B R O M B R E

brun

 

Hej på er!

Hoppas ni har haft en magisk helg och att ni firar lucia/tredje advent ordentligt. Jag befinner mig hemma i Gävle fortfarande och försöker tar det så lugnt jag bara kan. Ni vet att när jag är i Gävle så försöker jag sitta så lite om möjligt vid datorn, och det är svårt ska ni veta. Men jag vill bara visa er min underbara kund Linnéa som gjorde en stor förändring i fredags. Så exalterad jag var så glömde jag att ta en före-bild men vi tog en magisk efter-bild på hennes magiska hår.

Vi färgade en kall brombre (brun ombre) på henne och hon passar så bra i denna färg. Det var dags att göra något annorlunda, vi har kört en mocca-blond-ombre så länge nu och varierat med ljus så det vi inte hade satsat på var just en brun ton. Hennes tjocka, långa hår fick verkligen komma fram på ett vackert sätt och jag är så nöjd med färgen.

Visst blev det fint? Jag älskar verkligen att färga mörka Ombre’s,

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!