Chocolate Chip Cookie – Ny hårfärg

chocoPhoto Cred – Fernando Milani for Mane Addicts

Hej fina ni!

Nu är det dags att ta upp en ny trend och denna gång handlar det om en ny hårfärg. Jag tycker dock att denna påminner mig om mina ”Mocca Blonde” som jag gjort ett tag. Den heter alltså ”Chocolate Chip Cookie Hair” och tekniskt är det ett annat sätt att se på ljusa och mörka slingor, hur dom smälter ihop och skapa en look som har både blonda och bruna partier i samma hårfärg. Anledningen till namnet är att man vill skapa ett mer intresse än att säga att det är t.ex  ”Hot and Cold” . Det märker man på många trender, det är oftast mat-twistade ord eller ett ord som görs om. Men jag tycker det är roligt och mer modernt.

IMG_4554

Man kan nog säga att jag har den hårfärgen. Jag har valt att ha en mörkare botten som gör att jag inte får en utväxt (ombre-liknande) sedan har jag bruna och blonda färger i mitt löshår som gör att hårfärgen ser mycket mer intressant ut. Sedan läste jag att slingorna ska läggas i olika nivåer, te.x att man lägger slingor 5cm från botten, slingor mot botten och mörka slingor på halva håret.

Denna hårfärg ska jag verkligen ta mig an och göra min egna tolkning utav, så till mina kunder – hänger ni med mig?

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Verkligen fin färg och du är så fin.Kram

  Mona 2015-12-16 02:31:59
  Svara
 • Du är så sanslöst snygg i håret! Och verkar så duktig 🙂

  För några dagar sen…hade jag den blonda tonen i håret (slingor, dock med utväxt).. nu sitter jag här och gråter en skvätt då jag var tvungen att gå till en ny frisör efter att ha haft samma frisör i många många år.

  Jag är numera lite för mkt kall blonderad..dassigt, utväxten där uppe slår även i gult..och lyfter man på partierna så hittar man en härlig orange ton……
  det har alltså inte fått verka tiden ut eller varit tillräckligt stark.
  Jag är inte i 20-års åldern som tycker det är trevligt att experimentera med håret ! Så här illa har det inte varit sen jag var 17 år och tyckte jag gjorde jobbet lika bra som frisören..

  Det var mina sista pengar för ett bra tag..nu ska ju barnen ha julklappar och mat givetvis 🙂
  Har du några givande tips – så skulle jag bli väldigt väldigt lycklig?

  (Det passar liksom inte hudtonen tycker jag.. blek är jag, med en skvätt brun utan sol. Vener är blå grön lila)

  TACK och hoppas du har tid att svara. Kram

  tip 2015-12-15 09:43:00
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!