Champagne Blont Hår

Ja, ni läser rätt. Igår var det en magisk dag på salongen och mina kunder är fortfarande i förändringens tecken. Här har vi min supersnygga kund Sara som har ett hår som typ alla vill ha (ink mig), i alla fall om man tycker om ett tjockt och långt hår. Jag tror jag klipper av 10 cm av hennes hår varje gång (var 3-4 månad) och tror ni inte att hon kommer långhårig som en galning varje gång ändå? Hennes hår slutar inte växa? Jag förstår inte… Jag är väldigt glad för hennes skull förstås men inte när man klipper en frisyr som man vill hålla snygg. Hon är dessutom blond, alltså verkligen ljusblond i sig själv så när jag färgar en soft-ombre med den lättaste mörkblonda ton så får hon ändå en ljus utväxt.

Man ska tänka på det att det är nästan jobbigare att få en ljus utväxt än en mörk utväxt för man upplever sig ”skallig”. Men jag har slingat hennes hår ljust flera gånger, gjort olika ombre-varianter och klippt miljoner olika frisyrer – haha så det var dags att testa någonting nytt. Hon får komma lite tätare till mig helt enkelt (:

_MG_5126

Här är Sara före!

_MG_5129

Här har vi Sara efter!

Jag gick lös på guld och mocca, helt galet vad snyggt det blev. När man har ett väldigt blekt hår så är det svårt att få pigmenten att fastna och ge djupet som jag vill ha i en hårfärg. Jag testar nya blandningar och sätt att lägga och blanda färg hela dagarna och litar på min kunskap och min magkänsla. Det är just det jag älskar med mitt jobb, utveckling och känsla. Jag är helt uppe i varv för denna makeover, MOCCA FORRVER! 

_MG_5135

Visst blev det fint? Denna ton är perfekt för dig som är väldigt ljus i hyn och vill få lite mer färg mot ansiktet. Den är guldig men ändå kall, den är ljus men ändå mörk och tillsammans med en passande klippning där färg och form gifter sig – det är kärlek det. Var inte rätt för varma toner tjejer, det är bland dom finaste nyanserna på ett hår tycker jag.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
13kommentarer
 • Hej Elin! Vad har du användt för färgrecept här?

  Emma 2016-03-16 07:53:32 http://nouw.com/aussieemma
  Svara
 • Jösses vad snyggt!

  Andreatherese 2015-12-22 13:16:18 http://nouw.se/andreatherese
  Svara
 • Herregud bland det snyggaste jag skådat✌️

  Ulrika 2015-12-20 13:35:56
  Svara
 • WOW!! Som ovanstående så önskar man ju man kunde få komma in hos dig!! Fantastiskt fint. Grattis till ett underbart hår oxå Sara ❤️

  Anna 2015-12-19 19:18:19
  Svara
 • Superfint!

  Sanna 2015-12-19 18:58:52 http://cocovanilla.blogg.se/
  Svara
 • Men hur snyggt?! Jag blev sjukt avis nu känner jag. Haha.
  Mitt hår växer också som ogräs (klippte mig för 2 månader sen och det har redan blivit nästa 5cm längre), vilket jag tror beror mycket på att jag bor vid ekvatorn och har sol året runt, dessvärre har jag typiskt skandinaviskt hår som är supertunt och fint så längden gör sig inte bra på mig.

  Camilla 2015-12-19 16:31:31
  Svara
 • GUD, va snyggt! Det är helt fantastiskt att det går att göra sådan stor skillnad, man kan inte tro att det är samma person! Har ungefär samma typ av utväxt och vill göra något liknande, men det känns som att det inte är så många frisörer som gör denna typen av ombre.. Den blir verkligen så naturlig. Riktigt duktig är du Elin!

  Elin Eriksson 2015-12-19 15:39:26
  Svara
 • Men snälla Elin kan du börja ta emot nya kunder för det där var ju bara fööör snyggt! Jag vill också bli din kund 🙂

  Natta 2015-12-19 07:07:23
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!