Besatt av ”Melted” från Too Faced

Hej på er!

Alltså jag har blivit tokig tror jag, jag är helt besatt av läppstift och läppglans. Jag behöver träna lite mer på linjerna men jag har oftast så bråttom så det går sådär, men jag ville bara snabbt visa er två magiska läppstift från Too Faced – Melted Liquified Long Wear Lipstick som jag köpte på Sephora i veckan. Jag var där med Annica och hon höll på att skratta ihjäl sig, jag gick bananas. Vad jag vet så är dessa läppstift enormt populära och är även storsäljarna hos Sephora. Har någon utav er testat dom?

_MG_5063

1

Den första heter ”Melted Nude” och jag använder även en läppenna från ”Bobbi Brown – Ballet Pink”. Jag är helt galen i denna färg, till vardags är detta helt perfekt. Jag tycker verkligen om att använda läppenna för att jag har så lite egen färg på sidorna på mina läppar så denna hjälper till att forma på ett snyggt sätt.

_MG_5073

Usch, man ser verkligen att jag inte mår helt 100. Igår krigade jag mig till en press-frukost 07.45, jag kom 10 minuter för sent??? Ni som känner mig, JAG KOMMER ALDRIG SENT – finns inte en chans att jag kommer sent så när detta händer så vet jag att nu är det någonting som inte stämmer. Men jag var där, gjorde mitt jobb och sedan jobbade jag 9h på salongen. Men babbel, babbel – HUR fint är inte färgen på läpparna?

_MG_5067

2

Sen har vi den andra som heter ”Melted Fig” som är mycket ljusare än vad ni ser på bilderna men jag valde att måla en mörkare med en läppenna för att förstärka läppen lite. Den är från Mac och heter ”Nightmoth”. Ni ser att linjerna är inte direkt raka men det struntar jag i, ska det gå snabbt på morgonen så kunde det inte bli bättre än såhär (lite för bra kamera) haha. Jag har även testat att blanda ”Nude” med denna ”Fig” och det blir så snyggt, hon på Sephora tipsade mig om det – toppen ju.

_MG_5092

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Hej Elin, tack för en så inspirerande blogg. Läser varje dag!!
  Jag plattar mitt hår nästan varje dag (jag vet att det är riktigt dåligt för mitt hår) och det jag fungerar på är om jag ska använda värmeskydd på håret direkt innan jag plattar, alltså när håret då är lite fuktigt? Har nämligen läst att håret kan koka om det inte är helt torrt när man plattar. Eller räcker det om jag sprayar håret ordentligt med värmeskydd när jag har duschat? Jag har köpt Pureologys all in one treatment, räcker det med det värmeskyddet? Jag brukar köra på värmeskydd från Joico när jag plattar annars. Många frågor men vill verkligen göra på rätt sätt när jag plattar så att det sliter så lite som möjligt!

  TACK! Kram Jossan

  Josefine 2015-12-17 22:04:04
  Svara
 • Snygga färger!

  Sanna 2015-12-17 11:08:45 http://cocovanilla.blogg.se/
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!