Kan vara den snyggaste för i år

Hej mina vänner!

Hoppas ni mår bra, det gör jag i alla fall. Det är galet mycket för mig nu, december är en månad som är galen på alla plan. Fem gånger så mycket jobb sen även på det personliga planet, julen kommer snart och jag är sämst på att köpa julklappar. Eller rättare sagt jag köper dom 23:e eller 24:e i panik och oftast köper jag för mycket för att kompensera min dåliga tajming – haha. Men nog om det, igår gjorde jag en magisk hårfärg på en kund. Jag känner att det kan vara den snyggaste hårfärgen för i år!

bronde4

Här är Melinda förra (4månader sedan) gången. Här har jag ljusat upp botten, gjort en mer soft-ombre (brombre) och med varma toner. Melinda har gått länge hos mig och vi har testat mycket, oftast mörka färger då hon är väldigt mörk i sig själv (tänk bottenfärgen under) så är hon i hela håret annars.

5

Här har vi henne nu. Hon har en mörk bottenfärg i sig själv så jag utgick från den. Jag ville ha en skarpare Ombre, mer kontraster och få helheten ljusare samt ändra tonen helt. Jag ville ha en jämnare kall mocca blond ton vilket jag lyckades med, så sjukt nöjd blev jag. Jag tror det tagit tre gånger för mig att ljusa upp längorna från mörkt till detta, så det har tagit ett tag. Men Melinda har ett väldigt bra hår i sig själv så det är tur det (: Sedan klippte jag ca 3cm och klippte upp samt formade om frisyren lite.

FullSizeRender3

FullSizeRender1

brombre

Jag är så nöjd med denna färg och detta är en typisk ”Elin färgning”. Jag fick jobba i tre timmar, 500 kg folie och 4 skålar färg – så värt det. Hoppas ni tycker det blev fint också (: Jag volymfönade håret med två borstar i taget och sedan lockade håret med en ghd 32 mm.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
16kommentarer
 • Vilken färg använde du?

  Lisa 2016-04-24 22:15:41
  Svara
 • Hej Elin! Jag ska snart till min frisör och fixa håret och vi har alltid samma diskussion när jag säger att jag vill testa en ombre. Jag har färgat/blekt/slingat håret i flera år och det är inte världens bästa kvalitet och rätt tunt och därför har jag nu bara slingat min utväxt och låtit det växa ut en bit (min egen färg är råttfärgad/smutsblond) och inte så snygg så då tänker jag att det vore toppen att lägga i en finare mörk färg i botten och låta det blonda i topparna vara. Problemet är att jag vill inte bli brunett helt och min frisör säger att den bruna färgen kommer såklart att växa ut och då kan det vara svårt att få tillbaka en snygg blond färg om det blir färgat brunt, hur gör alla andra för att underhålla sina ombres utan att bleka sönder håret efter att det blivit utväxt? Sorry för förvirrad kommentar haha 😉

  Kram från Lydia

  Lydia 2016-01-03 19:55:19
  Svara
  • Svar på Lydias kommentar.

   Hej Lydia!
   Men vad roligt, hoppas det går bra 🙂
   Men så som du beskriver ska vara det bästa utgångsläge för att matcha en mörkare bottenfärg med din egna färg och att du inte ska få utväxt men ändå behålla dina fina blonda toppar. Nej men prata med din frisör igen, visa bilder på det du verkligen gillar och 1-2 bilder på det du verkligen inte gillar. Känner du att du och din frisör inte ”pratar” samma språk så tycker jag du ska byta frisör tills det känns bra. Om du tröttnar på Ombren efter ett tag så slingar man över den bara och matchar med dina blonda toppar. Det blir oftast den snyggaste slingningen när man slingar över en Ombre.

   När man färgar en soft ombre på ett slingat blont hår så måste man göra en naturlig ombre med olika nyanser. Det går inte att slänga i en bottenfärg bara och hoppas på det bästa, då blir det fel. Hoppas det går bra nu och känner du minsta tvivel så myt frisör för det är onödigt att riskera ditt perfekta utgångsläge nu. Stor Kram

   Elin Johansson 2016-01-03 23:25:02
   Svara
 • Snyggt som fan

  Izabella 2015-12-25 00:01:53
  Svara
 • Du slutar aldrig att förvåna, du är grym Elin på det du gör!

  Therese 2015-12-16 05:50:06
  Svara
 • Hej Elin! Vad tycker du om Kerstin Florians Shampo och balsam? 🙂

  Nathalie 2015-12-15 21:34:13
  Svara
 • Galet vilken snygg färgning! 😀

  Moa 2015-12-15 14:40:17
  Svara
 • Fiiint!

  Sanna 2015-12-15 12:31:03 http://cocovanilla.blogg.se/
  Svara
 • Så jäkla snyggt!

  Lovisa 2015-12-15 11:47:41
  Svara
 • Så fint

  Mona 2015-12-15 11:05:23
  Svara
 • Woooooooow!! 🙂

  Maria 2015-12-15 09:08:04
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!