonsen, vilken skulle du ta?

  Anna 2015-12-06 14:45:58
  Svara
 • Vilka bra tips! Var kommer din fina tröja från?

  Anna 2015-12-06 14:12:04
  Svara
 • Så fin i rött!!!

  Sanna 2015-12-06 13:37:01 http://cocovanilla.blogg.se/
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!