Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Shu Uemura X Maison Kitsuné

_MG_4915

Har jag sagt att jag älskar fina förpackningar? Jag måste säga att samarbetet mellan Shu Uemura och det franska varumärket Maison Kitsuné är helt magiskt. Dom har tillsammans tagit fram ett par limited-edition produkter ”Holiday collection 2015” som jag tycker är ett av det vackraste och lyxigaste skönhets-samarbeten på senare tid. Vackra förpackningar och Shu Uemuras lyxiga känsla för hårvård, det kan inte bli bättre. Jag har inte pratat så mycket om Shu Uemura tidigare, dels för att jag knappt testat något från dom men också för att ingen av er har frågat. Men jag fick hem ett presskit förra veckan och jag testade oljan idag (har schampot kvar).

Oljan vårdar, ger UV-skydd, ger intensiv näring och superbra att använda för dig som har färgat hår. Först och främst, doften är underbar – det doftar lyx rakt igenom. Jag tycker om oljor som kommer i pump-form för oftast är förpackningarna gjorda att du ska kunna ta en pump och det ska räcka. Vet inte om syftet är så här men jag gillar verkligen att pumpa ur en olja.

_MG_4913

Jag var tvungen att tvätta håret en gång till denna vecka så jag passade som sagt på att testa denna olja nu. Jag handdukstorkade håret, applicerade sedan oljan i hela håret och började jag borsta håret. Jag använde alltså ingen leave-in just för att jag ville testa hur utredande oljan var. Jag blev förvånad, borsten bara gled och jag kände att oljan gjorde rätt för sig. Vill ni läsa mer om oljan eller se fler ingredienser kan ni kika in HÄR. Denna olja är min nya favorit och när den tar slut så kommer jag spara flaskan, helt magiskt att ha denna i badrummet. Kom ihåg att dessa produkter kommer bara finnas under en kort period så kika in på närmaste salong som säljer Shu Uemura och köp denna i julklapp till en fin vän.

ESSENCE ABSOLUE NOURISHING PROTECTIVE OIL
MAISON KITSUNE X SHU UEMURA
150 ml ca 700 kr ($69 )

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • Hej! Vilka återförsäljare finns det i Sverige? Tack på förhand! Mvh

  SC-fanet 2016-01-10 15:03:20
  Svara
 • Men åh vill sååklart veta allt om Shu Eumura juu!! Har deras olja sen du postade ett inlägg om den förut och kan typ inte leva utan den..

  Ulrika 2015-12-11 15:39:11
  Svara
  • Svar på Ulrikas kommentar.

   Den här oljan är den samma som den oljan du menar fast ännu bättre, skynda att köpa denna så du har båda 😀 Jag ska se till att testa mer från dom. kram Elin

   Elin Johansson 2015-12-13 22:39:57
   Svara
 • Berätta mer om fillern/botox i pannan

  Jess 2015-12-11 12:57:27
  Svara
  • Svar på Jesss kommentar.

   Hej!
   Kul att du nämnde det, jag filmade faktiskt när jag gjorde botox. Men vet inte om jag vågor lägga ut den, ska tänka lite mer på det. Kram Elin

   Elin Johansson 2015-12-13 22:41:34
   Svara
Elin Johanssons webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!