Så stärker du upp ditt hår?

_MG_4763

Hej på er! 

En ny vecka, det är måndag. Jag fick veta igår ikväll att jag blivit moster igen, helt fantastiskt – en liten pojke. Men igår var det ”Elins fixar dag”, söndagar är den dag jag tvättar håret, inpackning, skrubb, fixar ögonbrynen mm. Jag fick i veckan ett pressbud som innehöll nya produkter från Kevin Murphy. Jag tyckte faktiskt det var dags att dom kom med något nytt så detta var passande.

Serien heter Repair.Me som har i uppgift att stärka skadat hår. Huvud-ingredienserna är bland annat papaya, silk aminosyror, bambu löv extrakt samt grön ärtprotein. Produkterna är också sulfat och parabenfria.

_MG_4761

Jag gillar dessa förpackningarna mycket mer än dom traditionella. Doften är fräsch och inte så söt vilket jag gillar. Det jag alltid älskat med Kevin Murphy är att när man har schamponerat håret så känns håret lent och jag känner att man nästan kan skippa balsam. Jag testar i stort sätt nya produkter varje vecka och måste säga att det var längesedan jag kände skillnad och hur mycket jag saknar Kevin Murphy. Sen har jag spelat in videos hela helgen och använt massor med produkter och inte tvättat håret på en vecka så jag schamponerade tre gånger på raken, schamponera, skölj, schamponera, skölj – och sen en gång till.

Dessa är mina nya favoriter, mitt hår blev så härligt och jag kände inte att dom tyngde ner håret utan tvärtom. Kan varmt rekommendera denna serie till alla, till och med till dom tunnaste håren. Tror denna serie kommer bli allas favorit under 2016 (:

Jag återkommer när jag vet vart dom finns att köpa samt vad dom kommer kosta. Jag tror säkert att dessa har kommit in på salonger som säljer Kevin Murphy. Så kika in på salonger som säljer KM eller kan ni kika in produkter HÄR

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer
 • Hej Elin! På kevin murphy s sida står det att man inte skall använda dessa varje gång man tvättar håret? Har du testat repair me under en längre tid nu och bad tycker du? Har fint hår med självfall som är färgat och blekt. Mvh Maria

  Maria 2016-02-16 12:51:58
  Svara
 • Hej! Tack för en jättebra blogg! Vet du när de här produkterna kommer till Sverige? // Jenny

  Jenny 2016-01-25 10:40:40
  Svara
  • Svar på Jennys kommentar.

   Hej! Tack snälla 🙂 jag tror dom ska ha kommit, dock endast på salonger som säljer KM. Kram Elin

   Elin Johansson 2016-01-25 12:18:13
   Svara
 • Hej! Tror du denna serien passar för tunnare/fint hår också eller är det ”för mycket” repair så de tynger ner? Tänker med en inpackning som komplement till vanlig serie.

  Tack!

  Stina 2015-12-09 11:58:20
  Svara
 • Hej Elin! En kompis till mig har provat REF moisture schampoo och balsam och är jättenöjd. Har du någon erfarenhet av dessa? Tack för en jättebra blogg, så himla inspirerande!

  Louise 2015-12-07 12:25:07
  Svara
 • Hur funkar det att prova olika Shampon när du har hairtalk i? Är själv frisör och sätter hairtalk, många kunder är inte supernöjda just med vad hairtalks shampo gör med deras eget hår och hårbotten, men jag vet inte riktigt vad man törs rekommendera istället…

  Gabriella 2015-12-07 11:53:32
  Svara
  • Svar på Gabriellas kommentar.

   Hej!
   Garantin gäller inte om man inte använder deras schampon och balsam, jag tycker om är jättebra. Eftersom jag har det jobb jag har att testa olika produkter så är det svårt för mig att bara använda Hairtalks egna produkter men jag rekommenderar alla att göra det just för hållbarhetens skull 🙂 Kram Elin

   Elin Johansson 2015-12-07 12:58:47
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!