Inspelning hos mig med Annica Englund

Kom ni ihåg när jag fixade min gal Annicas hår? Hon har en egen serie på Youtube där man får följa med henne på roliga uppdrag och denna gång skulle hon till mig och självklart ställer jag upp. Det var superkul att ha gänget där och jag tyckte videon blev jättebra, dock så pratade vi om så roliga saker men tyvärr så kom allt inte med märkte jag. Så här får ni följa med i stolen tillsammans med mig!

_MG_4865

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer
 • Hej!
  Vad heter färgerna du använder i annicas hår?
  Riktigt fin hårfärg!

  Jennie Bye 2015-12-22 21:49:02
  Svara
 • Håller med om att det var kul att få se dig in action. Bilder och text i all ära, men detta var väl första gången vi fick se dig verkligen göra jobbet?! 🙂

  Josefin 2015-12-21 23:32:17
  Svara
  • Svar på Josefins kommentar.

   Vad roligt att du gillade videon 🙂 Haha, jaa jag tror det – jag tyckte själv att det var kul att se mig själv. Kram Elin

   Elin Johansson 2015-12-21 23:38:00
   Svara
 • Mycket roligt att få se hur du jobbar!! Fler sånna här videos uppskattas! Tack för en mycket bra blogg 🙂

  Charlotte 2015-12-21 20:36:13
  Svara
 • Hej! Jag har ett problem som jag hoppas du kan hjälpa mig med.
  Är jättenoga med att ta hand om mitt hår, använder produkter från kevin murphy och försöker att inte använda värmeverktyg allt för ofta, men nu på slutet har mitt hår börjat gå av framme vi ansiktet. De har blivit jättkort på sidorna av pannan och jag förstår inte hur det kan ha hänt?! Kan de vara för att jag sovit på sidan av huvudet och de slitits så mycket eller för att de är vinter och de är torrare än vanligt? Frågade även en frisör men hon verkade inte veta.

  Vad tror du att det är?
  Kram Hanna

  Hanna 2015-12-21 19:44:54
  Svara
 • Kul!:)

  Sanna 2015-12-21 18:40:15 http://cocovanilla.blogg.se/
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!