Välkommen Crispy Blonde

Igår spenderade jag morgonen med underbara Annica. Det kom in ett helt film-team och vi spelade även in under besöket hos mig, ni kommer få se en liten inblick hur det är att vara kund hos mig – jag länkar när den filmen kommer upp. Men det var väldigt länge sedan Annica var hos mig, hon har hunnit varit utomlands 17 gånger (haha) och solen har gjort hela hennes hår orange, gult? Den klassiska semester tonen, känner någon igen sig? Sedan var topparna slitna och hela håret behövde verkligen en uppfräschning.

_MG_4856

Före

Här har vi för-bilden. Ni ser ju, en Ombre som är för tok för utvuxen, bottenfärgen är som en brandbil och längderna är gula. Annica är dock väldigt varm i sig själv men denna gång var det för längesedan vi sågs. Men vi tyckte det var onödigt när hon ska på träningsresor och solsemester att göra någonting då. Men det som är roligt att gå mer sällan till frisören är att det blir desto större skillnad.

Jag valde att göra en Ombre igen, dock ville jag börja om. Skapa en utväxt som är max 5-7 cm från rot och utåt. Sen slingade jag bort gamla Ombren, gjorde bottenfärgen samt mellanfärgen något varmare för att det ska matcha hennes egna utväxt sedan och lite kallare ljusa längder.

_MG_4873

Här har vi slutresultatet. Annica ville bara ha håret volymfönat och naturligt, jag har glömt hur fint det faktiskt är. Låter färgen och formen tala för sig själv. Jag klippte ca 3cm på längden samt klippte igenom hela håret. Vi klippte en tjockare delad lugg också, Annica passar så bra i det.

_MG_4865

Vi hade lite jobbigt med ljuset. Dagsljus på ena sidan och en gul spot-lampa på den andra sidan, det är verkligen inte lätt att fota hårfärg rättvist i denna årstid – haha. Men visst blev det fint? Nu ska jag jobba klart för dagen och sedan åker jag hem till Gävle igen för jag har blivit moster igen till en liten Sigge.

Hoppas ni får en underbar fredagskväll (:

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Hej! Skulle du kunna prova ”magi brush” (typ en hårborste med inbyggd plattång) och märket Natura Siberica (hårprodukter från Ryssland)?

  Victoria 2015-12-12 15:23:41
  Svara
 • Verkligen älskar din blogg!! Kämner dock att inga av frisyrerna/uppsättningarna är ”gjorda för mig”. Har väldigt tunt självlockigt hår till strax nedanför axlarns och trots tupering, produkter osv blir det inte fylligare i en uppsättning. Skulle vara kul om du ville visa en snygg uppsättning, eller rvå, för oss med väldigt tunt hår 🙂

  Emma 2015-12-11 23:34:06
  Svara
  • Svar på Emmas kommentar.

   Hej Emma!
   Tack snälla du 🙂
   Vi är så olika och det är svårt att kunna tipsa om frisyrer för alla hårtyper – särskilt när jag själv har så mycket hår. Men jag ska tänka på dina önskemål. Kram Elin

   Elin Johansson 2015-12-13 22:38:19
   Svara
 • Elin! Jag vill köpa ett schampoo till min kille som har lååångt och tjockt hår. Han snor mitt Kevin murphy, men tkr att doften är för ”tjejig”

  Har du ngt bra tips, på antingen en bra ”mans-serie” eller shampoo med mer neutral doft? Kram <3

  M 2015-12-11 19:59:41
  Svara
  • Svar på Ms kommentar.

   Hej!
   Men vad roligt, absolut. Jag tycker att hela serien för men från Redken är den bästa herr-serien. Annars är produkter från American Crew magiska. Kram Elin

   Elin Johansson 2015-12-13 22:39:14
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!