Get to know me tag / Lär känna mig

Hej på er!

Kan någon förstå att det är julafton snart och att jag endast jobbar två dagar till på detta år? På salongen i alla fall, galet. Detta år har varit turbulent men väldigt givande och jag kommer göra en del förändringar nästa år, vilket jag också pratar om i videon. Jag spelade nämligen in en video för ett tag sedan som heter ”Get to know me tag” / Lär känna mig – där jag svarar på lite basic frågor som jag hittade på Therese Lindgren´s YT kanal. Jag tycker själv att det är kul att kolla på andra ”lär känna mig” taggar, även fast det är rätt trista frågor så tycker jag ändå det är kul. Det är inte ofta man får frågan om vilken favoritfärg man har direkt, haha.

Jag hoppas ni tycker om videon och som jag nämner i videon så om ni har några korta nya frågor som vi kan börja med så ställ dom gärna i kommentarsfältet så sprider vi nya frågor. Men detta är inte en frågestund eller så utan om ni har andra korta frågor som kan användas som ”Get to know me tag” så vore det superkul. Om jag får 20 frågor så kör jag en ny video med ”Get to know me tag” uppgraderat 2.0.

1

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
10kommentarer
 • Detta var sååå kul att få se!! Härligt att få lära känna dig lite!! Jag har två frågor som du inte behöver svara på här men kanske ta med i din nästa video (hoppas på en till:D)
  1, har du svårt/lätt att erkänna när du har fel?
  2, om du bortser från alla krångligheter mm och bara fick göra ett enkelt val, vilken hårfärg skulle du vilja testa att rocka under en dag?
  KRAAAM

  Malin 2015-12-28 22:10:19
  Svara
 • Snälla fina Elin, vilket läppglans har du i videon? Förlåt om du svarat på det innan men jag måste ha det för att kunna dö lycklig 😉
  Hoppas du har en underbar ledighet och tack för världens bästa hårblogg ❤

  Jojo 2015-12-25 14:49:15
  Svara
  • Svar på Jojos kommentar.

   Hej fina du!
   Oj, jag tror jag har ett läppglans från Clarins – kommer inte ihåg vilken nyans tyvärr. Men jag vet att den är storsäljare och är lite rosa och återfuktar läpparna superbra 🙂 Tusen tack för alla fina ord och ha en underbar ledighet du med. Kram Elin

   Elin Johansson 2015-12-26 22:25:19
   Svara
 • Hej!
  Undrar om du kunde göra ett kort inlägg (eller iaf svara mig ;)) om de basprodukter du tycker man bör ha hemma till sitt hår.
  Och gärna föralag på bra märken!
  Mitt hår blir lätt risigt och flygit, nåt strå hit o dit och hör o där. Det blir inte enhetligt och detta driver mig till vansinne.
  Tack på förhand!

  Och du har världens goaste blogg och älskar det du gör! ha det bäst 🙂

  Rebecca Eriksson 2015-12-21 08:21:59
  Svara
 • Hej Elin! Bra video 🙂 Tänkte fråga dig vad som blir bäst och finast,ska man klippa eller skära löshåret när man satt i det,har tejp? Skulle bli så tacksam för svar. Kram Mona

  Mona 2015-12-20 22:43:25
  Svara
  • Svar på Monas kommentar.

   Hej 🙂 Tack snälla.
   Jag skär aldrig, jag äger inte ens en kniv. Man ska klippa in ett löshår precis på samma sätt som ett vanligt hår. Kram Elin

   Elin Johansson 2015-12-21 23:40:15
   Svara
 • Vad säger din pojkvän om din tvekan till barn? Känner han också så? Tack för en bra video! 🙂

  Josefin 2015-12-20 01:34:44
  Svara
 • Ååh vad härlig du är Elin! Blir alldeles glad av att se videon, och kul att veta lite mer om dig med!
  Kram
  btw så fina dina läppar blev!

  malin 2015-12-19 21:14:51
  Svara
  • Svar på malins kommentar.

   Va glad jag blir att höra det 🙂 Kul att jag kan sprida lite glädje. Stor kram och tack så mycket, jag älskar dom.

   Elin Johansson 2015-12-21 23:41:29
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!