Härliga vågor med BaByliss

Sponsorskylt BaByliss

Hej vänner!

Hoppas ni mår bra, det gör jag. Vet ni, jag tänkte tipsa och även testa lite produkter från BaByliss. Jag tipsar oftast om lite dyrare produkter men jag känner att jag vill testa fler tänger så ni som varken vill eller kan lägga mycket pengar på en tång kan köpa en tång med gott samvete. Det är väl klart det ska gå att föna eller locka håret med ett billigare alternativ? Jag valde att testa en lite dyrare fön men det finns så många andra olika alternativ att välja bland hos BaByliss. BaByliss har funnits sedan 1961 och har sedan dess tagit fram så mycket produkter så som:

– Styling (fönar, locktänger, varmluftsborstar, multiverktyg, plattänger, värmespolar mm
– Hårborttagning (HPl, epilatorer, rakapparater)
– BaByliss for Men (skäggtrimmers, hårklippare, multitrimmers)

Jag har tillsammans med BaByliss testat en hårfön samt en stylingtång som ska göra magiska vågor med ett härligt fluff.

babyliss

Här ser ni min styling, alltså dessa vågor? Varför har jag inte tänkt på denna styling förr? Man blir för bekväm och kör oftast på samma sak, eller hur? Men jag kommer tillbaka till slutresultatet snart.

_MG_5142

BaByliss Pro Digital – 6000E
2190 kr
– Under 2015 har BaByliss skapat en helt ny digital hårfön där motorn är i fokus. Den har en lämplig och effektiv temperatur på 70 grader som ger håret maximalt skydd samt bibehåller dess naturliga fuktnivå. Vid för höga temperaturer spricker hårets fjällskikt och håret förlorar sin naturliga fukt samt det ger ett onödigt slitage på håret. Den har en lufthastighet på 208 km/h och med munstycket på 4mm blir föningen helt exakt. Den har två hastighetslägen, kall-luft, två temperaturer samt ett turbo läge. Den kan användas upp till 10.000 timmar jämfört med 1000 timmar för en traditionell hårfön, plus så sprutar den ut 46 miljoner joner som neutraliserar den statiska elektriciteten som uppstår när man fönar håret. Vilket gör att håret blir mindre frasigt samt blir håret slätare vilket ni kommer se på bilderna nedan.

_MG_5219

Vad tycker jag?

– Jag måste faktiskt säga att detta är en av dom bästa hårfönarna jag har testat. Den är lätt, väldigt lätt om man tänker på vilket krut det är i fönen. Jag tycker om när man kan välja olika lägen, jag volymfönar oftast med rundborste och då vill jag ta ner hastigheten samt temperaturen och det kunde jag göra med denna. Det gick fort, jag klockade och det tog mig 7 minuter att föna hela min lejonman till hår.

_MG_5223

Det jag också tyckte om var att det följde med en tratt och två munstycken, jag fönar alltid med munstycken för att centrera det jag vill föna.

_MG_5225

Såhär ser håret ut efter jag fönat håret. Jag volymfönade överhåret och borstade med en paddelborste samtidigt som jag fönade längderna. Jag upplevde faktiskt att håret blev mindre frissigt än vanligt.

_MG_5145

Sedan ville jag testa en tång från ByByliss och som jag nämnde tidigare så ville jag inte locka håret som jag alltid gör utan jag ville testa någonting annat.

BaByliss
Jan Thomas Studio Deep Wave JT2400E
999kr

– Jan Thomas har tillsammans med BaByliss tagit fram olika produkter för att ge kunden en bättre styling hemma. Detta är en våg-tång som är keramisk och har en turmalin-beläggning som garanterar en jämn värme under styling. Den har också tre värmelägen så den kan användas från dom tunnaste håret till dom grövsta.

_MG_5233

Vad tycker jag?

– Min första tanke är, varför har jag inte testat denna typ av tång tidigare för? Det var är enkelt och gick så fort att styla håret. När jag står och lockar med vanlig locktång så tar det mig 30 minuter att gå igenom håret, detta tog kanske max 10 minuter. Den blir varm fort, håret formar sig snabbt och jag märkte att ju tjockare hår jag tog i tången desto mer svall fick jag. Jag rekommenderar verkligen denna tång, det var roligt att styla håret och resultatet blev så messy och snyggt.

_MG_5230

_MG_5242 _MG_5245

Ni förstår inte hur mycket jag kände mig som Carrie Bradshaw när när jag skulle ta dessa kort. Det är messy, vågigt och känner mig så naturlig på något sätt. Jag fick massor med volym och jag hade kunnat spraya i massor med volymgivande produkter för att få ett ännu mer svall men jag tyckte det blev så fint såhär med lite vårdande olja.

_MG_5237 _MG_5247

Har någon utav er testat en våg-tång förut? Jag hoppas ni uppskattade inlägget och fick lite mer tips på hårstyling för en lite billigare peng.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
20kommentarer
 • Tack för tipset!! Har vanligt svenskt hår, många hårstrån men tunna och får kämpa med att få volym. Men denna vågtång är magisk för mig! Beställde så fort jag läste inlägger och är så nöjd. Har nästan aldrig utsläppt för känns som det blir så platt på en gång men har haft utsläppt flera dagar nu, rekord för mig!! Så stort tack 🙂

  Klara 2016-01-04 17:22:03
  Svara
  • Svar på Klaras kommentar.

