Fördelar med en hårförjocking

Hej mina vänner!

Detta inlägg skulle upp igår kväll men jag kom hem jättesent och massor med saker hände så tack för ert tålamod. Men jag tänkte prata lite med er om hårförtjockning och varför jag älskar det. Sedan jag började jobba med Hairtalk extensions så har en ny värld öppnats för mig, jag har blivit kär i att förtjocka mina kunders hår och förbättra det man redan har. Jag har aldrig klippt av så många hår som jag gjort detta år, men många gånger så sätter jag i några fästen Hairtalk för att få den där trubbiga känslan samt att stylingen håller bättre.

IMG_8457

FÖRDELAR: 

1. Oftast sätter man i knappt hälften så mycket hår som man gör med en helförlängning. Det är tjockleken jag vill åt inte längden.

2. Oftast har vi mindre mängd hår i fram och vi har mycket bebis-hår och någon gång kanske någon frisör har klippt av framhåret och som sedan aldrig vill växa ut. Håret mot ansiktet slits mer än det andra håret så det är normalt att ha tunnare hår där. Här kan man förtjocka håret så du får ett fylligt framparti som passar med resten av håret.

3. Den delade luggen har verkligen blivit en favorit hos många men oftast så har vi svårt att forma en längre lugg med den lilla hår vi har i fram. Då går det att sätta några mini-fästen så du får en tjockare lugg och kan forma luggen precis som du önskar.

4. Många som har problem med att få lockarna att hålla? Har du ett tunt och fint hår som vägrar att få volym i sig? Här kommer den smartaste lösningen ever som löser alla problem. När man har extensions så håller all typ av värmestyling mycket bättre, det håller tills du tvättar håret nästa gång. Varför tror ni jag kan tvätta håret en gång i veckan och alltid är snygg i håret? Visst jag bättrar på då och då men jag kan alltid lita på att lockarna håller, det gör dom inte om jag lockar endast mitt hår.

5. Har frisören råkat klipp några cm för mycket och du håller på att bli galen? Med en förtjockning (jag brukar sätta två paket Hairtalk då) så kan man förlänga mellan 2-5 cm beroende på hur tjockt ens egna hår är förstås men på 30 minuter så har du 5cm längre hår, tjockare hår samt en styling som håller tills du tvättar det – bra va?

6. Har man klippt håret jättekort, haft det ett tag men bestämmer sig för att låta håret växa ut. Då kan du sätta i 2-3 paket Hairtalk för att skapa en bob med längre framparti eller en nyckelbens-lång lob medan ditt egna korta hår växer ner. Enkelt och man får en ny frisyr på en gång!

7. Som jag nämnde innan så har jag klippt av många hår detta år och lob:en kommer aldrig gå ur mode men man vill oftast att den ska vara tjock, fyllig och trubbig och då passar det väldigt bra att sätta i en förtjockning så man får just den fylliga frisyren.

hairtalk

Igår gjorde jag min fina kund Annas hår. Jag har satt två paket Hairtalk, förlängt ca 3-4 cm och lockat håret med en konformad locktång. Missade ni min video där jag visade hur jag lockade en lob så kommer ni till den HÄR. Hon kommer kunna styla håret lättare, lockarna kommer hålla längre och känslan av ett fylligt hår när man är van vid sina tunna/fina hårstrån – den är rätt härlig. 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Hejsan 🙂 Hoppas allt är bra med dig! Tack för en bra blogg! Jag har funderat på att tjocka till håret men vet inte om jag vågar. Skulle du kunna ta de nackdelar du anser en förtjockning/förlägning innebär? Kram

  Juliaa 2015-12-18 22:11:44
  Svara
 • Hej!
  Vilket ungefärligt pris får man betala för en förtjockning i lob-längd?

  Caroline 2015-12-18 21:30:25
  Svara
 • Hej. Vilken konformad locktång anv du?
  Mvh Carina

  Carina 2015-12-18 17:40:03
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!