Festfrisyr för dig med ett tjockare hår

Hej vänner!

Snart är det nyår och det är dags att planera festfrisyrer. Jag har haft två säsonger tillsammans med Damernas Värld där vi tipsar och visar er hur ni gör enkla och fina frisyrer hemma. Nu har vi kommit till slutet av säsong 2 och denna gång visar jag en festfrisyr för den som har lite tjockare hår.

johanna

Vi spelade in dessa innan sommaren så jag valde blommor som accessoar men man kan välja att göra större flätor och dra runt eller välja mer vinter-anpassande smycken i håret. Jag älskar denna look för den är tidlös, perfekt för dom som har tjockt och lite längre hår.

Hoppas ni tycker om videon!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
9kommentarer
 • Tack snälla 🙂

  Lena 2015-12-27 10:46:23
  Svara
 • Hej Elin,
  Om du fick välja mellan Kevin Murphy angel och Davines minu, vilken skulle du välja?
  Mvh Lena

  Lena 2015-12-26 22:05:32
  Svara
  • Svar på Lenas kommentar.

   Hej Lena!
   Oj vad svårt, beror på vad du vill att hårvården ska göra och vilket hår du har. Men om du frågar mig, vad jag skulle helst använda till mitt hår så skulle jag använda Davines Minu. Kram Elin

   Elin Johansson 2015-12-26 22:31:34
   Svara
 • Hej!

  För ca ett år sedan tappade jag halva mitt hår pga stress och vitaminbrist. Nu har det växt ut till ungefär axellångt. Jag vill mest av allt få tillbaka mitt långa fina hår igen och har nu tänkt investera i ett bra shampoo och balsam och även en olja. Jag undrar vad du tycker jag ska satsa på? Jag är helt lost i ämnet så skulle verkligen uppskatta ett svar.

  Med vänlig hälsning Matilda

  Matilda 2015-12-26 18:48:59
  Svara
  • Svar på Matildas kommentar.

   Hej!
   Men vad tråkigt, dock är jag väldigt glad att du mår bättre 🙂 Absolut, jag skulle tipsa dig att gå till din frisör och gå igenom ditt hår för att kunna ge dig den ultimata hårvården för just ditt hår och önskemål. Det är svårt för mig att ge dig någon rekommendation tyvärr när jag inte klämt på ditt hår. Så ring din frisör så hjälper hon/han dig 🙂 Lycka till nu. Kram Elin

   Elin Johansson 2015-12-26 22:30:27
   Svara
 • Hej Elin! Tack för en gryyym blogg, jag älskar den. En snabb fråga, min frisör rekommenderar att jag ska köpa en hårfön av märket ceriotti (jag har alltså frågat henne om tips då jag ska köpa en ny), den kostar runt 1500 kr vilket jag kan lägga på en riktigt bra (!) hårfön men det är ju mycket pengar så min fråga till dig är helt enkelt om du hört något bra/dåligt om det märket? Vad rekommenderar du?

  Med vänlig hälsning, Olivia

  Olivia 2015-12-26 18:15:54
  Svara
  • Svar på Olivias kommentar.

   Hej Olivia!
   Tack snälla, vad roligt att du gillar den 🙂
   Absolut, jag har aldrig hört talas om det märket tyvärr men dom bästa fönarna jag har testat är från Ghd, Amika och den nya turbofönen från BaByliss som jag tipsade om härom veckan. Men sök på hårfön i sökfältet så har jag skrivit om olika fönar, så hoppas jag du finner lite mer info 🙂 Kram Elin

   Elin Johansson 2015-12-26 22:28:19
   Svara
 • Fint, kan du inte visa någon fin uppsättning för oss som har lite kortare hår, axellångt?

  Lisa 2015-12-26 14:00:08
  Svara
 • Fint 🙂

  Sanna 2015-12-25 17:42:41 http://cocovanilla.blogg.se/
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!