Ge bort ett svall i julklapp

HEJ!

God jul alla underbara läsare, tänk nu är det julafton. Jag jobbade in i det sista och fick avsluta året med att ta hand om min magiska kund Stina. Vi hade bestämt att förlänga hennes hår med Hairtalk och när jag frågade hur mycket hon ville ha så svarade hon ”Jag vill ha ditt hår” haha. Självklart skulle hon få mitt svall fast i brunt edition. Detta mina vänner är så roligt att göra och förvandlingen är stunning!

_MG_5294

Här har vi Stina innan hårförlängningen. Jag färgade en mörk, naturlig Ombre på henne förra veckan. Det tråkiga är att hennes glänsande hår inte kommer fram på bilden. Det är så mörkt att fota på kvällarna i salongen så jag får höja ISOT så mycket så bilderna bli lite ”grusiga” tyvärr.

_MG_5299

Här har vi Stina efter, HUR underbart blev det inte? Jag satte i 4 paket nr 4 och 7, 45 cm och några minifästen nr 7. Jag fick till färgerna så bra och är så otroligt nöjd med resultatet. Jag tänkte på det att varför inte ge bort en hårförlängning eller förtjockning i julklapp till någon? Eller ett presentkort? Dock en väldigt dyr julklapp, men har man råd och vill köpa en lyxig julklapp till någon man håller kär så är detta en helt underbar julklapp att ge till någon. Eller en klippning till syster som pluggar, en färgtid hos frisören till Mamma din? Pappa kanske klipper sig varje månad, ge honom ett presentkort så blir han glad.

hairtalk

Jag tror det skulle vara en väldig uppskattad julklapp för alla. Så har ni panik såhär på julaftons-morgonen, iväg och köp ett presentkort hos frisören. Köp en fin låda på en inredningsaffär, skriv ett fint rim och spraya lite doftade hårolja på paketet så har du den bästa julklappen till någon kär vän eller familjemedlem.

_MG_5304

Kan dock inte sluta kolla på dessa bilder, GOSH! Jag vill bli brunhårig NU!!!!! Jag önskar alla er en underbar julafton, jag kikar in lite senare också. PUSS

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Ämen… Du e bäst Elin!

  Kattis 2015-12-27 00:41:13
  Svara
 • Gud vad fint det blev! Har inte varit sugen på förlängning fören jag såg denna! Men känns d inte lite fånigt att komma till jobbet och har 33ggr längre och tjockare hår? D e d enda som stoppar mig o göra detta…

  Kattis 2015-12-24 16:43:19
  Svara
  • Svar på Kattiss kommentar.

   Tack så mycket 🙂 Äsch, bara sålänge man själv är nöjd. Man ska aldrig stoppa sig själv för att man är rädd för vad andra människor ska tycka, allt handlar om vad DU vill och vad DU känner för. Kör, bara kör 🙂 Kram Elin

   Elin Johansson 2015-12-26 22:35:05
   Svara
 • Men ge bara bort det i julklapp om personen önskat sig det! Jag skulle nog ta åt mig lite om jag fick löshår i present, haha, när jag inte önskat mig det.

  ErikaJ 2015-12-24 11:08:18
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!