   Men vad glad jag blir att höra detta, tack för att du delar med dig 🙂 Så glad för din skull. Stor Kram

   Elin Johansson 2016-01-05 23:35:01
   Svara
 • Oj hur kunde jag missat det inlägget.. Men gud. Helt underbart ju :D!! Vilken gillar du bäst? Ha inte möjlighet att köpa båda 🙂 längtar tills dem kommer!!

  Julia 2015-12-30 13:50:48
  Svara
 • så himla fint!
  Något jag funderat över är att sen du skrev på IG att du köpt nytt smink, så känns det som att du fått mycket mer uppljusande ögon. är det någon ny concealer? Tell me 😀

  Julia 2015-12-24 15:47:37
  Svara
  • Svar på Julias kommentar.

   Tack snälla 🙂 Ja precis, skrolla lite längre ner så kommer ett helt inlägg om vilken concealer jag använt här. Kram Elin

   Elin Johansson 2015-12-26 22:33:48
   Svara
 • Jäättefint på dig! Har naturligt sånadär lockar men tycker inte alls om det på mig pga min hårlängd..

  Ulrika 2015-12-23 22:42:27
  Svara
  • Svar på Ulrikas kommentar.

   Tack så mycket 🙂 VAAAA??? Har du din lyckost!!!!!!!!!! Jo visa dom, tänk om man hade dessa lockar naturligt. Kram

   Elin Johansson 2015-12-26 22:36:32
   Svara
 • Haha, blir lika överraskad varje gång jag ser dig utan dina lockar! Har en liknande från samma märke som jag köpte för ett par år sedan. Tycker med att det blir supersnyggt. Men jag har så tjockt hår och tycker att min är liite klumpig. Men den du har verkar nättare. Ska nog plocka fram min nu till jul 😀 tack för tipset

  Josefin 2015-12-23 00:32:52
  Svara
 • Hej där!
  Superfint!!! Undrar lite hur man får till det om man har lob med lugg. Ogillar att ha luggen rak och resten vågigt…
  God jul!!!

  Yvonne 2015-12-22 23:47:26
  Svara
 • Hej! Jag funderar på att köpa ett sånt giftset med GHD:s fön och platt-/locktång men vet inte om det är mer värt att investera i en dyr plattång eller locktång (curl wand funderar jag på). Jag använder idag Babyliss iCurl och en fön från Remington men då båda är några år gamla så börjar de bli omoderna och sliter lite på mitt hår. Jag har tjockt hår som är ganska rakt (till axlarna, men satsar på att spara ut) men gillar att både platta och locka det. Så – skulle du rekommendera att jag satsar på plattången eller locktången? Kan inte du göra ett inlägg om hur man planerar sina värmeverktygsinköp på bästa sätt? 🙂

  Sofie 2015-12-22 22:30:56
  Svara
 • Så ser mitt hår ut naturligt men jag hatar det haha 🙂 aldrig är man nöjd med det man har!

  Annie 2015-12-22 21:36:39
  Svara
 • Tänkte bara titta in och säga att du är superfint sminkad här Elin, passar så fint med lite mindre smink än hårda skuggor. Sen är håret toppen också!

  Nina 2015-12-22 19:43:49
  Svara
 • Hej, tack för en jättebra blogg

  Ann 2015-12-22 19:16:01
  Svara
 • Jag har den röda från OBH Nordica. Det blir fina vågor men jag tycker det tar lång tid eftersom man måste göra hela håret. Med en vanlig locktång kan kan det räcka med att bara locka det främre håret och ändå blir det fint.

  ErikaJ 2015-12-22 16:24:25
  Svara
 • Sååå fint! 🙂 Vad har du på läpparna?

  Amanda 2015-12-22 15:08:23
  Svara
 • Skulle en sån vågtång passa om man har lob frisyr tycker du? Eller blir det för mycket 80-tals känsla?

  Fia 2015-12-22 11:06:39
  Svara
  • Svar på Fias kommentar.

   Hej Fia!
   Nej men alltså det skulle vara SÅ snyggt 🙂 testa att ta lite mer hår i tången så blir det superfint. Kram Elin

   Elin Johansson 2015-12-22 11:11:37
   Svara
 • Åh vad roligt att du visar upp BaByliss. Har kollat på vågtången förr, kul att du tipsar om den! Tack för bästa bloggen 🙂

  Therese 2015-12-22 09:49:43
  Svara
 • Du är ju bäst Elin! Jag som gått o funderar på denna fönen ett tag nu och så testar du den! Nu ska jag genast beställa hem den 🙂

  Mika 2015-12-22 09:33:31
  Svara
 • Whooooa det där var ju BRUTALT snyggt, ännu snyggare (om det nu är möjligt..) än vad du brukar ha! WOW, verkligen!!

  Mikaela 2015-12-22 08:29:17 http://emellebeautysweden.blogg.se/
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!